- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
12 روش مزه دار کردن ماهی قبل سرخ کردن و یا حین طبخ
بوی ماهی برای بسیاری از ما ناخوشایند است، ولی از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست. برای جلوگیری از بوی بد ماهی هنگام طبخ با روش های مختلفی می توان آن را مزه دار کرد. شما با استفاده از مواد معطر و سبزیجات و ادویه ها می توانید ماهی را مزه دار کنید. در این بخش شما را با بهترین و موثرترین روش های مزه دار کردن ماهی آشنا می کنیم.مزه دار کردن ماهی با رب انار و ادویه جات
برای مزه دار کردن ماهی به این روش :- ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.
- سپس روی ماهی لیمو ترش تازه یا آب نارنج چکانده و روی آن زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین بپاشید.
- سپس رب نارنج یا رب انار را رقیق نموده و روی ماهی بریزید وچند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید.
- پس از مزه دار نمودن ماهی آن را یک ساعت در یخچال بگذارید و آن را سرخ کرده و یا در فر بگذارید.
مزه دار کردن ماهی با زعفران
برای مزه دار کردن ماهی به این روش :- ابتدا ماهی رو با آبلیمو نمک آغشته کنیدو بگذارید تا 20 دقیقه استراحت کند.
- سپس آب یک عدد پیاز متوسط را با سیر رنده شده و ادویه های زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید و بر روی ماهی بریزید.
- سپس دو طرف ماهی را با زعفران غلیظ دم کرده آغشته نمایید.