دستور پخت مراحل تهیه ماهی شکم پر به سبک شمالی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 91
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در اینجا دستور یه ماهی شکم پر خوشمزه رو گذاشتم تا اگه خواستین درستش کنین و کنار خونواده از نوش جون کردنش لـ*ـذت ببرین. ماهی شکم پر با مواد خیلی متفاوتی درست میشه و معمولا هر جای ایران به یه نحوی درستش میکنین و این ماهی شکم پر هم که دستورش رو اینجا براتون میذارم ماهی شکم پر به سبک شمالیه که خیلی خیلی لذیذه.

2000589_288.jpg


مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

  • ماهی قزل آلا: ۱ عدد یا هر ماهی دیگه‌ای که میپسندین
  • سبزی معطر: ۱۰۰ گرم (گشنیز، جعفری، برگ سیر، کمی نعنا)
  • گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
2000590_897.jpg


مراحل تهیه ماهی شکم پر

۱. برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.

2000591_904.jpg


۲. حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی‌های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.

2000592_984.jpg


۳. حالا پیازداغ و رب انار رو داخل یه ماهیتابه دیگه کمی تفت بدین.

2000593_688.jpg


۴. گردو آسیاب شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت بدین.

2000594_520.jpg


۵. بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

2000595_924.jpg


۶. مواد رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.

2000596_590.jpg


۷. پس داخل شکم ماهی رو باهاش پر کنین.

2000597_654.jpg


۸. حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.

2000598_126.jpg


۹. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.

2000599_604.jpg


۱۰. حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.

2000600_602.jpg


۱۱. حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان
 

برخی موضوعات مشابه

بالا