رستوران اسپانیایی « سلار د کن روکه » با آشپزی و مدیریت سه برادر به نامهای جوان، جوردی و جوزپ روکا ی فونتانه اولین بار در سال ۲۰۱۳ این جایزه مهم را دریافت کرد. در سال ۲۰۱۴ رستوران نوما از شهر کپنهاگ به مدیریت رنه ردزپی به مقام اول رسید. اما به نظر میرسد که « سلار د کن روکه » توانسته است یک بار دیگر ثابت کند که در عرصه آشپزی جهان بیرقیب است. بهترین رستورانهای سال 2015 از سوی بیش از 900 خبرنگار، رستوران دار و انجمن رستوران داران انتخاب شدند. معیار اصلی انتخاب این رستورانها، بهداشت، دکوراسیون غذا و رستوران، سرآشپز، و توجه به بومی بودن و تنوع غذاها بوده است.
تصاویری از داخل رستوران اسپانیایی «سلار د کن روکه»
تصاویری از داخل رستوران اسپانیایی «سلار د کن روکه»