مدآنلاین: موس شکلاتی یکی از دسرهای پرطرفدار است و دستورهای تهیه مختلفی برای آن وجود دارد. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه موس شکلاتی گیاهی که یک دسر سالم برای عصرانه شما است را با شما به اشتراک بگذاریم. به نوشته روسیلی، دستور تهیه این دسر خوشمزه بسیار ساده است و میتوانید آن را در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده کنید. مواد لازم
بادام هندی خام که قبلا ۶ ساعت خیس شده باشد ۱ لیوان
شربت آگاو ۲ قاشق غذاخوری
روغن نارگیل ۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
آب ۱/۲ لیوان
پودر کاکائو خام ۲ قاشق غذاخوری دستور پخت
برای تهیه موس شکلاتی ابتدا بادام هندی خیس شده را آب کش کرده و داخل غذاساز یا مخلوطکن بریزید.
پودر کاکائو را روی بادام هندی بپاشید.
شربت آگاو را به مواد اضافه کنید.
روغن نارگیل را هم به مخلوط مواد اضافه کنید.
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید.
آب را هم به مواد فوق بیفزایید.
در این مرحله میتوانید طعمدهنده مورد علاقه خود مثل دارچین را به مخلوط مواد اضافه کنید.
مواد را با قدرت بالا در غذاساز یا مخلوط کن مخلوط کنید تا مخلوط یک دستی به دست آید.
موس شکلاتی آماده سرو است. البته میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید برای تزیین موس شکلاتی از شکلات و میوه استفاده کنید.
موس شکلاتی گیاهی آماده سرو است. میتوانید آن را به عنوان یک عصرانه سالم استفاده کنید.