موس عسل با ماست و هلو

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 158
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم برای موس عسل با ماست و هلو
  • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
  • آب ولرم 2 قاشق غذاخوری
  • خامه پر چرب 125 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
  • ماست چکیده پرچرب 400 گرم
  • عسل 125 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • هلو 3 عدد

موس عسل با ماست و هلو

اگر دنبال یک دسر جدید تابستانی هستید می‌توانید موس عسل با ماست و هلو را امتحان کنید. خود موس با خامه، ماست، عسل، زرده تخم مرغ و کمی ژلاتین تهیه می‌شود به همین علت هم کمی حالت ژله‌ای دارد. روی موس با هلوی تازه اسلایس شده پوشانده می‌شود و به این ترتیب دسر شما یک طعم میوه‌ای عالی پیدا می‌کند. موس عسل با ماست و هلو را می‌توانید در قالب فلزی یا سرامیکی تهیه کنید و بعد در بشقابی برگردانید یا این که از ابتدا آن را در ظرف دسر شیشه‌ای بریزید و با همان سرو کنید. برای تهیه موس عسل با ماست و هلو از هلوهای شیرین استفاده کنید که داخل آنها سفیدرنگ است.


YoghurtHoneyMoussewithPeaches-4-of-6-1024x682.jpg



طرز تهیه: پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم داخل یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید ۵ دقیقه خیس بخورد تا نرم شود. خامه را در کاسه‌ای بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده‌های تخم مرغ را جدا کنید و در کاسه دیگری بریزید. ماست چکیده و عسل برتر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. حال خامه فرم گرفته را روی مخلوط ماست چکیده بریزید و زیر و رو کنید.

YoghurtHoneyMoussewithPeaches-1-of-6-1024x682.jpg



قابلمه ژلاتین را ۱–۲ دقیقه روی شعله قرار دهید تا گرم شود (اما نجوشد). سفیده تخم‌مرغ‌ها را خوب با همزن بزنید تا به فرم خامه درآید. سپس آن را روی مخلوط ماست چکیده بریزید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند. وانیل را به همراه یک قاشق از مخلوط ماست با ژلاتین مخلوط کنید و سپس آن را روی بقیه مواد بریزید و زیر و رو کنید.


موس آماده شده را داخل ۶ قالب سرامیکی یا فلزی بریزید و رویشان را با سلفون بپوشانید. قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا موس خودش را بگیرد (حدود ۴ ساعت). برای سرو، دور تا دور موس را با چاقو از قالب جدا کنید. قالب را ۵–۱۰ ثانیه در آب جوش فرو ببرید. سپس آن را در یک بشقاب برگردانید. البته می‌توانید از ابتدا موس را در جام یا ظرف دسر بریزید و با همان ظرف هم سرو نمایید. روی موس عسل با ماست را با اسلایس‌های هلو بپوشانید و بلافاصله آن را سرو کنید.


YoghurtHoneyMoussewithPeaches-5-of-6-1024x682.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
122
پاسخ ها
14
بازدیدها
1,316
بالا