- عضویت
- 2016/04/06
- ارسالی ها
- 2,276
- امتیاز واکنش
- 23,187
- امتیاز
- 916
![201632714130760740a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760740a.jpg)
نون تست خونگی که پختنش واقعا لذتبخش بود
و تو این هوای سرد با شکلات و چای خیلی چسبید
این دستور جالب برای نون تست رو من از bread experience انتخاب کردم و پختم
نوع بازاریش هم خیلی در دسترسه ولی
تجربه پخت این نون انقدر سرگرم کننده و لذتبخشه که میتونه یه بعداز ظهر سرد و کسل کننده زمستونی رو به یه روز خاطره انگیز کنار گرمای مطبوع فر تبدیل کنه
بریم سراغ این تجربه شیرین :
![201632714130760741a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760741a.jpg)
مواد لازم :
آرد: ۳ پیمانه
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
پودر مخمر : ۲ و نیم قاشق غ
نمک : یک قاشق چ
آب ولرم : یک پیمانه سرخالی
شیر : یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده : ۱-۲ قاشق برای رومالی
سبوس: کمی برای سطح کار (برای من استفاده نشد )
روش کار :
پودر مخمر رو با یک قاشق از شکر مخلوط میکنیم :
![201632714130760112a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760112a.jpg)
چند قاشق آب ولرم میریزیم و میذاریم کنار:
![201632714130760733a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760733a.jpg)
بقیه آب رو با شیر مخلوط میکنیم:
![201632714130760404a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760404a.jpg)
و شکر رو توش حل میکنیم:
![201632714130760145a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760145a.jpg)
مخمر رو که حسابی ور اومده بهش اضافه میکنیم :
![201632714130760726a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760726a.jpg)
و کل آرد:
![201632714130760777a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760777a.jpg)
هم میزنیم تا خمیر بشه ، اگه خمیرمون چسبنده نیست ، چند قاشق آب بهش اضافه میکنیم :
![201632714130760578a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760578a.jpg)
بعد خمیر رو گلوله میکنیم و میذاریم داخل یه کاسه بزرگ که حسابی چربش کردیم :
![201632714130760199a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/201632714130760199a.jpg)
درش رو میبندیم و ۱-۲ ساعت در دمای اتاق به حال خودش رها میکنیم :
![2016327141307603010a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307603010a.jpg)
تا حجمش تقریبا دوبرابر بشه:
![2016327141307608111a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307608111a.jpg)
یه قالب لوف ۲۵*۱۰ سانتی رو کمی چرب میکنیم :
![2016327141307603612a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307603612a.jpg)
خمیر رو به شکل قالب در میاریم و میذاریم توی قالب :
![2016327141307606713a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307606713a.jpg)
روشم خیلی شُل با سلفون میپوشونیم :
![2016327141307603714a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307603714a.jpg)
بازم میذاریم ور بیاد ، باید ۳ سانت بالاتر از سطح قالب بیاد ،
این بعد از حدود نیم ساعته :
![2016327141307603615a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307603615a.jpg)
اینجا میریم فر رو روی ۳۵۰ فارنهایت روشن میکنیم گرم بشه
تا وقتی خمیر به ۳ سانت بالای قالب برسه :
![2016327141307606716a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307606716a.jpg)
سلفون رو برمیداریم و قالب رو راهی فرِ گرم میکنیم ، به مدت ۱۵ دقیقه :
![2016327141307608217a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307608217a.jpg)
بعدش از فر خارج میکنیم :
![2016327141307607418a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307607418a.jpg)
قالب رو با فویل آلومینیوم میپوشونیم و دوباره راهی فر میکنیم ، به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه :
![2016327141307604519a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20163/2016327141307604519a.jpg)
حالا نون کاملا پخته ، برای عطر و شکل بهتر ، سطحش رو با فرچه کره ذوب شده میمالیم :