نان تُست خونگی – homemade white bread

  • شروع کننده موضوع ~*~havva~*~
  • بازدیدها 121
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/06
ارسالی ها
2,276
امتیاز واکنش
23,187
امتیاز
916

201632714130760740a.jpg




نون تست خونگی که پختنش واقعا لذتبخش بود


و تو این هوای سرد با شکلات و چای خیلی چسبید


این دستور جالب برای نون تست رو من از bread experience انتخاب کردم و پختم


نوع بازاریش هم خیلی در دسترسه ولی


تجربه پخت این نون انقدر سرگرم کننده و لذتبخشه که میتونه یه بعداز ظهر سرد و کسل کننده زمستونی رو به یه روز خاطره انگیز کنار گرمای مطبوع فر تبدیل کنه


بریم سراغ این تجربه شیرین :


201632714130760741a.jpg


مواد لازم :


آرد: ۳ پیمانه


شکر: ۳ قاشق غذاخوری


پودر مخمر : ۲ و نیم قاشق غ


نمک : یک قاشق چ


آب ولرم : یک پیمانه سرخالی


شیر : یک چهارم پیمانه


کره ذوب شده : ۱-۲ قاشق برای رومالی


سبوس: کمی برای سطح کار (برای من استفاده نشد )


روش کار :


پودر مخمر رو با یک قاشق از شکر مخلوط میکنیم :


201632714130760112a.jpg


چند قاشق آب ولرم میریزیم و میذاریم کنار:


201632714130760733a.jpg


بقیه آب رو با شیر مخلوط میکنیم:


201632714130760404a.jpg


و شکر رو توش حل میکنیم:


201632714130760145a.jpg


مخمر رو که حسابی ور اومده بهش اضافه میکنیم :


201632714130760726a.jpg


و کل آرد:


201632714130760777a.jpg


هم میزنیم تا خمیر بشه ، اگه خمیرمون چسبنده نیست ، چند قاشق آب بهش اضافه میکنیم :


201632714130760578a.jpg


بعد خمیر رو گلوله میکنیم و میذاریم داخل یه کاسه بزرگ که حسابی چربش کردیم :


201632714130760199a.jpg


درش رو میبندیم و ۱-۲ ساعت در دمای اتاق به حال خودش رها میکنیم :


2016327141307603010a.jpg


تا حجمش تقریبا دوبرابر بشه:


2016327141307608111a.jpg


یه قالب لوف ۲۵*۱۰ سانتی رو کمی چرب میکنیم :


2016327141307603612a.jpg


خمیر رو به شکل قالب در میاریم و میذاریم توی قالب :


2016327141307606713a.jpg


روشم خیلی شُل با سلفون میپوشونیم :


2016327141307603714a.jpg


بازم میذاریم ور بیاد ، باید ۳ سانت بالاتر از سطح قالب بیاد ،


این بعد از حدود نیم ساعته :


2016327141307603615a.jpg


اینجا میریم فر رو روی ۳۵۰ فارنهایت روشن میکنیم گرم بشه


تا وقتی خمیر به ۳ سانت بالای قالب برسه :


2016327141307606716a.jpg


سلفون رو برمیداریم و قالب رو راهی فرِ گرم میکنیم ، به مدت ۱۵ دقیقه :


2016327141307608217a.jpg


بعدش از فر خارج میکنیم :


2016327141307607418a.jpg


قالب رو با فویل آلومینیوم میپوشونیم و دوباره راهی فر میکنیم ، به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه :


2016327141307604519a.jpg


حالا نون کاملا پخته ، برای عطر و شکل بهتر ، سطحش رو با فرچه کره ذوب شده میمالیم :

 
  • پیشنهادات
  • ~*~havva~*~

    مدیر بازنشسته
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/06
    ارسالی ها
    2,276
    امتیاز واکنش
    23,187
    امتیاز
    916
    به علت زیادی عکس دو پست کردم

    2016327141307606820a.jpg


    و داخل فر ۳-۴ دقیقه گریل میکنیم :


    2016327141307608121a.jpg


    حالا نون طلایی ما حاضره و کمی که خنک بشه به راحتی از قالب درمیاد


    این پشتش :


    2016327141307608822a.jpg


    اینم روش :


    2016327141307605123a.jpg


    و توش

    2016327141307602624a.gif

    :
    2016327141307601325a.jpg


    آمادس که شکلات بمالیم روش و داغ داغ با چای گرم بخوریم و حالشو ببریم


    2016327141307608226a.jpg


    یا باهاش
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    های غذایی خوشمزه بپزیم
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا