دستور پخت نان تُست با هاتداگ

  • شروع کننده موضوع tannaz._d
  • بازدیدها 141
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

tannaz._d

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/02/05
ارسالی ها
3,476
امتیاز واکنش
16,560
امتیاز
788
محل سکونت
تهران
دستور پخت نان تُست با پنیر چدار، هاتداگ و فلفل تند قرمز

chili-cheese-dog-grilled.jpg

گاهی واقعا نمی‌شود جلوی وسوسه هاتداگ مقاومت کرد، در چنین موقعی دلیلی هم ندارد تسلیم ساندویچ‌های بزرگی فست‌فودها شویم.
با این دستور پخت، می‌شود چیزداگ با نان مربعی درست کرد که هم حجم کمتری خواهد داشت و هم سالمتر است. در ادامه با کتاب کاله همراه باشید.

مواد لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری کره (سه قسمت مساوی)
  • یک هاتداگ، ۴ برشِ طولی خورده باشد
  • دو نان تُست (مربعی)
  • دو ورقه پنیر چدار
  • به میزان دلخواه فلفل تند قرمز
  • نمک
(این مواد برای یک ساندویچ چیزداگ کافی هستند. برای وعده‌های بیشتر، آنها را ضربدر تعداد میهمان‌ها کنید.)

مراحل تهیه
  1. یک سوم کره را در یک تابهٔ نچسب و روی شعله متوسط آب کنید تا کف بزند. سپس برش‌های هاتداگ را در آن بپزید. هر از گاهی این رو و آن کنید تا هر دو طرفشان پخته شود. سپس آنها را به بشقابی منتقل کنید.
  2. دو برش نان را به تابه منتقل و برشته کنید، کافی است که یک طرف هر کدامشان به رنگ طلایی-قهوه‌ای در آید که این حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد. طرف دیگر را فعلا برشته نکنید.
  3. نان را به تخته منتقل کنید و طرف برشته را رو به بالا قرار دهید. برش‌های پنیر چدار را روی هر یک بگذارید. سپس هاتداگ و فلفل قرمز را به یکی اضافه کنید، و دیگری را روی آن برگردانید تا ساندویچ بسته شود. (طرف برشته نان‌ها در داخل قرار می‌گیرند.)
  4. یک قطعه دیگر از کره را داخل تابه بگذارید و آب کنید، حرارت را از متوسط به کم برسانید. سپس ساندویچ را در آن قرار داده و حدود ۵ دقیقه بپزید تا نان به رنگ قهوه‌ای در آید. سپس با یک کفگیر فلزی ساندویچ را بردارید، قطعه سوم کره را در تابه بگذارید تا آب شود، و بعد طرف دوم ساندویچ را بپزید. در این حین که می‌پزد، مقداری نمک به آن بزنید و هر از گاهی جا به جا کنید تا کامل برشته شود. بعد از ۵ دقیقه، تُست پنیری شما آماده خواهد بود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا