نکاتی درباره ی خواص جالب کنجد

  • شروع کننده موضوع Elka Shine
  • بازدیدها 263
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Elka Shine

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/11
ارسالی ها
4,853
امتیاز واکنش
14,480
امتیاز
791
147741200315063-irannaz-com-300x200.jpg



کنجد بسیار دانه ی خوشمزه و پرخاصیتی می باشد.دانه های کنجد محصول گیاه یکساله ای است که منشاء آن آفریقا بوده و در حال حاضر در بسیاری از مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آسیا کشت می شود. ارتفاع این گیاه تا دو متر می رسد. دانه های کنجد



قسمتی از این گیاه است که به صورت ماده غذائی مصرف می شود و از روغن آن نیز به شکل دیگری استفاده می شود. دانه کنجد و روغن آن را می توان از فروشگاههای مواد غذائی و خواربارفروشیها به دست آورد.طرز استعمال و استفادهکنجد را در بعضی کشورهای گرمسیری و نیز در بعضی نواحی هندوستان،



147741200069753-irannaz-com.jpg




چین و آفریقا به صورت پخته می خورند. مزه و طعم آن شبیه به سوپ جو دوسر می باشد.به همین طریق می توان آنرا در کیک و بیسکویت به صورت مخلوط و یا به شکل خرد کرده استفاده کرد. همچنین می توان در سوپ، سالاد یا پنیر خامه ای آنرا به مصرف رسانید.



دانه های کنجد را می توان در اقسام مختلف شیرینی ها و عسل مخلوط و مصرف کرد. همچنین در بخش حلوا که یهودیان مصرف می نمایند می توان از کنجد استفاده نمود. این حلوا یک نوع شیرینی لذیذی است که بسیار مغذی می باشد.



147741200315063-irannaz-com.jpg




تاهینا یک نوع خمیر یا کرمی است که با دانه های کنجد و کمی کره بادام زمینی ساخته می شود. تاهینا را با اضافه کردن آب جوش به آن رقیق نموده،



نان در آن ترید کرده و می خورند یا آنکه رقیق نشده آن را روی نان می مالند و به صورت ساندویچ مغذی مصرف می کنند. در بعضی مواقع تاهینا را با لوبیای پخته یا نخودچی یا بادمجان پخته و با مقداری ادویه و چاشنی در حالت سرد مصرف می نمایند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا