پاستای گیاهی با سس عدس یک غذایی است که نه تنها مناسب گیاهخوران و کسانی است که رژیم لاغری دارند؛ بلکه به همه پیشنهاد میکنیم چرا که بسیار خوشمزه، لذیذ و سالم است و به سادگی درست میشود. طرز تهیه این پاستای خوشمزه و لذیذ را در مطلب زیر بخوانید:
مواد لازم
پاستا 350 گرم
عدس 1 لیوان
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
سیر 4 حبه خرد شده
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- عدس را همراه با کمی آب، نمک و فلفل در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1ساعت عدس را بپزید.
2- روغن زیتون را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج و پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید و تفت بدهید.
3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و عدس را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله ملایم بپزید.
4- پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
5- سس عدس را به آن اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!
# تولینک
مواد لازم
پاستا 350 گرم
عدس 1 لیوان
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
سیر 4 حبه خرد شده
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- عدس را همراه با کمی آب، نمک و فلفل در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1ساعت عدس را بپزید.
2- روغن زیتون را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. هویج و پیاز نگینی خرد شده، سیر له شده، آویشن، ریحان، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید و تفت بدهید.
3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3-2 دقیقه تفت بدهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده و عدس را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با شعله ملایم بپزید.
4- پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
5- سس عدس را به آن اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!
# تولینک