چای سبز و سرطان خون

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
مکمل های حاوی مواد شیمیایی موجود در چای سبز باعث به تاخیر انداختن یا جلوگیری از شیمی درمانی برای افراد مبتلا به سرطان خون می شود.

به بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان خون مصرف چای سبز با دوز بالا پیشنهاد می شود.

در بسیاری بیمارستان ها به افرادی که حتی علائم سرطان خون در آنها دیده می شود چای سبز تجویز می شود که تا حدی اثر بخش بوده است.

کاتچین موجود در چای سبز دارای آنتی اکسیدان قوی می باشد که برای افراد مبتلا به سرطان خون موثر است.

ترکیب EGCG موجود در چای سبز ضد سرطان می باشد و آزمون های بالینی نشان داده است فعالیت آنتی اکسیدانهای این ترکیب و اکسیژن موجود درآن باعث می شود به غشای سلولی آسیب کمتری وارد شود و در نتیجه بدن حالت دفاعی بیشتری نسبت به سرطان از خود نشان می دهد.



دانشمندان معتقدند برخی پروتئین های موجود در بدن در شکل گیری و تکثیر سلول های سرطانی نقش مهمی ایفا می کنند و چای سبز در مهار این پروتئین ها نقش اساسی دارد.

مطالعات نشان داده است نوشیدن چای سبز باعث سرکوب ویروس لیمفوتروپیک نوع ۱ می شود . این ویروس اگر گسترش پیدا کند فرد به سرطان خون مبتلا می شود.

سرطان خون به سن ٬ تغذیه نامناسب ٬ شیمی درمانی و حتی سیگار کشیدن مربوط می شود.

EGCG موجود در چای سبز باعث بلوک شدن فرایند رشد اندوتلیال عروقی(VEGF) می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
17
بازدیدها
200
پاسخ ها
11
بازدیدها
212
پاسخ ها
6
بازدیدها
115
بالا