چگونه تارت اسفناج مجلسی درست کنیم؟

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 133
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • اسفناج 500 گرم
  • آرد دو پیمانه
  • کنجد یک قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
  • موسیر و سیر به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
  • پنیر 100 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
996129_489.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای تهیه پایه ی تارت:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-خمیر را گرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-خمیر اضافی را بگیرید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
برای تهیه مواد میانی:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-آن را در آبکش بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا