- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] تارت اسفناج یک غذای مجلسی و رسمی برای پذیرایی از مهمانهای شماست. این تارت گیاهی تلفیقی زیبا از اسفناج و پنیر فتا با پایه ای ترد است.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- اسفناج 500 گرم
- آرد دو پیمانه
- کنجد یک قاشق غذا خوری
- روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
- موسیر و سیر به اندازه دلخواه
- نمک و فلفل قرمز به اندازه دلخواه
- پنیر 100 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![996129_489.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/24/996129_489.jpg)
برای تهیه پایه ی تارت:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-آردها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری کنجد را با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-یک سوم پیمانه روغن زیتون و آب را به آن ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا فرم بگیرد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-خمیر را گرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-سپس آن را به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید و در قالب تارت ۲۴ سانتی متری (با کفی جدا شونده) قرار دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-خمیر اضافی را بگیرید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-خمیر کف قالب را با چنگال سوراخ کنید و پایه ی تارت را برای حدود ۳۵ دقیقه تا قهوه ای طلایی و ترد شود، بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]برای تهیه مواد میانی:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-اسفناج را به همراه یک چهارم پیمانه آب در قابلمه ی بزرگی بریزید و برای حدود ۶ دقیقه تا نرم شود، بپزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-آن را در آبکش بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-وقتی که خنک شد آن را در پارچه ای تمیز ریخته و آب اضافی آن را بگیرید. اسفناج را خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-قابلمه را خشک کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در آن گرم کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-موسیر، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-آن ها را برای حدود ۴ دقیقه تا موسیر نرم شود تفت دهید(مواد را مدام هم بزنید). آن را به همراه اسفناج در کاسه ای بریزید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-پنیر فتا، تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9-مواد میانی را در پایه تارت بریزید و نصف قاشق چای خوری کنجد روی آن بپاشید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]10-تارت را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. تارت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]11-بر روی تارت کمی فلفل قرمز بپاشید و آن را گرم میل کنید.
[/BCOLOR]