- عضویت
- 2016/01/09
- ارسالی ها
- 30,107
- امتیاز واکنش
- 64,738
- امتیاز
- 1,304
چاشته (دیپ) گوجهفرنگی و پنیر
مواد لازم
طرز تهیه:
1. ابتداگوجهفرنگیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید سپس همراه با روغنزیتون در غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود.این کار را به کمک مخلوطکن هم میتوانید انجام دهید.
2. آبلیموترش را بگیرید. حالا پنیر خامهای، سس مایونز، رب گوجهفرنگی،سس فلفل، آبلیمو،نمک و فلفل را به مخلوط گوجهفرنگی اضافه کنید. دستگاه را دوباره به مدت 4-3 دقیقه روشن کنید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط شوند و چاشته آماده شود. آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و یا آبلیموی بیشتری به آن اضافه کنید. مقدار نمک و آبلیمو به ذائقهتان بستگی دارد.
3. حالا مواد آمادهشده را در ظرفی که برای سرو کردن آماده کردهاید بریزید، آن را با مقداری جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
یه جوردیگه
این چاشت ها را میتوانید با ماهی ، میگو یا اینکه با چیپس سرو کنید.
![583083_221.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/4/21/583083_221.jpg)
مواد لازم
- 4 عدد گوجهفرنگی
- 2 ق س روغنزیتون
- 1 پیمانه پنیر خامهای
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- 4 /1 پیمانه سس مایونز
- 1 ق س سس فلفل
- 1 عدد لیموترش
- 2 ق س جعفری خردشده
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتداگوجهفرنگیها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید سپس همراه با روغنزیتون در غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً مخلوط شده و مایه یکدستی حاصل شود.این کار را به کمک مخلوطکن هم میتوانید انجام دهید.
2. آبلیموترش را بگیرید. حالا پنیر خامهای، سس مایونز، رب گوجهفرنگی،سس فلفل، آبلیمو،نمک و فلفل را به مخلوط گوجهفرنگی اضافه کنید. دستگاه را دوباره به مدت 4-3 دقیقه روشن کنید تا مواد بهخوبی باهم مخلوط شوند و چاشته آماده شود. آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و یا آبلیموی بیشتری به آن اضافه کنید. مقدار نمک و آبلیمو به ذائقهتان بستگی دارد.
3. حالا مواد آمادهشده را در ظرفی که برای سرو کردن آماده کردهاید بریزید، آن را با مقداری جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
یه جوردیگه
این چاشت ها را میتوانید با ماهی ، میگو یا اینکه با چیپس سرو کنید.