VIP ▽معرفی پایان نامه های معتبر▲

☾♔TALAYEH_A♔☽

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/18
ارسالی ها
35,488
امتیاز واکنش
104,218
امتیاز
1,376
چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ” بدین شرح است:
.
-۱- موجودیت آب
بعد از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است که این دو عنصر در شرایط معمولی بصورت گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری می باشد با این وجود آب آتش را خاموش می کند انسان وسایرحیوانات وهچنین گیاهان بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت خود ادامه دهند درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.
در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟ چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟ چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟
آب ماده ای حیاتی است که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن مهمترین ماده برای زیستن می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :
۱- آبهای زیرزمینی
۲- آبهای سطحی
بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.
۱-۲-۱- آبهای سطحی
۱- آبهای جوی
آب باران در پاره ای نقاط برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار می گیرد مناطقی که پوشیده از زمینهای آذرین ویادریاچه هایی که دراین نوع زمینها می باشند وسفره های آب دارزیرزمینی وجود نداشته باشد از آبهای جوی استفاده می شود.
آب رودخانه ها
رودخانه ها و نهرها بوسیله چشمه ها و آبهای جاری تغذیه می شوندآبدهی آنها معمولا زیاد ودر فصول مختلف دارای درجه حرارت متفاوت می باشند.
۳- آب دریاچه ها و مخازن
آب دریاچه ها می تواند برای مصارف شرب مورد استفاده قرا رگیرد دریاچه های مصنوعی یا مخازن آب برای مصارف شهرهای بزرگ ویا تنظیم آب مصرفی نیز بکار می روند.
۴- آب دریاها
عظمت دریاها بشر را از گذشته دور به فکر استفاده از این منابع به منظور مصارف صنعتی وشرب کشانده است ولی می دانیم که این عمل به سادگی انجام پذیر نیست. آب دریاها ۹۸ % کل آب آزاد موجود در سطح زمین است.
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۷۲
 
  • پیشنهادات
  • ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    پایان نامه بهره وری
    جهت اخذ مدرک کارشناسی

    -وری.jpg


    فهرست مقاله:

    فصل اول : مفهوم بهره وری

    فصل دوم : ضرورت مدیریت بهره وری فراگیر

    فصل سوم : مفهوم و فلسفه مدیریت بهره وری فراگیر

    فصل چهارم : بهبود بهره وری

    فصل پنجم : بهره وری نیروی انسانی

    منابع

    .————-
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه بهره وری ” بدین شرح است:
    تاریخ ۲۰۰ ساله صنعت و ورود به عصر جدید عصر فرا صنعتی عصر اطلاعات عصر فرا ملی و ارتباطات نتیجه رشد و ارتقا بهره وری است که نمونه های بارز آن استفاده بیشتر اتوماسیون و کاربرد رباتها در تولید در کنار سیستمهای نوین مدیریتی می باشد. تنها در طول ۱۵ سال اخیر افزایش بهره وری در سطح جهان ۴۵ برابر شده است که این افزایش معجزه آسا به طور عمده نتیجه بهبود در سیستمهای مدیریتی سازمانها و سیاستهای علمی تحقیقاتی و اقتصادی صحیح در کشور های پیشرفته صنعتی بوده است. بیگمان رشد اقتصادی جوامع در گرو نرخ رشد بهره وری آنان است. مطالعات تجربی در کشور های پیشرفته صنعتی نشان داده که اهمیت بهره وری درنتیجه توسعه سیستمهای نرم افزار مدیریتی بیش از مشارکت و افزایش کمی عوامل کار و سرمایه در جریان تولید بوده است. پایین بودن سطح بهره وری که از ویژیگیهای غالب کشور های کمتر توسعه یافته است ناشی از عوامل مختلف تاثیر گذار بر بهره وری است که تعدادی از این عوامل خارج از کنترل این جوامع و پاره ای قابل چاره جویی و کنترل است. دقیقا به همین دلیل امروزه تمام کشورهای جهان در پی بدست اوردن پیشرفتهایی در زمینه بهره وری هستند بدین معنی که بتوانند با مصرف منابع کمتر به مقدار تو لید ملی بیشتر دست یابند زیرا میان درآمد سرانه هر کشور و شاخص بهره وری رابـ ـطه ای مستقیم وجو دارد.

    ————

    مشخصات مقاله:

    دسته: رشته مهندسی صنایع

    عنوان پایان نامه : پایان نامه بهره وری

    قالب بندی : PDF

    قیمت : رایگان
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    پروژه بررسی آفات گلخانه ای
    جهت اخذ درجه کارشناسی

    -گلخانه-ای.jpg




    بخشی از فهرست مقاله:

    آفت چیست ؟
    راسته ناجوربالان
    راسته جوربالان
    شته
    پسیل
    سفید بالک
    مگس های سفید
    شپشک
    راسته دیزانوپترا
    تریپس

    و…
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه بررسی آفات گلخانه ای ” بدین شرح است:


    در چند دهه اخیر تمرکز جمعیت در شهرهای بزرگی نظیر تهران بازار مصرف بزرگی را برای محصولات کشاورزی فراهم کرده است. لذا زمین های کشاورزی، تا شعاع زیادی نسبت به این مراکز برای رفع نیازهای غذایی این جمعیت اختصاص یافته است اما با گسترش جمعیت در شهرها به تدریج نیاز به روش های جدیدی که توانایی تولید بالاتر و برداشت محصول خارج از فصل را داشته باشد، بیشتر آشکار می شد لذا به تدریج گلخانه ها این تحول عظیم را به وجود آوردند. گلخانه ها با ایجاد شرایط بسیار مناسب رشد محصولات به صورت مصنوعی برای اولین بار این امکان را به وجود آورد ند که محصولات مختلف را در تمام فصول به دست مصرف کننده برسانند. از جمله محصولاتی که با این روش تولید شد انواع سیفیجات،گلهای زینتی وبه طور کلی انواع محصولات کشاورزی بود که برای کاشت و عرضه این محصول به بازار گلخانه های متعددی در اطراف شهرهای بزرگ از جمله تهران ساخته شدند. گلخانه ها با به وجود آوردن شرایط آب و هوایی مساعد می توانند همزمان به تکثیر آفت و بیماری های این محصول نیز کمک کنند. در این مقاله سعی می شود حشراتی که در محیط گلخانه روی محصول خسارت وارد می سازند، معرفی شوند تا گلخانه داران با شناخت بهتر این حشرات را ه های مقابله با آنها را به طریق علمی به کار گیرند، زیرا بسیار دیده شده است که یک گونه حشره توانسته به محصول گلخانه های زیادی خسارت هنگفتی وارد کند.آفت چیست و چه عواملی باعث به وجود آمدن آفات می‌شوند؟آفت موجودی است که خسارت اقتصادی داشته باشد. علل پیدایش آفت درسه موضوع اصلی خلاصه می شود:
    ۱) وارد شدن موجودات به مناطق جدید (Invasion) تهاجم
    ۲)تغییرات اکولوژیکی
    ۳)تغییرات اجتماعی_اقتصادی
    تهاجم یکی از موضوعات بسیار مهمی است که مخصوصاً در طی قرن اخیر بدلیل سهل‌الوصول شدن مسافرت‌ها، بسیار گسترش پیدا کرده است. در واقع تعداد بسیار زیادی از آفات مهم و کلیدی در نقاط مختلف دنیا آفاتی هستند که از یک نقطه یا منطقه پَراکنش بومی به مناطق جدید وارد شده‌اند و بدلیل اینکه این آفات بدون دشمنان طبیعی خود به مناطق جدید وارد می‌شوند عموماً تبدیل به آفت می‌شوند. مثال‌های بسیار زیادی در این زمینه در کشورهای اروپایی و در ایران وجود دارد. به عنوان مثال در راسته (Hemiptera) تعداد زیادی از شپشک‌ها مثل (Quadraspidiotus pernisiosus) یا شپشک های سان ژوزه مثل (Chrysomphalus dictyospermi) یا شپشک سپردار قهوه‌ای، سپردار قرمز یا (Aonidiella aurantii)، و(Aonidiellacitri)، یا شپشک استرالیایی مثل (Icery apurchasi) وجود دارند. کرم ساقه خوار برنج(Chilo suppresalis) از راسته (Lepidoptera). مگس مدیترانه‌ای میوه‌ای (Ceratitis capitata) از راسته (Diptera) از زیر رده (Acari) گونه‌هایی مثل (Panonychusulmi) و (Panonychus citri) از گونه‌های بسیار مهم هستند که از طریق گیاهان زراعی و گیاهان زینتی و احتمالاً مرکبات از نقاط مختلف دنیا وارد کشور ما شده‌اند .
    مشخصات مقاله:
    عنوان کامل: آفات گلخانه ای
    دسته: کشاورزی – گیاه شناسی
    فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
    تعداد صفحات پروژه: ۶۶
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز
    جهت اخذ درجه کارشناسی

    -ورمی-کمپوست-بر-گشنیز.jpeg


    بخشی از فهرست مقاله:

    فصل اول
    ۱-۱- مقدمه
    فصل دوم کلیات و مرور منابع
    ۲-۱- گشنیز
    ۲-۱-۱- تاریخچه ومنشا
    ۲-۱-۲- رده بندی
    ۲-۱-۳- گیاهشناسی
    ۲-۱-۴- موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
    ۲-۱-۵- ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
    ۲-۱-۶- زراعت گشنیز
    ۲-۱-۶-۱- کاشت
    ۲-۱-۶-۲-نیاز های اکولوژیکی
    ۲-۱-۶-۳-مراقبت و نگهداری (داشت)
    ۲-۱-۶-۴-برداشت
    ۲-۲- نیتروژن
    ۲-۲-۱- اهمیت و نقش نیتروژن
    ۲-۲-۲- چرخش نیتروژن در گیاه
    ۲-۲-۳-نیتروژن آلی خاک
    ۲-۲-۴-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
    ۲-۲-۴-۱- آمینیزاسیون
    ۲-۲-۴-۲- آمونیاک سازی
    ۲-۲-۴-۳- نیترات سازی
    ۲-۲-۵- آلی شدن نیتروژن
    ۲-۲-۶-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
    ۲-۲-۷-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
    ۲-۲-۷-۱-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
    ۲-۲-۷-۲-کودهای شیمیایی نیتروژنه
    ۲-۲-۷-۲-۱-کود اوره

    و…
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    چکیده ای از مقدمه آغازین ”پایان نامه تاثیر کود اوره و ورمی کمپوست بر گیاه گشنیز ” بدین شرح است:
    .

    مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسی اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ۱۳۸۹ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ۱۰۰% اوره، (ورمی کمپوست ۳/۳۳% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره)، ۱۰۰% ورمی کمپوست و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین فاکتور دوم شامل ۲ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگین بیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

    ————-
    مشخصات مقاله:

    عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
    دسته: کشاورزی – گروه زراعت
    فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
    تعداد صفحات: ۱۲۸
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    پروزه تاثیر و نقش توسعه کشاورزی در پیشرفت صنعتی
    جهت اخذ درجه کارشناسی

    -کشاورزی-در-پیشرفت-صنعتی.jpg


    بخشی از فهرست مقاله:

    مقدمه
    فصل اول: طرح تحقیق
    عنوان کامل پژوهش
    هدف پژوهش
    اهمیت مسئله (نظری علمی)
    سوال ها یا فرضیه های پژوهش
    تعریف علمی متغیرهای مورد بررسی
    مشخص کردن نقش متغیرها
    جامعه و گروه نمونه مورد بررسی
    روش نمونه برداری
    ابزار گرد آوری داده ها
    روش تجزیه و تحلیل داده ها
    فصل دوم: ادبیات تحقیق
    مقدمه
    ۱- منابع طبیعی موجود به خصوص آب و خاک
    ۳- ایجاد واریته های مناسب از نباتات مختلف
    تاریخچه کشاورزی
    نقش و اهمیت کشاورزی در جامعه
    ۱- تأمین نیازهای کنونی بدون به مخاطره انداختن توانایی تولید نسل های آینده
    نقش و جایگاه بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال
    اهمیت نیروی انسانی ماهردر تولید
    ساختار و ترکیب شاغلان بخش کشاورزی از نظر سطح سواد
    اهمیت آموزش و تحقیقات علمی در توسعه کشاورزی
    اهمیت نیروی انسانی ماهر و مدیریت
    مفهوم ارزش اقتصادی و ارتباط کشاورزی با ارزش افزوده

    و…
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    چکیده ای از مقدمه آغازین ”پایان نامه نقش توسعه کشاورزی در پیشرفت صنعتی ” بدین شرح است:
    .

    انسان برای تامین نیازهای روزمره خود را پیش رو داشت. ابتدا شکار و استفاده از گیاهان خودرو و سپس به مرور زمان و با فرا گرفتن فنون اولیه کشاورزی اقدام به تهیه مایهتاج خود نمود. با توجه به خطراتی که در شکار حیوانات انسان را تهدید می کرد، لذا تمایل به سمت کشاوزی بیشتر و بیشتر شد تا جایی که در گذشته ای نه چندان دور، بیشتر مردم عدی در کره زمین پیشه کشاورزی را برگزیدند. کشاورزان با سه عامل زمین، نیروی کار و آب روبرو هستند که اهمیت هر سه مورد به نوع خود بسیار مهم بوده و می باشد.
    امروزه با مکانیزه شدن صنعت کشاورزی نوع محصولات و تنوع فصلی آنها و نیز مقدار تولید آنها تفاوتهای بسیاری بوده است با استفاده از ابزار آلاتی مانند کمباین، تراکتور و دستگاههای مخصوص شخم زنیف سم پاشی های هوایی و نیروی انسانی کمتری درگیر کشاورزی می شود که این امر موجب کاهش هزینه تولید در مجموع، و از طرف دیگر افزایش بیکاری را سبب می شود.
    امروزه کشاورزی سنتی در مقایسه با سالهای گذشته بسیار کمتر شده است. اکثر کشاورزان یا کوچ کرده و به شهرهای بزرگ آمده اند و یا آنهایی که توان مالی داشته اند با سیستم های امروزه خود را وقف داده و از سیستم های نوین آبیاری و ماشین آلات کشاورزی استفاده می کنند.
    در سالهای اخیر با استفاده از تکنولوژی نانو، تولید محصولات فصلی، در تمام فصول امکانپذیری شده است که این امر بمنزله انقلابی در کشاورزی به حساب می آید. از این رو می توان گفت دیگر می توان کشاورز را به همان دیدگاه قدیم نگریست بلکه نیازمند توجه و دیدگاه علمی و دقیق می باشد.
    ————-
    مشخصات مقاله:

    عنوان کامل: نقش و تاثیر توسعه کشاورزی بر پیشرفت صنعتی
    دسته: کشاورزی – مدیریت
    فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
    تعداد صفحات: ۱۸۵
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    پایان نامه بررسی طریقه ی کشت هیدرو پونیک خیار
    جهت اخذ درجه کارشناسی

    -هیدروپونیک-خیار.jpg


    بخشی از فهرست مقاله:

    بخش ۱ -مقدمه ای بر کشت هیدرو پونیک
    مزایای کشت هیدروپونیک
    انواع کشت های هیدروپونیک
    سیستم های هیدروپونیکی خالص
    راهنمای کاشت گیاهان بدون استفاده از خاک
    محیط کشت
    سیستم های کشت هیدرو پونیک
    بخش ۲ – خلاصه ای از مقدمه ی کشت هیدرو پونیک
    ریشه گیاه
    محیط ریشه
    چهار روش برای کشت هیدرو پونیک
    بخش ۳- احتیاجات گیاه
    pH مناسب
    تأثیر هوای تازه
    طیف های نور مورد استفاده در هر مرحله
    نور مصنوعی
    خاک مناسب برا ی خیار درختی
    سایر بسترهای کاشت
    مشخصات بوتانیکی خیار
    مشخصات بذر خیار گلخانه ای
    مراحل مختلف کشت خیار درختی

    و…
     

    برخی موضوعات مشابه

    تاپیک بعدی
    بالا