- عضویت
- 2017/05/18
- ارسالی ها
- 35,488
- امتیاز واکنش
- 104,218
- امتیاز
- 1,376
سیبزمینی بنفشسیبزمینی بنفش
سیب زمینیهای بنفش از نظر طعم و بافت، تفاوت چندانی با سیبزمینیهای قهوهای معمولی ندارند. سیب زمینی بنفش برای اولین بار در پرو و بولیوی کشت شد. این سیب زمینی از نظر مواد مغذی مانند چربی، کربوهیدرات، فیبر و … شباهت زیادی به سیب زمینی معمولی دارد. تفاوت اصلی آنها در تعداد آنتیاکسیدانهایشان است. سیب زمینیهای بنفش به لطف فیتوکمیکالها که باعث رنگ بنفششان میشوند، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این ترکیبات ممکن است به کاهش فشار خون نیز کمک کنند.
سیب زمینیهای بنفش از نظر طعم و بافت، تفاوت چندانی با سیبزمینیهای قهوهای معمولی ندارند. سیب زمینی بنفش برای اولین بار در پرو و بولیوی کشت شد. این سیب زمینی از نظر مواد مغذی مانند چربی، کربوهیدرات، فیبر و … شباهت زیادی به سیب زمینی معمولی دارد. تفاوت اصلی آنها در تعداد آنتیاکسیدانهایشان است. سیب زمینیهای بنفش به لطف فیتوکمیکالها که باعث رنگ بنفششان میشوند، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این ترکیبات ممکن است به کاهش فشار خون نیز کمک کنند.