◀جعبه سلامتی♻️

وضعیت
موضوع بسته شده است.

☾♔TALAYEH_A♔☽

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/18
ارسالی ها
35,488
امتیاز واکنش
104,218
امتیاز
1,376
غذاهای سرخ‌شده در روغن زیاد

سرخ کردن، ارزان و آسان است، طعم خوشمزه‌ای دارد و می‌تواند یک تکه گوشت یا سبزیجات معمولی را بسیار خوش‌طعم‌تر کند. البته مشکل هم همین است. درست به دلیل طعم خوشمزه‌ی غذاهای سرخ‌شده است که رستوران‌ها علاقه‌ی زیادی به سرو آنها دارند. هرکس در کوتاه‌مدت برنده می‌شود. این سلامت شماست که در درازمدت به‌شدت صدمه خواهد دید.
اگر می‌خواهید بدانید که چرا غذاهای سرخ‌شده برای شما مضر هستند، در اینجا چند مورد از دلایل آن را بیان می‌کنیم:
آنها رگ‌ها و شریان‌ها را مسدود می‌کنند که می‌تواند به آنوریسم، سکته مغزی، سکته قلبی و آلزایمر منجر شود.
آنها معمولا حاوی MSG هستند.
غذاهای سرخ‌شده معمولا شامل گوشت و ماهی هستند که دارای آنتی‌بیوتیک‌ها و هورمون‌های ناسالم می‌باشند.
 
  • پیشنهادات
  • ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    نشاسته‌های تصفیه‌شده

    اکثر نان‌ها، ماکارونی‌ها ومیان‌وعده‌های فراوری‌شده، نشاسته‌های تصفیه‌شده هستند. این نشاسته‌های تصفیه‌شده که از کربوهیدرات‌های بسیار ساده تشکیل می‌شوند، به‌محض وارد شدن به بدن‌تان به سرعت به گلوکز تبدیل می‌شوند. در حالی که ساندویچ مرغ سرخ‌شده برای شما مضر است، نان این ساندویچ که از آرد سفید درست شده است نیز یک دشمن خطرناک دیگر برای سلامتی شماست.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    نوشابه و شکر

    همه‌ی ما آمار و ارقام مربوط به نوشابه و شکر را شنیده‌ایم اما آنها چقدر درست‌ هستند؟ جزئیات ترسناک در مورد نوشابه و حملات قلبی توسط هافینگتن‌پست ارائه شده است. حتی مصرف‌کنندگان نوشابه‌ی رژیمی نیز مصون نیستند. یک مطالعه، یک افزایش ۴۸ درصدی را در حملات قلبی در میان افرادی که هر روز از نوشیدنی های رژیمی استفاده می‌کنند، نشان می‌دهد. انجمن قلب توصیه می‌کند که بیش از ۳ قوطی نوشابه در هفته مصرف نکنید. البته این بدان معنا نیست که نوشیدن ۳ قوطی ایرادی ندارد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ۷ سوپرفود (اَبَرغذا) باستانی برای سلامتی مدرن


    طب مدرن قطعا گام‌های بزرگی برای سلامت بشر برداشته است اما وقتی بحث سوخت‌رسانی به بدن‌تان با بهترین مواد غذایی به میان می‌آید، بد نیست کمی به گذشته برگردید و نگاهی به روش‌های قدیمی‌تر بیندازید.
    همه‌ی این سوپرفودها از دوران باستان مور استفاده قرار می‌گرفته‌اند و همه‌ی آنها حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند که می‌تواند سلامت و کیفیت رژیم غذایی شما را به‌طرز چشمگیری بهبود ببخشد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ماکاماکا
    ریشه‌ی ماکا کمی شبیه ریشه‌ی چغندر است، اگرچه امروزه برای استفاده‌ی راحت‌تر به شکل پودر نیز موجود است و می‌توان آن را به‌عنوان یک مکمل در سایر غذاها به کار برد. ریشه‌ی ماکا که در مناطق کوهستانی در کشور پرو پرورش داده می‌شود، دارای ترکیبات مختلفی است که به تنظیم سیستم غدد درون‌ریز کمک می‌کنند. این امر می‌تواند به افزایش انرژی، تنظیم چرخه‌های قاعدگی، بهبود باروری و بهبود سیستم گردش خون کمک کند
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    کومبوچاکومبوچا
    این نوشیدنی تخمیرشده که مانند چای مصرف می‌شود، ریشه‌ای شرقی دارد و دارای خواص پروبیوتیک بسیاری است. نوشیدن کومبوچا می‌تواند به حفظ و ایجاد باکتری‌های سالم در روده کمک کند که به شما امکان می‌دهد غذا را به راحتی هضم کرده و از تمام مواد مغذی موجود استفاده کنید. کافئین موجود در این چای نیز متابولیسم را تحـریـ*ک می‌کند.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    کیمچیکیمچی
    این چاشنی که نوعی کلم تخمیر شده است، دهه‌هاست که یک جزء ثابت در رژیم غذایی کره‌ای‌هاست. کیمچی علاوه بر داشتن طعمی تند و قوی، حاوی ویتامین ‌A ،ویتامین ب و ویتامین C نیز هست. و مانند کومبوچا فرایند تخمیری که در درست کردن کیمچی به‌کار می رود، منجر به تولید باکتری‌های سالمی می‌شود که می‌توانند به بهبود گوارش کمک کنند.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    کینوآکینوآ
    این غله‌ی باستانی، نگین دیگری از کشور پرو است. کینوآ برای هزاران سال به‌عنوان یک منبع غذایی عالی، معروف بوده است. این دانه‌ی کوچک، یکی از پر پروتئین‌ترین مواد غذایی است که شما می‌توانید مصرف کنید و حاوی تمام اسیدهای آمینه‌ی ضروری است که برای سلامت مطلوب به آنها نیاز دارید. کینوآ همچنین سرشار از فیبر و آهن و مواد مغذی مهمی مانند ویتامین ب۲، منگنز و منیزیم است.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    اسپیرولینااسپیرولینا
    اجازه ندهید که رنگ سبز پررنگ آن، شما را بترساند – اسپیرولینا یکی از مغذی‌ترین مواد غذایی موجود است. این جلبک یا سیانوباکتریا بطرز باورنکردنی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب و آهن است. همچنین پروفایل ویتامین بزرگی دارد و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن، ۴ برابر زغال اخته است. ضمنا ۲۶ برابر شیر، کلسیم دارد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ساچا اینچیساچا اینچی
    بازهم پرو! اولین بار اینکاها، این دانه‌ها را که شبیه به بادام زمینی و غنی از اسیدهای چرب امگا۳، امگا ۶ و امگا ۹ هستند، کشت کردند. درواقع دانه‌های ساچا اینچی به لطف پروفایل اسید چرب‌شان، یک جایگزین بسیار عالی برای مکمل‌های روغن ماهی هستند. علاوه بر این، دانه‌های ساچا اینچی غنی از ویتامین‌های آ و ای نیز می‌باشند.
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.
    بالا