گل و گیاه ♡ ❥ ♥گیاهان دارویی♡ ❥ ♥

օɾἶεղէმl ցἶɾl

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/07
ارسالی ها
2,448
امتیاز واکنش
7,933
امتیاز
646
محل سکونت
اصفهان
روناس

گیاهی است که به حالت خودرو در مناطق مدیترانه ، در شمال آفریقا و بعضی مناطق آسیا می روید . ساقه این گیاه پوشبده از خارهای ریز می باشد و ارتفاع آن تا حدود دو متر می رسد .
روناس با استفاده از خارهای ریزی که دارد به دیوار و درختان می چسبد و بالا می رود .

برگهای آن بیضی ، نوک تیز و دراز بوده که به صورت گروهی و به شکل چتر از کنار ساقه بیرون می آید . گلهای روناس کوچک و به رنگ زرد مایل به سبز می باشد . میوه آن گوشتی و به رنگ تیره است .
ریشه آن به نام روناس معروف است به رنگ قرمز تیره و به صورت دراز ، باریک و استوانه ای می باشد . دارای طعمی تلخ و گس بوده و قسمت مهم این گیاه از نظر طبی محسوب می شود .
از ریشه روناس در قدیم برای رنگرزی پارچه و نخ استفاده می شده است .

ترکیبات شیمیایی

ریشه روناس دارای ماده ای رنگی به نام آلیزارین می باشد که برای رنگرزی بکار می رفت ولی بعد از اینکه توانستند این ماده را به طریقه شیمیایی تهیه کنند کشت آن برای تهیه آلیزارین متوقف گردید .

خواص داروئی
روناس از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .

باز کننده گرفتگی ها در بدن است.
ادرار آور است و حبس البول را درمان می کند .
برای معالجه بیماری فلج آنرا با عسل مخلوط کرده و به بیمار بدهید .
ترشح شیر راز یاد می کند.
درد سیاتیک را رفع می کند.
یبوست های سخت را معالجه می کند .
اشتها آور است.
قاعده آرو است .
خارش پوست را برطرف می کند بدین منظور می توان از ضماد استفاده کرد و یا اینکه جوشانده آنرا در وان حمام بریزید و مدتی در آن استراحت کنید .
اوره خون را پائین می آورد .
جوش خوردن استخوان شکسته را تسریع می کند .
تورم را در بدن از بین می برد .
از کمپرس جوشانده روناس برای رفع بیماریهای پوستی استفاده کنید .

طرز استفاده
دم کرده : یک قاشق مربا خوری ریشه خرد شده روناس را در یک لیوان آب جوش ریخته . بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد . مقدار مصرف آن نصف فنجان سه بار در روز است .
جوشانده روناس : 10 گرم ریشه روناس را د یک لیتر آب ریخته و بگذارید برای مدت ده دقیقه بجوشد . این جوشیده را در وان حمام بریزید و برای رفع بیماریهای پوستی در آن استراحت کنید .

مضرات : همانطور که گفته شد روناس ترشح ادرار را زیاد می کند و فشار آنرا بالا می برد بنابرین ممکن است در اثر استفاده زیاد ایجاد خون در ادرار کند و در اینصورت بهتر است که روناس با کتیرا خورده شود .
 
  • پیشنهادات
  • օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    جنطیانا

    چون اولین بار پادشاه روم بنام جنتیوس که در سالهای 167-180 قبل از میلاد حکومت می کرد بوسیله این دارو شفا یافت نام آنرا جنطیانا گذاشتند . محمد بن زکریای رازی پزشک مشهور ایرانی نیز از این گیاه برای مداوای بسیاری از امراض استفاده می کرد . کوشاد گیاهی است علفی ، چند ساله و بسیار زیبا ، دارای ساقه ای استوانه ای و سبز که بلندی آن به حدود 1/5 متر می رسد . این گیاه بحالت خودرو در دشت ها و کوهستانهای اروپا و آُسیا می روید . برگهای کوشاد سبز رنگ ، نوک تیز و مثلثی است که دو برگ با هم بوسیله دمبرگ کوتاهی به ساقه چسبیده اند و برگهای بالای ساقه بدون دمبرگ می باشد . گلهای آن زرد رنگ بوده که به تعداد زیاد در اواخر بهار در کنار برگهای ظاهر می شود . از نظر طبی ریشه این گیاه قسمت مورد استفاده آن است . این ریشه ضخیم ، گوشتی و برنگ زرد تیره و یا قهو ه ای قرمز بوده که دارای طعمی بسیار تلخ و بویی نامطبوع است . برای مصارف طبی ریشه کوشاد باید اقلا سه ساله باشد تا اثر داشته باشد .


    ترکیبات شیمیایی:

    کوشاددارای ماده ای شیمیایی بنام آماروجنتین می باشد که بسیار تلخ است . بطوریکه اگر این ماده را با 5000 قسمت آب مخلوط کنیم هنوز هم طعم تلخ آن حس می شود . ترکیبات دیگر این گیاه بشرح زیر می باشد : جنتوپیکرین ، جنتوپیکروزید ، جنتامارین ، جتی سین ، اسید جنتی سیک و جنتونوسید . کوشاد همچنین دارای مقدری تانن ، اسانس ، پکتین و چربی می باشد.


    خواص داروئی:


    کوشاد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

    1. اشتها را تحـریـ*ک می کند .
    2. کوشاد گلبولهای قرمز و سفید خون را زیاد می کند بنابراین برای معالجه کم خونی و بیماریهای عفونی بکار می رود .
    3. اثر ضد تورم درد و برای رفع آرتروز و رماتیسم مصرف می شود.
    4. تب بر است.
    5. بیماری مالاریا را برطرف می کند .
    6. درد نقرس را برطرف می کند.
    7. حرارت و رطوبت را زا بدن خارج می سازد .
    8. فشار خون را پائین می آورد.
    9. ناراحتی های کبدی را برطرف می کند.
    10. تقویت کننده معده و بدن است.
    11. اختلالات عادت ماهیانه را درمان می کند.
    12. گرفتگی روده ها را باز می کند .
    13. ادرار آور است .
    14. ضماد کوشا با سرکه برای از بین ژبردن لکه های پوست مفید است.
    15. عصاره این گیاه مسکن تمام دردها است.
    16. ورم طحال را برطرف می کند.
    17. خون را تصفیه و تمیز می کند.
    18. درمان کننده زردی و یرقان است.



    طرز استفاده:

    مقدار 20 گرم ریشه خرد شده کوشا را در یک لیتر آبجوش ریخته بگذارید برای مدت 20 دقیقه بآرامی بجوشد ، سپس آنرا صاف کنید . مقدار مصرف این جوشانده یک فنجان قبل از هر غذا است . دم کرده : مقدار 5 گرم ریشه کوشاد را در یک لیتر آبجوش ریخته و بگذارید چند ساعت بمانذ . سپس آنرا صاف کرده و استفاده کنید . تنطور : این تنطور را می توانید از فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها خریداری کنید . مقدار مصرف آن 10-15 قطره همراه با آب سه بار در روز است .

    مضرات :
    مصرف بیش از حد کوشاد ممکن است باعث تحـریـ*ک معده و بوجود آوردن حالت استفراغ و دل بهم خوردگی شود . زنان باردار و مادران شیر ده نباید از این گیاه استفاده کنند .
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    مارچوبه



    مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشد . مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید برگهای آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دسته های 3 تا 8 تائی خارج می شود . بعلت زیبا بودن این گیاه را بصورت تزئینی در باغچه ها می کارند مار چوبه را در اوائل پائیز می چینند .این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می دهد .مارچوبه را می توان بصورت مختلف مصرف کرد . باید مارچوبه را با کمی آب و حرارات کم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد . وقتیکه مارچوبه می خرید دقت کنید تازه باشد . شاخه های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد و اگر فلسهای نوک آن باز باشد نشانه این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است .



    ترکیبات شیمیایی:



    مارچوبه دارای آسپاراژین و کونی فرین ، اینوزیت ، تانن ، اسدی گالیک ، آسپاراگوز ، و اسید سوکسی نیک می باشد دانه آن دارای 15 درصد مواد روغنی می باشد این روغن زرد مایل به قرمز است . درصد مواد موجود در مارچوبه بصورت زیر است .


    i58414_1.jpg



    خواص داروئی:


    از نظرطب قدیم ایران مارچوبه گرم و خشک است بنابراین آنهایی که سرد مزاج هستند باید آنرا با عسل بخورند و آنهایی که گرم مزاج هستند باید آنرا با سرکه بخورند .مارچوبه گیاهی است ادرار آور و دارای خواص زیادی است.

    1. خوردن آن دید چشم را تقویت می کند.
    2. برای تقویت نیروی جنـ*ـسی مفید است.
    3. ضعف مثانه را برطرف می کند.
    4. برای تقویت قلب مفید است.
    5. ملین است و یبوست را برطرف می کند.
    6. تب بر است.
    7. مارچوبه بعلت داشتن کلروفیل خونساز است و کسانیکه کم خون هستند باید از آن استفاده کنند .
    8. مارچوبه به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند.

    طرز استفاده: برای نگاهداری مارچوبه آنرا در پارچه های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید زیرا گرما و خشکی آنرا از بین میبرد مارچوبه را نیز می توان در سالاد ریخت و یا از آن سوپ تهیه کرد . مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن بصورت دم کرده آن است دم کرده مارچوبه را به این صورت تهیه کنید :چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بکشد . از این دم کرده بمقدار دو تا سه فنجان در روز برای تسکین و آرامش قلب استفاده کنید .

    مضرات : مارچوبه را نباید آنهایی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی مصرف کنند . مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست .
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    چغندر

    چغندر یکی از گیاهان دو لپه میباشد. خانواده چغندر که نام علمی آن chenopodiaceae است، با حدود 105 جنس و 1400 گونه و دارای پراکندگی وسیع در سطح دنیاست و از نظر تنوع و تعداد گونهها ، دومین مقام را بین خانوادههای گیاهی دنیا دارد. خانواده chenopodiaceae از خانوادههای بزرگ در ایران و دارای پراکندگی وسیعی در اکثر نقاط کشور ، بخصوص در مناطق شور ، از خاکهای شورها و بیابانها ، تا سواحل شور دریاها و دریاچههای شور (دریای خزر ، خلیج فارس ، دریاچه نمک و ...) میباشد. اغلب گیاهان این خانواده ، هالوفیت و پساموفیت هستند و دارای اهمیت اکولوژیکی فراوان و همچنین اهمیت اقتصادی میباشند. اغلب گیاهان هالوفیت که پوشش گیاهی کویرهای ایران را تشکیل میدهند، به خانواده chenopodiaceae تعلق دارند.



    chenopodiaceae3.JPG


    مشخصات گیاه شناسی

    گیاهان خانواده Chenopodiaceae عمدتا علفی و یکسالهاند ولی در میان آنها انواع چند ساله ، درختچهای و بندرت درختی هم مشاهده میشود. بسیاری از اعضای این خانواده ، دارای ساقههای گوشتی و آبدار ، . شبیه کاکتوسها هستند. تعداد معدودی از گیاهان این خانواده ، بالا روندهاند. برگهای گیاهان خانواده چغندر ، اغلب ساده و در بسیاری از آنها بسیار ریز و فلس مانند و یا تحلیل رفته هستند. اکثر اعضای این خانواده ، تک پایه و برخی از آنها دو پایه میباشند. گل آذین ، گرزنهای مجتمع و کوچک و گاه سنبله دم گربهای است که در مسیر تکامل در این خانواده ، تغییر از گل آذین گرزن دو سویه به گرزن یک سویه و سپس به گل آذینهای کروی و فشرده مشاهده میشود.

    گلها دو جنـ*ـسی و یا تک جنـ*ـسی و دارای 5 کاسبرگ معمولا گوشتی و فاقد گلبرگ هستند. گلهای برهنه (فاقد گلبرگ و کاسبرگ) نیز در این گیاهان دیده میشود. گلها عمدتا 5 پرچم دارند که گاه به 2 یا 3 پرچم کاهش یافته است. مادگی معمولا 5 برچهای و گاه 3 - 2 برچهای و تخمدان در همه اعضای خانواده ، تک خانهای و فوقانی و دارای یک تخمک است. میوه در گیاهان خانواده Chenopodiaceae معمولا فندقه است و اغلب بالههای رنگینی دارند که از رشد کاسبرگها بوجود آمدهاند. دانهها دارای نشاسته ، دو و بندرت سه لپهای ، و دارای رویان خمیدهاند و رویش دانهها به صورت رو زمینی است (لپهها همراه با ساقهچه از خاک بیرون میآیند.)



    chenopodiaceae2.JPG


    خواص دارویی

    مفیدترین و بهترین اعضای چغندر برگ آن است و بعد ساقههای آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است. خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه میکند. برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز میکند و ورم آن را فرو مینشاند. جهت درد پشت و مثانه و امراض مقعد مفید است. آب برگ چغندر برای جهت درد مفاصل ونقرس سودمند است. خوردن آب برگ آن جهت سردرد و دندان درد مفید است. ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی میشود.

    مالیدن برگ پخته چغندر پس از سرد شدن درمان سوختگی آتش و آب جوش است و آفتاب زدگی را معالجه میکند. چغندر به علت داشتن ارسنیک و روبیدیوم از بیماری جذام جلوگیری میکند. و به علت داشتن فسفر غذای مغز بوده و نیروی حافظه را زیاد میکند. اعصاب و استخوان بندی را تقویت میکند. برای درد کلیه مفید است. آب لبو برای بهبود التهاب مثانه ، رفع یبوست و بیماریهای پوستمصرف میشود. بو داده پوست ریشه چغندر را میتوان مانند قهوه دم کرد و نوشید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. از این گل معطر و پرخاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینیجات و غیره استفاده می شود.
    فاطمه مهدی پور - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    13083261802491461700224425117539222108200.jpg

    چای یا دمنوش گل سرخ یک نوشیدنی معطر و فوق العاده با خواص مثال زدنی و پرخاصیت برای آن هایی است که علاقه مند به نوشیدنی های گرم هستند. گل سرخ یا همان گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می شود. از این گل معطر و پرخاصیت در تهیه گلاب، مربا، عطر، به صورت پودر داخل ادویه ها، در ترکیب شیرینیجات و غیره استفاده می شود. گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. شما می توانید از این گلبرگ های خوش رنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد شرقی و آرامبخش تهیه کنید. پس بفرمایید یک فنجان سلامت و آرامش.

    چای گل سرخ برای سم زدایی از بدن
    مصرف منظم چای گل سرخ در گام اول به سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می کند. چون روی کبد و صفرا تأثیر داشته و باعث تمیزی آن ها می شود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و به کنترل حالت احتباس آب در بدن کمک می کند. البته باید گفت که با یک گل بهار نمی شود. یعنی با نوشیدن یک فنجان چای گل سرخ نمی توانید از این خواص بی نظیر بهره مند شوید. باید این نوشیدنی را به صورت منظم و یک دوره درمانی میل کنید.

    گل سرخ سرشار از ویتامین C
    گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب فوق العاده است. شما می توانید از این گلبرگ های خوش رنگ و معطر چای تهیه کرده و یک نوشیدنی صد درصد شرقی و آرامبخش تهیه کنید
    گل سرخ یا همان گل محمدی خواص زیادی برای سلامتی دارد. این گل خوش رنگ سرشار از ویتامین C می باشد. بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، گلبرگ ها و ساقه این گل (به ویژه به صورت خام) منبع غنی ویتامین C محسوب می شود. باید بدانید که در روند خشک شدن گل، 25 تا 60 درصد ویتامین C موجود در آن از بین می رود. بنابراین توصیه می شود در تهیه چای تا حد امکان از گل سرخ تازه استفاده کنید. یادتان باشد که ویتامین C برای دستگاه ایمنی، حفظ سلامت پوست و استخوان ها از اهمیت بالایی برخوردار است. این ویتامین در جذب هر چه بیشتر آهن نقش موثری دارد.

    گل سرخ منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان است
    چای تهیه شده از گل سرخ فواید دیگری نیز دارد. این گل سرشار از آنتی اکسیدان ها و به ویژه پولیفنول های موسوم به کاتچین است. آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت کرده و به این ترتیب از بروز سرطان ها پیشگیری می کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی نه تنها از آسیب های رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند بلکه بدون آسیب رساندن به سلول های سالم اطراف، باعث نابودی سلول های سرطانی می شود. در واقع این گل باعث بهبود سلامت درون و بیرون بدن و حفظ جوانی آن می شود.

    چای گل سرخ برای تسکین دردهای زنانه
    چای گل سرخ همچنین در بهبود دردهای قاعدگی موثر است. اگر شما نیز از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید حتماً این چای را در برنامه روزانه تان بگنجانید. به عقیده برخی متخصصان این گل همچنین در تنظیم قاعدگی نامنظم یا شدید موثر است. گفتنی است که گل سرخ برای افزایش میل جنـ*ـسی نیز موثر عمل می کند.

    چای گل سرخ بهترین نوشیدنی برای روزهای سرد
    چای گل سرخ برای مقابله با انواع مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. بنابراین توصیه می شود با فرا رسیدن روزهای سرد سال از این چای غافل نباشید.

    671732612020213723475916324015393141178.jpg



    چای گل سرخ تب بر است
    اگر تب دارید می توانید به این چای اعتماد کنید. چای گل سرخ باعث کاهش دمای بدن شده و تب را کاهش می دهد. این چای برای پاکسازی بدن و کاهش التهاب و همچنین برطرف کردن ضایعات پوستی نیز موثر است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که گل سرخ از تشدید عفونت جلوگیری می کند.

    چای گل سرخ برای آرامش اعصاب
    چای گل سرخ باعث تسکین دستگاه عصبی می شود. اگر به طور منظم از این چای میل کنید از مشکلاتی مانند بی خوابی و خستگی خلاص خواهید شد. این نوشیدنی مفرح اعصاب بعد از یک روز کاری طولانی مدت و همراه با استرس است و باعث رفع خستگی و کسب انرژی دوباره می شود.

    چگونه چای تهیه کنیم؟

    چای گل سرخ همچنین در بهبود دردهای قاعدگی موثر است. اگر شما نیز از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید حتماً این چای را در برنامه روزانه تان بگنجانید
    تهیه این چای بسیار ساده است. اگر حوصله تهیه چای گل محمدی را ندارید می توانید داخل قوری چای معمولی تان کمی گلبرگ گل محمدی بریزید تا معطر شود.

    اما برای تهیه چای گل محمدی برای هر فنجان آب به 6 تا 7 گلبرگ گل سرخ نیاز دارید. برای شیرین کردن آن نیز می توانید از عسل یا عصاره استویا استفاده کنید که یک شیرین کننده طبیعی و فاقد کالری است.

    برای تهیه این چای کافی است گلبرگ ها را به آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه استراحت کند. سپس می توانید چای را صاف کرده و کمی عسل یا عصاره استویا به آن بزنید.

    می توانید از گلبرگ های خشک نیز در تهیه دمنوش استفاده کنید. می توانید یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غذاخوری چای سیاه یا سبز به مدت 15 الی 20 دقیقه دم کنید. این دمنوش برای از بین بردن بوی بد دهان و کاهش نفخ موثر است.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    راه های مختلفی برای درمان ورم معده وجود دارد؛ از تغییر در نحوه تغذیه و نوع غذاهای مصرفی گرفته تا انواع داروهای شیمیایی و گیاهی که برای رفع این مشکل تجویز می شود. در این مطلب گیاهان دارویی مفید برای درمان این بیماری آورده شده اند...
    فرآوری: مریم مرادیان - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    8442103154175122882312551481971201549292140.jpg

    پرخوری، تند خوردن غذا، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین و شکلات و همچنین استرس ها باعث شیوع مشکلاتی نظیر سوءهاضمه، سوزش و درد سر دل، نفخ و حالت تهوع می شود. گاز معده اغلب در اثر بلع هوا به خصوص در موقع غذا خوردن به وجود می آید و بهترین روش معالجه آن صرف غذا بدون عجله و با آرامش است. منشأ گاز موجود در روده ها نیز علاوه بر بلع هوا انجام تخمیر توسط میکروب های روده است.
    در اغلب بیمارانی که از وجود گاز زیاد در معده و روده شکایت می کنند، حجم گاز افزایش پیدا نکرده است؛ بلکه در اثر اختلال در حرکات روده همان حجم طبیعی گاز، قادر به عبور معمولی از بالا به پائین در روده نیست و بیمار احساس نفخ می کند.
    راه های مختلفی برای درمان این عارضه وجود دارد؛ از تغییر در نحوه تغذیه و نوع غذاهای مصرفی گرفته تا انواع داروهای شیمیایی و گیاهی که برای رفع این مشکل تجویز می شود.

    ریشه شیرین بیان محافظ بافت معده در برابر عوامل خطر (داروها و استرس) است و از بروز زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کنند
    جامعه امروز به بیماری سرعت و استرس مبتلا است، برای مقابله با عوارض ناشی از این مسئله که اغلب مزمن، هزینه بر و طولانی است، می توان از گیاهانی که به طور روزمره در دسترس ما هستند، استفاده کرد.
    گیاه درمانی روشی است که در آن، بعد از معاینه های پزشکی و تشخیص لازم، از عناصر گیاهی با توجه به مواد موثره و خواص آن ها، برای رفع علائم بیماری استفاده می شود. این روش همانند طب جدید به مبارزه با علائم بیماری پرداخته و برای رفع آن ها می کوشد.

    گیاهان موثر در درمان التهاب و ورم معده

    بابونه
    یکی از بهترین گیاهان برای درمان زخم و ورم معده، بابونه است. این گیاه به آسانی این مرض را درمان می کند و آن هایی که سال هاست با این مرض دست به گریبان هستند می توانند با استفاده از بابونه سلامتی خود را بازیابند.
    برای درمان زخم معده یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آب جوش و یا چهار تا چای کیسه ای بابونه در یک قاشق لیوان آب جوش) و در هنگام صبح ناشتا چای را بنوشید و سپس در رختخواب به پشت دراز بکشید و بعد از چهار دقیقه بخوابید و البته بعد از یک ربع ساعت می توانید صبحانه خود را میل کنید. این عمل را به مدت دو هفته ادامه دهید تا زخم و ورم معده به کلی شفا یابد

    رازیانه
    از تخم و برگ این گیاه می توان به عنوان دم کرده استفاده کرد. رازیانه حاوی ماده ای است که در تحـریـ*ک ترشحات معده و دستگاه گوارش نقش دارد.

    229138252131651325519618651202521482971168.jpg



    نعنا
    برگ نعنا به عنوان درمانی موثر برای سوء هاضمه، سوزش سر دل، نفخ و درد معده و دستگاه گوارش استفاده می شود. این گیاه مفید همچنین اشتها را تحـریـ*ک می کند و در درمان حالت تهوع و سردرد موثر است.

    زنجبیل
    از 2000 سال قبل تاکنون برای درمان تمامی اختلالات هضم استفاده می شده است. زنجبیل خواص تحـریـ*ک کننده و درمانی دارد. این چاشنی با بهبود بخشیدن به عملکرد آنزیم های گوارشی به بهتر عمل کردن سیستم هاضمه بدن و کاهش نفخ کمک می کند.

    شیرین بیان
    قسمت مورد استفاده شیرین بیان ساقه های زیرزمینی و ریشه های گیاه است که دارای ترکیبات مختلفی است. ترکیب موجود در ریشه های گیاه پنجاه برابر از شکر شیرین تر است و مقدار آن با توجه به شرایط محیطی و گونه گیاه بین 5 تا 20 درصد است. در طب سنتی از این گیاه برای درمان اسپاسم عضلات و تورم، برونشیت، روماتیسم و ورم مفاصل استفاده می شود. ریشه شیرین بیان محافظ بافت معده در برابر عوامل خطر (داروها و استرس) است و از بروز زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کنند.

    ریحان
    یکی از بهترین گیاهان برای درمان زخم و ورم معده، بابونه است. این گیاه به آسانی این مرض را درمان می کند و آن هایی که سال هاست با این مرض دست به گریبان هستند می توانند با استفاده از بابونه سلامتی خود را بازیابند
    ریحان، که دارای خواص ضد اسپاسم است می تواند معده را قوی تر کند و از بسیاری از بیماری های معده، روده مثل اسهال و استفراغ جلوگیری کند.
    مخلوط مقدار مساوی از آب ریحان و آب ریشه زنجبیل 2 یا 3 بار در روز برای کاهش درد معده مفید است. همچنین می توانید 10 تا 15 برگ ریحان را در یک فنجان آب جوش بریزید و میل نمایید. چای ریحان را می توانید روزانه با عسل چند بار مخلوط کنید.

    شنبلیله
    برای درمان زخم معده استفاده می شود. شنبلیله حاوی یک ترکیب لعاب دار است که زخم معده را بهبود می دهد. برای دل درد یک قاشق از دانه شنبلیله را در دو فنجان آب حل کنید. سپس دانه ها را فشار داده تا حل شوند، کمی عسل اضافه کنید. حدود یک هفته دو بار در روز استفاده کنید

    بومادران
    یک چنگ از گیاه گل بومادران را در یک لیوان آب جوش دم کرده یک استکان قبل از ناهار و شام میل کنید. (برای زنان باردار مضر است).



    منابع:
    خبرگزاری فارس - پریسا منصوری، دکترای داروسازی
    مجله پزشکی دکتر سلام
    الو دکتر
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    تخم شربتی دانه های بسیار ریز اما بی نهایت مغذی هستند. تنها 2 قاشق غذاخوری از آن حاوی 11 گرم فیبر، 4 گرم پروتئین و 137 کالری می باشد. تخم شربتی منبعی فوق العاده از امگا 3 و برخی مواد معدنی ضروری برای سلامت استخوان هاست؛ مانند کلسیم، فسفر و منیزیم.
    هدی فریدی بخش تغذیه و آشپزی تبیان

    1311934116718618040190641032119324288169170.jpg

    تخم شربتی، بو و طعمی ندارد و همین استفاده از آن را در بسیاری از غذاها ساده تر کرده است.

    همراه با آب
    یکی از ساده ترین شیوه های استفاده از تخم شربتی در تغذیه، نوشیدن ترکیب آن همراه با آب است. یک چهارم فنجان تخم شربتی را در 4 فنجان آب بخیسانید. برای طعم دادن به این ترکیب می توانید کمی میوه ی ریز شده یا کمی آب لیموترش یا آب پرتقال به آن اضافه کنید.

    همراه با آب میوه
    آب تنها چیزی نیست که می توانید این دانه ها را در آن بخیسانید. یک چهارم فنجان تخم شربتی را به 4 فنجان آب میوه اضافه کرده و نیم ساعت صبر کنید تا یک آب میوه ی پر از فیبر و مواد معدنی داشته باشید.

    پودینگ تخم شربتی
    تهیه این پودینگ هم راحت است. فقط باید مدت بیشتری منتظر بمانید تا این دانه ها کاملاً نرم شوند. می توانید این پودینگ را با آب میوه یا شیر درست کنید و سپس وانیل یا کاکائو به آن اضافه نمایید. پودینگ تخم شربتی برای صبحانه یا دسر انتخاب بسیار خوبی است. اگر دوست ندارید دانه های تخم شربتی در پودینگتان دیده شود می توانید آسیابش کنید.

    همراه با اسموتی
    اگر می خواهید اسموتی تان مغذی تر شود، تخم شربتی به آن بیفزایید. این کار را تقریباً برای هر نوع اسموتی می توانید انجام دهید فقط یادتان باشد قبل از استفاده آن در اسموتی، آن ها را در آب بخیسانید تا کاملاً ژله ای شوند.

    20120714686364416417499568848384724712.jpg



    به صورت خام روی غذا
    هرچند خیلی ها فکر می کنند حتماً باید تخم شربتی را بخیسانند اما می توانید این دانه ها را به صورت خام نیز مصرف کنید. تخم شربتی را آسیاب کرده و روی اسموتی یا سالاد و یا هر چیز دیگری که دوست دارید بپاشید.

    همراه با غلات برای صبحانه
    اگر می خواهید صبحانه تان را کمی تغییر دهید، شب قبل از خواب تخم شربتی را در شیر بخیسانید و صبح این ترکیب را همراه با مغزها، میوه ها و ادویه ای مانند دارچین میل کنید. از هر نوع غله ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید.

    همراه با سبزیجات سرخ شده
    می توانید دانه های تخم شربتی را به سبزیجات سرخ شده و خوشبویتان اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری تخم شربتی برای یک بشقاب سبزیجات کافی است.

    همراه سالاد
    می توانید تخم شربتی را به سالادتان اضافه کنید و سالمترش نمایید. این دانه ها را به هر نوع سالادی می توانید بیفزایید.

    ترکیب با سس سالاد
    یک راه دیگر برای استفاده از تخم شربتی در غذا این است که آن را به سس سالادتان اضافه نمایید. سس های بازاری معمولاً قند زیادی دارند. خودتان سس را درست کنید تا هم سالم تر باشد و هم بتوانید با تخم شربتی مغذی اش کنید.

    14211816655183100912542472085517769111162199.jpg



    همراه با پختنی ها
    می توانید تخم شربتی را به هر نوع پختی وارد کنید. مثلاً همراه با کیک یا نانی که می خواهید بپزید یا در کلوچه ای خوشمزه ی خانگی.

    همراه با پنکیک
    اگر پنکیک دوست دارید پس می توانید تخم شربتی را در ترکیب پنکیکتان هم داشته باشید.

    همراه با مربا
    دانه های تخم شربتی می توانند ده برابر وزنشان آب جذب کنند و برای همین می توانند جایگزین خوبی برای پکتین در مرباباشند. پکتین نسبتاً تلخ است، پس اگر با تخم شربتی جایگزینش کنید یعنی مربای شما نیازی به شکر زیاد نخواهد داشت تا شیرین شود.
    پروتئین بارهایی که در فروشگاه ها موجودند، شکر تصفیه شده ی زیادی دارند و بیشتر شبیه شکلات هستند تا یک اسنک سالم. اگر پروتئین بار تخم شربتی خودتان را درست کنید، بسیار سالم و مغذی خواهد بود.

    در سوپ و آب ِگوشت
    دانه های تخم شربتی می توانند ده برابر وزنشان آب جذب کنند و برای همین می توانند جایگزین خوبی برای پکتین در مربا باشند
    تخم شربتی می تواند جایگزین بسیار خوبی برای آرد جهت غلیظ کردن سوپ یا آب ِگوشت باشد. اول ژله ای شان کنید و سپس به غذایتان بیفزایید.

    جایگزینی برای تخم مرغ
    اگر شیوه ی تغذیه تان جوری است که باید از خوردن تخم مرغ پرهیز کنید، می توانید تخم شربتی را جایگزینش نمایید. این دانه ها در غذاهای پخته شده، جایگزین بسیار خوبی برای تخم مرغ محسوب می شوند. به جای یک عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری تخم شربتی را در سه قاشق غذاخوری آب بخیسانید.

    ترکیب با ماست
    تخم شربتی، رویه ی خوبی برای ماست است. پودر تخم شربتی را می توانید روی ماست بپاشید.

    برای غلیظ کردن همبرگر خانگی یا کوفته ریزه
    اگر عادت دارید برای غلیظ و چسبناک کردن کوفته ریزه، قلقلی یا همبرگرتان از تخم مرغ استفاده کنید می توانید به جای آن از تخم شربتی استفاده کنید.

    ترکیب با چای
    افزودن تخم شربتی به نوشیدنی ها، راهی ساده برای مصرفشان است. یک قاشق چایخوری تخم شربتی را به چایتان اضافه کرده و اجازه دهید کمی خیس بخورد.

    همراه با بستنی
    می توانید تخم شربتی را به بستنی دلخواهتان اضافه کنید. پودینگ تخم شربتی درست کنید و فریزش نمایید. هر وقت خواستید همراه با بستنی میل کنید.

    254991551291352201369725410313024111184144.jpg



    همراه با پیتزا
    می توانید با استفاده از تخم شربتی، پیتزایی فیبردار و تُردتر داشته باشید. کافی است پودرش را روی پیتزایتان بپاشید.

    همراه با فلافل
    فلافلی که با تخم شربتی درست شود بسیار لذیذ است، مخصوصاً برای گیاهخواران.

    ترکیب با شربت لیموناد
    یک راه جالب دیگر برای استفاده از تخم شربتی، همراه کردن آن با شربت لیموناد خانگی است. یک و نیم قاشق غذاخوری تخم شربتی را در دو فنجان آب سرد به مدت نیم ساعت بخیسانید و سپس آب یک عدد لیمو را به آن افزوده و به انتخاب خودتان شیرینش کنید. می توانید از طعم دهنده های دیگری مانند خیار یا هندوانه نیز استفاده نمایید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    جلبک ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی هستند و امروزه در آشپزی بین المللی بسیار استفاده می شوند. در سایر کشورها از این جلبک ها غذاهای متنوعی تهیه می شود چون علم امروز پی به تاثیر آن ها روی سلامتی پی بـرده است.
    فاطمه مهدی پور - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    190692362474510614983349133217146687244.jpg

    ژاپنی ها از جلبک سوپ میزو تهیه می کنند و چینی ها نیز به صورت فراوان از این جلبک ها در تهیه غذا استفاده می کنند. تهیه سالاد از این جلبک ها یک منبع ید، ویتامین K و منیزیم در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. استفاده از جلبک ها در تهیه نان نیز روشی برای کاهش وزن است. در ادامه مطلب بیشتر در خصوص فواید و خواص این مواد غذایی صحبت می کنیم تا تشویقی برای رواج مصرف آن ها شود.

    جلبک ها جایگزینی برای نمک
    بسیاری از افراد مجبور هستند به خاطر شرایط بدنیشان مصرف نمک را کاهش دهند. جلبک ها یک جایگزین مناسب برای نمک محسوب می شوند. اگر به جلبک تازه دسترسی دارید به جای نمک از آن ها استفاده کنید چون میزان سدیم آن ها در مقایسه با سدیم نمک 3.5 به 40 درصد است.

    جلبک ها و تاثیرشان روی وزن
    جلبک ها جزو مواد غذایی فوق العاده هستند و به عنوان سبزی دریایی معجزه گر شهرت گرفته اند. این سبزی های رنگارنگ ارزش غذایی بالایی دارند و در عین حال کالری بسیار اندکی وارد بدن می کنند. جلبک ها سرشار از مواد معدنی، فیبرها و همچنین پروتئین هستند

    نتایج پژوهشی که در دانشگاه شفیلد هالام انگلستان انجام شده است نشان می دهد که نان جلبک حاوی فیبر زیاد بوده و بیش از نان های معمولی باعث سیری می شوند. در این بررسی مردان دچار اضافه وزن برای وعده صبحانه نان جلبک با تخم مرغ آب پز مصرف کردند. محققان مشاهده کردند این افراد در مقایسه با افرادی که تخم مرغ آب پز را با نان معمولی مصرف کردند در طول روز کمتر گرسنه شدند و ناهار و شام کمتری مصرف کردند. علاوه بر این از ید موجود در جلبک ها برای تهیه کرم هایی استفاده می شود که نرمی و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش داده و برای کاهش سلولیت ها مناسب هستند. این کرم ها باعث تحـریـ*ک جریان خون در رگ ها و لنف ها شده و به دفع چربی های سطحی پوست کمک می کنند. استفاده از جلبک ها در کنار عصاره روغنی تاثیر زیادی در برطرف کردن سلولیت ها دارد.

    جلبک ها منبع پروتئین ها و املاح معدنی هستند
    جلبک ها جزو مواد غذایی فوق العاده هستند و به عنوان سبزی دریایی معجزه گر شهرت گرفته اند. این سبزی های رنگارنگ ارزش غذایی بالایی دارند و در عین حال کالری بسیار اندکی وارد بدن می کنند. جلبک ها سرشار از مواد معدنی، فیبرها و همچنین پروتئین هستند. بی دلیل نیست که امروزه مکمل جلبک ها به طور گسترده تهیه و در سرتاسر جهان مصرف می شود. البته بدون شک استفاده از جلبک تازه در غذا ارزشمندتر است.

    جلبک ها ضدسرطان هستند
    متخصصان از جلبک ها در تهیه مواد ضدسرطان استفاده کرده اند. در واقع نتایج پژوهش ها نشان داده است که جلبک های گوناگون قدرت پیشگیری کننده از رشد تومورهای پستان در حیوانات آزمایشگاهی دارد. محققان در آزمایشگاه مشاهده کرده اند که جلبک ها حتی در نابودی برخی سلول های سرطانی نیز موثر بوده اند. بنابراین نیاز به بررسی های تکمیلی جهت استفاده از جلبک ها برای مقابله با سرطان بیش از پیش احساس می شود.

    20323729239402007755164150534103228183215.jpg



    جلبک ها جایگزینی برای محصولات لبنی
    افرادی که کلسترول بالا دارند معمولاً در مصرف لبنیات دچار مشکل هستند. به عقیده محققان فرانسوی جلبک ها می توانند یک جایگزین مناسب برای محصولات لبنی محسوب شوند چون حاوی میزان قابل توجهی کلسیم هستند و بدون تحمیل چربی و کالری اضافه میزان این ماده معدنی را تامین می کنند.

    جلبک ها منبع آنتی اکسیدان ها
    محققان در بررسی های آزمایشگاهی خود متوجه شده اند که عصاره جلبک ها فعالیت آنتی اکسیدانی قوی دارند. البته خاصیت آنتی اکسیدانی آن ها بر اساس میزان قرار گرفتن شان در معرض نور خورشید و عمقی که رشد می کنند متفاوت است. به طور کلی جلبک ها حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی از قبیل کاراتنوئیدها (لوتئین و زئاکسانتین)، فلاوونوئیدها(کاتچین)، اسیدهای فنولیک (تانین) و برخی از ویتامین ها و به ویژه ویتامین C و E هستند.

    جلبک ها مفید برای پوست
    محققان در آزمایشگاه مشاهده کرده اند که جلبک ها حتی در نابودی برخی سلول های سرطانی نیز موثر بوده اند. بنابراین نیاز به بررسی های تکمیلی جهت استفاده از جلبک ها برای مقابله با سرطان بیش از پیش احساس می شود

    نتایج یک بررسی ژاپنی نشان می دهد که جلبک هایی مانند آگارآگار، آلژینات و کاراگینان خواص مرطوب کنندگی دارند. این جلبک ها باعث رطوبت بخشی و احیای سلول های پوستی می شوند. تهیه خمیر جلبک و قرار دادن آن روی پوست باعث می شود که آلودگی های تلنبار شده از طریق تعریق از روی آن زدوده شود.

    علاوه بر این جلبک ها باعث سفت تر شدن پوست می شوند. استفاده از این جلبک ها به صورت موضعی همچنین باعث کاهش سلولیت ها یا همان پوست پرتقالی شکل می شوند. می توانید چند برگ جلبک واکامه پیدا کرده و با آن ماسک درست کنید. این کار باعث لطافت، تقویت و نرم کنندگی پوست می شود. جلبک واکامه را بکوبید تا پودر شود. 1 قاشق غذاخوری از این پودر را با یک تا دو قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید. این خمیر را روی صورت و در صورت نیاز گردن بگذارید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند. سپس پوست را با آب فراوان شستشو دهید. برای رسیدن به نتیجه بهتر می توانید این کار را دو بار در هفته انجام دهید. البته در داروخانه ها ماسک های جلبکی آماده به فروش می رسند.
    اگر در جایی زندگی می کنید که جلبک خوراکی به فروش می رسد حتماً خریداری کرده و با آن غذا درست کنید. کافی است جستجویی در اینترنت کنید تا طرز تهیه انواع غذا با جلبک را بیاموزید. سوپ یا سوشی تهیه شده با جلبک طعم خوبی دارند و بسیار مفید هستند. همچنین بهتر است بدانید مکمل های جلبک ها نیز در داروخانه ها به فروش می رسند. می توانید از این مکمل ها نیز استفاده کنید. البته توصیه می کنیم قبل از مصرف هر نوع مکملی با پزشک مشورت کنید.
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    سلولیت در واقع چربی های زیر پوستی هستند که در مکان هایی از بدن بیش از حد تجمع پیدا می کنند و به شکل برآمدگی در زیر پوست ظاهر می شوند. سلولیت مضر نیست و بیشتر مردم با مشاهده آن به فکر درمان برای کمک به برگشت زیبایی آن قسمت از اندامشان هستند.
    بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    184545178551381660219233120177207182101131.jpg

    داشتن سلولیت حتماً به معنای اضافه وزن نیست و این مشکل در افراد لاغر در برخی نواحی دیده می شود. به هر حال، کاهش وزن موجب کاهش سلولیت می شود. شیوع سلولیت در زنان بیشتر است و احتمال تکرار آن در خانواده به صورت ارثی بالا است. از علل دیگر موثر در بروز سلولیت می توان به گرفتن رژیم های غذایی بسیار فقیر، متابولیسم پایین، کاهش وزن در برخی موارد، ضعف عضلات، فقدان فعالیت فیزیکی، کم آبی بدن (دهیدراسیون)، میزان کل چربی بدن، ضخامت و رنگ پوست، ... اشاره کرد.

    هیچ درمان قطعی و بدون برگشتی در مورد سلولیت وجود ندارد. ما چند مورد را که به پیشگیری و درمان نسبی سلولیت کمک می کنند به اختصار برای شما جمع آوری کردیم.

    استفاده از Grape seed (عصاره هسته انگور) برای پیشگیری و درمان سلولیت
    عصاره هسته انگور یک آنتی اکسیدان است؛ در حفظ و نگهداری قابلیت ارتجاعی (الاستسیته عروق خونی) عروق موثر است. عصاره هسته انگور در پیشگیری از کهولت، پیر شدن پوست و تقویت بافت عضلانی موثر است و از همه لحاظ می تواند در پیشگیری از سلولیت و درمان نسبی آن مفید باشد. همچنین عصاره هسته انگور شامل فلاوونوئیدها است و با تقویت عروق کوچک خونی و جریان لنفاوی به گردش خون در پاها کمک کرده و از گسترش سلولیت جلوگیری می کند.

    3985112426131332241911671455510815125083.jpg



    استفاده از Horse Chestnut (عصاره دانه شاه بلوط هندی) برای درمان سلولیت
    این عصاره در پیشگیری از بیماری های مربوط به عروق مانند واریس و در واقع پیشگیری از آسیب به عروق خونی مفید است و دارای اثر ضد التهابی می باشد. عصاره شاه بلوط هندی باعث کاهش سایز منافذ دیواره مویرگ ها و در نتیجه باعث بهبود جریان و گردش خون در پوست می شود که کمک بسزایی در پیشگیری و درمان سلولیت دارد.

    گیاه جینکوبیلوبا یک آنتی اکسیدان موثر و عالی است. این گیاه موجب تسهیل جریان خون و گردش خون می شود و در درمان سلولیت موثر است
    در سلولیت فشار زیاد بر روی عروق لنفاوی موجب اختلال در تخلیه لنف و جریان خون در موضع خاصی می شود و در نتیجه اختلال جریان خون؛ مواد شیمیایی و سموم حاصل از متابولیسم، در دیواره ها رسوب کرده و در نهایت با تشکیل بافت فیبروزه اطراف بافت چربی سلولیت بروز می کند که ایجاد بافت ناهموار و دفرم شدن ظاهر پوست می شود.
    سلولیت به دلیل ساختاری با رعایت برنامه غذایی و ورزش بهبود خواهد یافت ولی این بهبود قابل توجه نیست و نیاز به استفاده از درمان های کمکی دارد و البته در نهایت به طور کامل حذف نخواهد شد.

    استفاده از Gotu Kola (گوتا کولا یا آب بشقابی) و درمان سلولیت
    گیاه گوتا کولا یک درمان موثر در سلولیت است. این گیاه بدن را در ساخت کلاژن که در ایجاد سلولیت، کاهش ساخت کلاژن داریم، تحـریـ*ک می کند. همچنین به تقویت سیستم گردش خون و کمک به پیشگیری از سلولیت و درمان آن کمک بسزایی می کند. این گیاه دیوار رگ ها را تقویت می کند و از آسیب به دیوار آن ها و نشت سلولی و پدیده سلولیت جلوگیری می کند. این گیاه همچنین در درمان سلولیت موجب افزایش انعطاف پذیری در بافت همبند و استحکام پوست می شود. عصاره این گیاه را می توان در غالب مکمل های غذایی، کرم و یا از طریق تزریق در بافت در مزوتراپی استفاده کرد.

    1371002061731162281491209812818010921717043194.jpg



    استفاده از Ginkgo biloba (جینکوبیلوبا) جهت درمان سلولیت
    گیاه جینکوبیلوبا یک آنتی اکسیدان موثر و عالی است. این گیاه موجب تسهیل جریان خون و گردش خون می شود و در درمان سلولیت موثر است.

    آیا Caffeine (کافئین) در بهبود سلولیت موثر است؟
    این ماده ترکیب اصلی اغلب کرم های مربوط به درمان سلولیت است. کافئین در درمان سلولیت بسیار تأثیرگذار است. کافئین به افزایش جریان خون کمک می کند و باعث رها کردن چربی ها از دیواره سلولی و آزاد شدن آن به گردش خون می شود. همچنین کافئین باعث افزایش متابولیسم بدن و سوزاندن چربی ها می شود. این ماده می تواند به استحکام پوست کمک کند.

    ادامه دارد...
     

    օɾἶεղէმl ցἶɾl

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/04/07
    ارسالی ها
    2,448
    امتیاز واکنش
    7,933
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    اصفهان
    سلولیت به چربی ذخیره شده زیر پوست گفته می شود که این چربی اغلب در قسمت ران، باسـ ـن و در پایین شکم دیده می شود. سلولیت را اغلب با عناوین پوست پرتقال یا پوست پنیر می شناسند.
    بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    10615797351718616318421193891731322197215.jpg

    با توجه به تأثیر استروژن و پروژسترون در سلولیت، سلولیت در زنان به راحتی شروع می شود و پوست به سرعت آن را ظاهر خواهد کرد. تحقیقات اخیر نشان می دهد که بیش از 85 درصد زنان در طول عمرشان با سلولیت روبرو شده اند و برای درمان آن دچار نگرانی هستند.

    از علل اصلی بروز سلولیت: چاقی، ارث، رژیم غذایی کم فیبر (پر چرب)، فعالیت ورزشی پایین، بارداری است. می توانیم بگوییم که سبک زندگی در بروز سلولیت بسیار موثر است. افزایش سموم در بدن نیز یکی از علل اصلی در شروع سلولیت است.
    در مطلب گیاهان دارویی مفید در سلولیت (1) به بررسی بعضی از درمان های خانگی سلولیت پرداختیم. در این مطلب به معرفی سایر درمان های گیاهی سلولیت در خانه می پردازیم.

    استفاده از قهوه در درمان خانگی سلولیت
    از شکر، روغن نارگیل و قهوه یک خمیر درست کنید، این خمیر را کمی حرارت دهید. این اسکراب را به آرامی روی بدنتان ماساژ دهید. این کار به رفع سلولیت در بدن شما کمک زیادی خواهد کرد.

    آیا از آب پرتقال برای درمان خانگی سلولیت می توان استفاده کرد؟
    نوشیدن آب پرتقال دارای فواید زیادی است که یکی از آن ها کمک به روشن شدن و شفافیت پوست است. مصرف آب پرتقالدر صبح، قبل از صبحانه می تواند در تصفیه خون و آب رسانی پوست موثر باشد. نوشیدن آب پرتقال قبل از صبحانه همچنین به درمان سلولیت، لکه های پوستی، چین و چروک پوست و رفع خطوط پوستی کمک می کند.

    استفاده از سرکه سیب در درمان سلولیت
    سرکه سیب یکی از دوستان پوست است و در مقابله با چند اختلال پوستی از جمله: سلولیت، التهاب پوستی و قرمزی ناشی از کم آبی بدن بسیار موثر است.

    چند روش برای مصرف سرکه در درمان سلولیت وجود دارد. این روش ها شامل:
    1- مخلوط دو قاشق خالص سرکه با عسل و آب سرد و نوشیدن این مخلوط هر صبح به مدت یک ماه
    2- روش دیگر شامل اضافه کردن سه قاشق سرکه سیب، روغن زیتون و سرکه ساده به یک نسبت به صورت برابر، حال خمیر به دست آماده را به صورت اسکراب بر روی پوست ماساژ دهید تا هم موجب لایه برداری و هم به حذف سلولیت کمک کند.

    سرکه سیب یکی از دوستان پوست است و در مقابله با چند اختلال پوستی از جمله: سلولیت، التهاب پوستی و قرمزی ناشی از کم آبی بدن بسیار موثر است
    3- علاوه بر این، شما همچنین می توانید از سرکه سیب طبیعی، با اضافه کردن عسل یک ترکیب مناسب تهیه کنید. حال یک پنبه برداشته و آن را با این ترکیب خیس کرده و بر روی مناطق مستعد سلولیت ماساژ می دهیم. اضافه کردن عسل به همراه سرکه سیب به جذب بالاتر عسل کمک بسیاری خواهد کرد و تأثیر این ماده معجزه گر را بیشتر خواهد کرد.

    ژلاتین ماده ای مناسب برای درمان سلولیت
    آمینو اسید موجود در ژله به افزایش قدرت عضلانی فرد کمک بسیاری می کند. ژلاتین در پیشگیری و درمان سلولیت موثر خواهد بود. مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری ژلاتین می تواند در پیشگیری و درمان سلولیت با افزایش قدرت عضلانی موثر باشد. تمرینات ورزشی، رعایت رژیم های پر فیبر، مصرف آب به میزان بالاتر و رژیم های کم چرب می توانند در سرعت اثربخشی این نوع درمان ها موثر باشند.
    نکته: ژلاتین موجود در ژله و آب نبات برای مصرف شما مناسب نیستند، به علت اینکه دارای قند بالا هستند و نمی توانیم به عنوان توصیه برای کنترل سلولیت از آن ها استفاده کنیم.

    استفاده از مسواک خشک (بورس مخصوص حمام) در درمان سلولیت
    استفاده از مسواک خشک در کاهش میزان سلولیت و بازسازی سلول های جدید و سالم کمک کننده است. استفاده از یک مسواک نرم در منطقه سلولیت می تواند به کاهش آن کمک زیادی کند. مسواک خشک را روزی دو بار، از چپ به راست، قبل از حمام بر روی منطقه بکشید. این کار به جریان خون بهتر در مناطق سلولیت و بازسازی سلول های سالم کمک می کند.

    استفاده از نمک دریا در کاهش سلولیت
    لطفاً وان حمام را از آب گرم پر کنید و در آن به اندازه دو فنجان نمک دریا اضافه فرمایید. در این آب به مدت بیست دقیقه بنشینید. این کار به دفع سموم پوست و بدنتان کمک می کند و در درمان و پیشگیری از سلولیت موثر است.



    منبع: آوای سلامتی
     
    بالا