*اخبــار درباره سرطــان*

ღ motahareh ღ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/18
ارسالی ها
14,789
امتیاز واکنش
46,711
امتیاز
1,286
محل سکونت
تهــــران
اگر به مواد غذایی طبیعی پیرامونتان دقت کنید خوراکی های مفیدی برای مقابله با بیماری هایی مانند سرطان خواهید یافت. زردچوبه یکی از طلاهای خوراکی است که برای پیشگیری از سرطان سـ*ـینه فوق العاده عمل می کند.
فاطمه مهدی پور - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
نوشیدنی طلایی
در روزگار ما مهم ترین مسئله برای مقابله با سرطان، بحث پیشگیری آن است. می توان از مواد غذایی که روزانه مصرف می کنیم درمان هایی تهیه کرد که بدن را در برابر آسیب های خارجی محافظت می کنند. اگر به مواد غذایی طبیعی پیرامونتان دقت کنید خوراکی های مفیدی برای مقابله با بیماری هایی مانند سرطان خواهید یافت. زردچوبه یکی از طلاهای خوراکی است که برای پیشگیری از سرطان سـ*ـینه فوق العاده عمل می کند.
پژوهش ها چه می گویند؟
نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحده ی آمریکا انجام شده است نشان می دهد که مصرف روزانه ی زردچوبه اثرات فوق العاده ای در بدن دارد. علاوه بر زردچوبه، فلفل سیاه نیز چنین تاثیر شگفت انگیزی بر جای می گذارد.
محققان بر این عقیده هستند فلفل سیاه اثرات ضدسرطانی زردچوبه را بالا می برد. ترکیب این دو ماده باعث نابودی سلول های سرطانی شده و از تجدید آن ها پیشگیری می کند
به عقیده ی محققان ترکیبات موجود در این دو ماده ی طبیعی یعنی «پیپرین» و «کورکومین» اثرات فوق العاده ای در پیشگیری از این بیماری مهلک دارند. این ترکیبات قادر هستند که روی سلول های ناسالم تاثیر گذاشته و تعداد آن ها را کاهش دهند در حالی که آسیبی به سلول های سالم وارد نمی کنند.
ترکیبی فوق العاده
محققان بر این عقیده هستند فلفل سیاه اثرات ضدسرطانی زردچوبه را بالا می برد. ترکیب این دو ماده باعث نابودی سلول های سرطانی شده و از تجدید آن ها پیشگیری می کند. زردچوبه به تنهایی 300 آنتی اکسیدان دارد. به همین دلیل یک ادویه ی بی نظیر و درمانگر محسوب می شود. شما می توانید یک داروی درمانگر به کمک این دو ادویه ی ساده و بی ادعا تهیه کرده و از بدنتان محفاظت کنید؛ چون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز سرطان پیشگیری می کنند.
مواد لازم
آب پرتقال 1 عدد
آب لیموترش 2 عدد
زنجبیل تازه 1 ریشه
هویج کوچک 5 عدد
خیار 1 عدد
فلفل سیاه 1 نوک انگشت
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه
تمام مواد را به خوبی شسته و آماده کنید. آن ها را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید. می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید. کمی آب به ترکیب تان اضافه کنید تا رقیق تر شود. سپس این نوشیدنی درمانگر طلایی را در طول روز میل کنید.
 
  • پیشنهادات
  • ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    سالانه افراد زیادی در ایران و میلیون ها نفر در کل دنیا به سرطان کبد مبتلا می شوند و به دلیل این بیماری نیز جان خود را از دست می دهند. خوشبختانه انتخاب و مصرف برخی مواد غذایی می تواند در پیشگیری از ابتلا و رشد این بیماری نقش داشته باشد.
    فاطمه مهدی پور - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    سرطان کبد
    گفته می شود که دلیل شیوع سرطان کبد در ایران هنوز ناشناخته است اما ابتلا به هپاتیت ب و کبد چرب همچنان از عوامل اصلی ابتلا به این بیماری محسوب می شود. خوشبختانه انتخاب و مصرف برخی مواد غذایی مانند سیر، بروکلی، قهوه و غیره می تواند در پیشگیری از رشد این بیماری و همچنین پیشگیری از ابتلا به آن نقش داشته باشد. در این مطلب شما را با مواد غذایی مناسبی آشنا می کنیم که به نابودی سلول های در حال رشد و حفظ سلامت سلول های سالم کمک زیادی می کنند. لطفاً با ما همراه باشید.
    سیر برای پیشگیری از بروز سلول های سرطانی
    سیر این توانایی را دارد که از بروز سلول های سرطانی پیشگیری کند. نتایج پژوهشی که در سال 2001 در فرانسه به چاپ رسیده است نشان می دهد که ترکیبات گوگردی موجود در سیر باعث پیشگیری از سرطان کبد در موش های آزمایشگاهی می شود. این نتایج محققان را قانع کرده است که امکان دارد همین تأثیر در انسان ها هم وجود داشته باشد. آن ها بر این اعتقاد هستند که سیر می تواند از بروز برخی سرطان های گوارشی مانند کبد، معده و روده پیشگیری کند. توصیه می شود که روزانه یک حبه سیر میل کنید تا از خواص ضد سرطانی آن بهره مند شوید.
    قهوه: سرشار از آنتی اکسیدان و نابود کننده ی سلول های نخاله
    زمانی که سلول ها ساز مخالف کوک می کنند و تصمیم می گیرند سرطانی شوند قبل از موفقیت باید به جنگشان رفت. محققان ایتالیایی در سال 2007 اعلام کردند که مصرف قهوه می تواند از ابتلا به سرطان کبد پیشگیری کند.
    کبد وظیفه ی کنترل میزان چربی و قند خون را بر عهده دارد، زمانی که مواد غذایی خیلی چرب مصرف می کنید کبد به خوبی به وظیفه ی خود عمل نکرده و مازاد چربی را در سلول های خود ذخیره می کند
    آن ها نتایج 10 پژوهش انجام شده روی 2260 نفر را بررسی کرده و متوجه شدند افرادی که به طور منظم قهوه مصرف می کنند به میزان 41 درصد کمتر از افرادی که لب به این نوشیدنی نمی زنند به سرطان کبد دچار می شوند. البته به نظر می رسد نیاز به بررسی های تکمیلی بیشتری باشد اما از آنجایی که قهوه حاوی آنتی اکسیدان است می تواند به عنوان یک نوشیدنی مفید در محافظت از سلول ها (البته بدون زیاده روی) مورد استفاده قرار بگیرد. به عقیده ی محققان نمی توان به طور دقیق میزان مصرف این نوشیدنی را اعلام کرد؛ چون قهوه به دلیل دارا بودن میزان زیادی پولیفنول ها تأثیر محافظتی دارد اما مصرف زیاد آن به دلیل داشتن آکریلامید می تواند نتیجه ی عکس بدهد. بنابراین بهتر است مصرف آن به روزانه یک تا دو فنجان محدود شود.
    زردچوبه سرعت رشد تومورها را کاهش می دهد
    زردچوبه یک ادویه ی ارزان قیمت با خواص درمانی بالاست. نتایج یک پژوهش ایتالیایی که در سال 2015 به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف منظم این ادویه (یکی از ترکیبات اصلی ادویه ی کاری) سرعت رشد و تکثیر سلول های سرطانی به ویژه در ناحیه ی کبد را کاهش می دهد. محققان دلیل آن را وجود کورکومین می دانند که یکی از ترکیبات اصلی زردچوبه محسوب شده و اثرات محافظتی قوی دارد. توصیه می کنیم که به طور منظم و بدون زیاده روی به تمام غذاهایتان زردچوبه بزنید.
    کبد و غذاهای مناسب
    آرتیشو؛ محافظ سلول های کبدی
    نتایج پژوهشی که در سال 2008 روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است نشان می دهد که آرتیشو خواص دیورتیک و تصفیه کننده دارد و سرشار از آنتی اکسیدان های پولیفنول است. به همین دلیل نیز مانعی برای تشکیل سلول های سرطانی در این ارگان محسوب می شود. به بیان دیگر ترکیبات این سبزی از بین برنده و نابودکننده ی سلول های بیماری بوده و به این ترتیب از بروز سرطان کبد پیشگیری می کنند. توصیه می کنیم در فصل این سبزی حتماً آن را در برنامه ی غذایی تان قرار دهید.
    بروکلی باعث نابودی تومورها می شود
    نتایج یک پژوهش آلمانی که در سال 2015 به چاپ رسید نشان می دهد که گلوکوزینولات ها و ایزوتیوسیانات های موجود در بروکلی و کلم ها اثر زیادی در مقابله با سرطان کبد دارند. چون باعث نابودی سلول های تومورها به خصوص در ناحیه ی کبد می شوند. نکته ی مثبت این مواد غذایی در این است که بدون ایجاد کوچک ترین عوارض جانبی در بافت های سالم باعث نابودی سلول های بیماری می شوند. توصیه می کنیم انواع کلم ها به خصوص بروکلی را به طور منظم در برنامه ی غذایی تان بگنجانید.
    سیر می تواند از بروز برخی سرطان های گوارشی مانند کبد، معده و روده پیشگیری کند. توصیه می شود که روزانه یک حبه سیر میل کنید تا از خواص ضد سرطانی آن بهره مند شویدچای سبز تأثیر پیشگیری کننده دارد
    چاقی عوارض زیادی ایجاد می کند که بروز کارسینوم هپاتوسلولار یکی از تومورهای بدخیم جزو آن ها محسوب می شود. ناهنجاری مولکولی مربوط به چاقی (مقاومت سلول های بدن به انسولین، التهاب مزمن، استرس اکسیداتیو و غیره) جزو مکانیسم هایی هستند که در رشد و تکثیر تومورها نقش دارند. کاتچین ها همان ترکیبات قوی موجود در چای سبز هستند که تأثیر پیشگیرانه در رشد و افزایش این ناهنجاری های مولکولی دارند. توصیه می کنیم که روزانه 2 تا 3 فنجان چای سبز میل کنید.

    سرطان کبد: مصرف این مواد غذایی را محدود کنید
    * الـ*کـل را قاتل کبد بدانید. این قبیل نوشیدنی ها حاوی ترکیبات قوی هستند که کبد را سمی و بیماری می کنند.
    * گوشت های قرمز چرب، گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس ها، پنیرهای چرب و غیره نیز کار کبد را سخت می کنند. کبد وظیفه ی کنترل میزان چربی و قند خون را بر عهده دارد، زمانی که مواد غذایی خیلی چرب مصرف می کنید کبد به خوبی به وظیفه ی خود عمل نکرده و مازاد چربی را در سلول های خود ذخیره می کند. این وضعیت نیز باعث آسیب هر چه بیشتر به سلول های کبدی خواهد شد.
    * شیرینیجات، شکلات ها، آب نبات ها، نان های تهیه شده از آرد سفید، پاستاها و برنج سفید نیز سرشار از قندهای تصفیه شده و زودجذب هستند و آسیب های کبدی را تشدید می کنند. چون کبد مجبور می شود که مازاد قند را نیز در سلول های خود ذخیره کند و نتواند به خوبی قند خون را کنترل کند.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    عوامل متعددی در ابتلا به سرطان پروستات نقش دارند؛ از عوامل ژنتیکی گرفته تا سن و سال و سبک زندگی نادرست. در این بین یکی از مهم ترین کارها برای پیشگیری از این بیماری داشتن تغذیه ای مناسب است.
    فاطمه مهدی پور - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    سرطان پروستات
    متأسفانه برخی مواد غذایی باعث افزایش احتمال بروز این بیماری و به سرعت انداختن پیشرفت آن می شوند. در این مطلب چند ماده ی غذایی را معرفی کرده و به آقایان توصیه می کنیم در مصرف آن ها زیاده روی نکنند.
    پنیرهای چرب
    البته مصرف پنیرهای مختلف در ایران چندان رایج نیست اما امروزه با آشنایی بیشتر مردم با این پنیرها احتمال بیشتر شدن مصرف آن ها نیز وجود دارد. انواع پنیرهای چرب وطنی و برخی از این پنیرهای فرانسوی مانند کممبر یا پنیر راکفورت و غیره خطر بروز سرطان پروستات را افزایش می دهند. چون این پنیرها حاوی میزان زیادی چربی های حیوانی است که خطر ابتلا به این بیماری را بالا می برند. اگر عاشق پنیر هستید حتماً از انواع کم چرب آن مانند پنیر بز و غیره استفاده کنید. البته نیازی نیست خودتان را از این پنیرها به طور کامل محروم کنید. می توانید روزانه به طور محدود یعنی 40 گرم از این پنیرها استفاده کنید.
    گوشت های قرمز
    گوشت های قرمز نیز جزو محصولات چربی هستند که خطر ابتلا به سرطان پروستات را بالا می برند. نتایج پژوهش ها نشان می دهند که بین مصرف افراطی گوشت های قرمز و ابتلا به سرطان پروستات ارتباط وجود دارد؛ البته معنی حرفمان این نیست که مصرف گوشت را کنار بگذارید. چون این ماده ی غذایی حاوی آهن است که برای انتقال اکسیژن در بدن و ساخت گلبول های قرمز لازم و ضروری است. بنابراین کافی است که در مصرف گوشت حد تعادل را رعایت کرده و مصرف آن را به یک تا دو بار در هفته محدود کنید. باید به نوع پخت گوشت نیز دقت کنید. گوشت ها را به شیوه ای ملایم طبخ کنید و از افزودن روغن برای سرخ کردن آن ها اجتناب کنید چون این کار باعث افزایش کالری آن خواهد شد.
    کلسیم زیاد
    بدون شک کلسیم برای سلامت استخوان ها لازم است و باید به طور مرتب جذب شود. اما نتایج برخی پژوهش ها نشان می دهند که مصرف روزانه بیش از 2 گرم کلسیم خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد. بنابراین لازم است که در مصرف محصولات لبنی، مکمل ها و آب های معدنی سرشار از کلسیم زیاده روی نکنید.
    چربی های حیوانی
    نتایج پژوهش ها نشان می دهند که بین مصرف چربی های حیوانی و رشد سرطان پروستات ارتباط وجود دارد. بنابراین لازم است که در مصرف آن ها احتیاط شود چون حاوی اسیدهای چرب اشباع شده هستند که تأثیر زیادی در رشد سرطان ها و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی دارند. چربی های حیوانی به میزان زیادی در محصولات فرآوری شده، غذاهای آماده، کره، سوسیس و کالباس، پوست پرندگان، تخم مرغ و کله پاچه وجود دارند. البته حواستان باشد که روغن های گیاهی مانند روغن کلزا، روغن زیتون، روغن تخم کتان و غیره جزو چربی های مفید برای پروستات هستند. اما در نهایت بهتر است در مصرف هر نوع چربی جانب احتیاط را رعایت کرده و دچار افراط نشوید.
    سرطان پروستات
    یادتان باشد که سوسیس و کالباس و دیگر گوشت های فرآوری شده سرشار از نیترات و نیتریت هستند که برای نگهداری طولانی مدت این محصولات استفاده می شوند. این ترکیبات این مواد غذایی را صورتی و خوشمزه تر می کنند و در عین حال خطری جدی برای سلامتی بدن محسوب می شوند. این افزودنی ها توسط فلور روده تغییر ماهیت داده و سرطان زا می شوند.
    شیر
    محققان مدرسه ی سلامت عمومی دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسیده اند که مصرف افراطی و بیش از اندازه ی شیر خطر ابتلا به سرطان پروستات را بالا می برد. این محققان روی 21600 شرکت کننده که روزانه بیش از دو و نیم پیمانه شیر مصرف می کردند بررسی هایی انجام دادند. آن ها مشاهده کردند احتمال ابتلا به سرطان پروستات در بین این افراد 12 درصد بیش از مردانی است که روزانه فقط نصف پیمانه شیر مصرف می کنند.
    نتایج پژوهش ها نشان می دهند که بین مصرف چربی های حیوانی و رشد سرطان پروستات ارتباط وجود دارد. بنابراین لازم است که در مصرف آن ها احتیاط شود چون حاوی اسیدهای چرب اشباع شده هستند که تأثیر زیادی در رشد سرطان ها و ابتلا به بیماری های قلبی عروقی دارند
    قبلاً تأثیر مصرف زیاد شیر در بروز سرطان بین حیوانات به اثبات رسیده بود. محققان مشاهده کرده بودند که مصرف زیاد و منظم شیر پرچرب باعث بروز تومور در پروستات می شود. البته باز تأکید می کنیم که نباید مصرف شیر را به طور کامل قطع کنید. چون حاوی ترکیبات مغذی مورد نیاز بدن است. کافی است در مصرف آن دچار افراط نشوید. اگر شیر را برای صبحانه دوست دارید آن را فقط محدود به این وعده ی غذایی کنید و از افزودن آن به قهوه بپرهیزید.
    امگا 6 ها
    باز هم مسئله ی زیاده روی در میان است. چون نتایج پژوهش ها نشان داده اند که امگا 6 ها تأثیر مثبتی روی سلامتی دارند به خصوص زمانی که با امگا 3 ها و امگا 9 ها مصرف شوند. این ترکیب سه گانه از اسیدهای چرب ضروری نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و مقابله با عفونت ها و آلرژی ها، بهبود عملکرد دستگاه عصبی و قدرت احیاکنندگی بدن دارند. اما اگر تعادلی بین این اسیدهای چرب نباشد و وزنه ی ترازو به سمت امگا 6 ها سنگین تر شود باید گوش به زنگ باشید؛ چون در این صورت این اسیدهای چرب به جای محافظت از بدن باعث تحـریـ*ک رشد تومورهای پروستات می شوند. البته در بروز چاقی مفرط نیز نقش دارند. متأسفانه در تغذیه های امروزی که حاوی میزان زیادی گوشت به خصوص گوشت های فراوری شده، روغن آفتاب گردان و کله پاچه است جذب امگا 6 ها بیشتر شده است. در صورتی که لازم است برای جذب امگا 3 بیشتر به مصرف ماهی، جلبک ها و برخی سبزیجات سالادی مانند بروکلی روی بیاورید. یعنی اینکه باید تعادل را بین مصرف ماهی، گوشت و میوه و سبزیجات رعایت کنید.
    حرف آخر
    زمانی که پای تغذیه در میان است هیچ معجزه ای در میان نخواهد بود. کافی است تعادل را رعایت کنید و مواد غذایی کم چرب، میوه ها و سبزیجات را در الویت قرار دهید. گاهی هم به خودتان مرخصی بدهید و محض تنوع از این محصولات ممنوعه نیز استفاده کنید. یادتان باشد با رعایت بیشتر بهداشت زندگی است که می توانید از بروز سرطان ها در امان بمانید و بیشتر عمر کنید.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    مصرف مواد غذایی مناسب به توقف رشد سلول های بدخیم کمک می کند. در این مطلب 4 هسته ی میوه ای را معرفی می کنیم که در مقابله با تومورهای سرطانی مؤثر عمل می کنند. لطفاً با ما همراه باشید.
    فاطمه حلوایی - بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    4 هسته ضد سرطان
    سرطان از آن دست بیماری هایی است که هر روز از بعد جدیدی به آن نگاه می شود و پژوهش های زیادی در خصوص آن در دست انجام است. در اکثر موارد نتایجی به دست آمده است که نشان از کارآمدی مواد طبیعی دارد. تا امروز شیمی درمانی پرکاربردترین تکنیک مقابله با این بیماری بوده است اما متأسفانه همین شیوه ی درمانی به سلول های سالم و ارگان های دیگر نیز آسیب می زند. به نظر می رسد بهترین شیوه ی مقابله با این بیماری پیشگیری باشد. می توان با موادی طبیعی که خواصی ضدسرطانی دارند و فاقد عوارض جانبی هستند به جنگ این بیماری مهلک رفت. لازم است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید. مصرف مواد غذایی مناسب به توقف رشد سلول های بدخیم کمک می کند. در این مطلب 4 هسته ی میوه ای را معرفی می کنیم که در مقابله با تومورهای سرطانی مؤثر عمل می کنند. لطفاً با ما همراه باشید.
    دانه یا بذر کتان در بین مواد غذایی، یک ضدسرطان قوی محسوب می شود؛ چون حاوی میزان زیادی لیگنان است.هسته ی انگور
    عصاره ای که از هسته ی انگور به دست می آید منبع غنی آنتی اکسیدان ها، بیوفلاونوئیدها و ترکیبی فعال به نام B2G2 است که با سلول های سرطان زا مقابله می کنند. در گذشته این عقیده وجود داشت که ترکیبات بیواکتیو موجود در عصاره ی هسته ی انگور قدرت مقابله با چندین گروه از سلول های سرطان زا را دارد اما امروزه محققان به این نتیجه رسیده اند که B2G2 موجود در هسته ی انگور این توانمندی شگفت انگیز را باعث می شود. به عقیده ی محققان هسته ی انگور می تواند رشد تومورهای بدخیم سرطانی را به میزان 67 درصد کاهش دهد.
    دانه ی کتان
    دانه یا بذر کتان در بین مواد غذایی، یک ضدسرطان قوی محسوب می شود؛ چون حاوی میزان زیادی لیگنان است. محققان به این نتیجه رسیده اند که این ترکیبات قوی علاوه بر این که مانند فیتواستروژن عمل می کنند، نقش مؤثری در پیشگیری و درمان سرطان سـ*ـینه دارند. خوشبختانه بذر کتان مدتی است که شهرت خوبی پیدا کرده است و کم کم جای خود را در برنامه ی غذایی بسیاری افراد باز کرده است. این ماده باعث تحـریـ*ک آپوپتوز (مرگ برنامه ریزی شده ی سلول های به روشی حفاظت شده) سلول های سرطانی شده و از متاستاز جلوگیری می کند. تخم کتان منبع خوب اسید آلفا لینولئیک است. این اسیدهای چرب ضروری با سرطان و بیماری های مزمن دیگر مقابله می کنند.
    هسته ی زردآلو
    هسته ی زردآلو حاوی میزان زیادی ویتامین B17 است که در بدن ما به عنوان ماده ای ضدسرطان عمل می کند. این ویتامین برای پیشگیری از این بیماری و همچنین درمان آن مؤثر است. برای مصرف این هسته کافی است آن ها را بشکنید و مغز آن را میل کنید. بهترین منبع ویتامین B17 زردآلو و هسته ی آن است چون مکمل های موجود در بازار فاقد آنزیم ها و کوفاکتورهای موجود در این ماده ی غذایی است. برای کاهش طعم تلخ برخی هسته ها کافی است آن را با مواد غذایی دیگر مانند جوز هندی، پودر نارگیل و غیره مخلوط کنید.
    هسته ی سیب
    شاید هسته ی سیب به نظرتان بی ارزش و دور ریختنی باشد. اما به نظر اکثر متخصصان این هسته های دورریز جزو ترکیبات طبیعی و قوی در برابر سرطان هستند. اما چرا مردم در جریان چنین خواصی نیستند؟ شاید اطلاع رسانی در این خصوص کم بوده است و یا اینکه همچنان اکثر افراد به مؤثر بودن داروهای شیمیایی در مقابله و درمان بیماری ها، اعتقاد بیشتری دارند. تأثیر هسته ی سیب در مقابله با رشد سلول های بدخیم در سرطان های مختلف به طور علمی به اثبات رسیده است.
    عصاره ای که از هسته ی انگور به دست می آید منبع غنی آنتی اکسیدان ها، بیوفلاونوئیدها و ترکیبی فعال به نام B2G2 است که با سلول های سرطان زا مقابله می کنند
    به عقیده ی محققان هسته ی سیب قادر است از رشد سلول های سرطانی در کولون، ریه، پروستات، پانکراس، سـ*ـینه و معده جلوگیری کند. ترکیبات فوتوشیمیایی موجود در هسته ی سیب چندین برابر آدریامایسین (یکی از داروهای شیمی درمانی رایج) قادر هستند که رشد سلول های سرطانی را به تأخیر بیندازند.
    نکته ی جالب این است که این ترکیبات طبیعی با تخریب سلول های سرطان زا تهدیدی برای سلول های سالم محسوب نمی شوند. البته حواستان باشد که هسته ی سیب حاوی میزان اندکی سیانور است و چنانچه به میزان زیادی مصرف شود ممکن است مرگبار باشد.
    بدانید...
    البته معرفی این هسته ها و صحبت از خواص آن ها به این معنی نیست که جایگزین درمان های فعلی هستند. اثرات ضدسرطانی ترکیبات موجود در این هسته ها به اثبات رسیده است اما با این حال نمی توان با اطمینان آن ها را درمان کننده ی سرطان دانست. به نظر می رسد که مصرف منظم این مواد روشی طبیعی و مطمئن برای پیشگیری و یا درمانی مکمل برای سرطان باشد. توجه داشته باشید که مصرف هر نوع ماده ی غذایی طبیعی نیز در کنار دارو باید با دقت و به میزان متعادل مصرف شود چون ممکن است مصرف بی رویه ی آن به ضرر بدن باشد.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    مواد غذایی، حاوی مواد سرطان زا (کارسینوژن) و نیز مواد پیشگیری کننده از سرطان هستند. در این مبحث به این عوامل ایجاد کننده ی سرطان اشاره می کنیم.
    بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    سرطان زا
    ١. چربی
    در بررسی هایی که انجام شده ارتباطی بین سرطان و میزان چربی رژیم غذایی مشاهده می شود. نقش چربی در رژیم غذایی و ایجاد سرطان پستان، کولون، ریه و پروستات مشاهده شده است؛ اما چون چربی به تنهایی در برنامه غذایی استفاده نمی شود، مکانیسم اثر آن نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. ولی کاهش مصرف چربی از عود سرطان پروستات جلوگیری می کند. به همین علت توصیه می شود در رژیم غذایی خود از خوردن مواد غذایی پرچرب خودداری کنید.
    ٢. الـ*کـل
    بررسی های اپیدمیولوژیک نشان داده است که الـ*کـل در ایجاد سرطان به خصوص سرطان های دهان، حلق، حنجره و مری مؤثر است. الـ*کـل روی بافت هایی که در هنگام مصرف در تماس با آن هستند اثر بیشتری می گذارد. استالدئید ماده ی حاصله از متابولیت الـ*کـل در بدن است که به عنوان کارسینوژن شناخته شده است. مصرف الـ*کـل به خصوص آب جو با افرایش خطر ابتلا به سرطان کولورکتال همراه است.
    روش تهیه غذا نیز اهمیت خاصی دارد زیرا در صورت پخت نامناسب باعث وارد شدن مواد سرطان زا به خصوص هیدروکربن های آروماتیک (مانند بنزوپیرن) و آمین های آروماتیک به غذا می شوند. این عوامل در سرخ کردن غذا و یا دودوی کردن گوشت به وجود می آیند ٣. پروتئین
    پروتئین نیز مانند چربی مکانیسم دقیق آن مشخص نیست ولی در رژیم های پرپروتئین که حاوی گوشت زیاد و چربی و میزان کم فیبر است احتمال خطر ابتلا به سرطان کولون و سرطان پیشرفته پروستات بیشتر است. معمولاً در رژیم هایی که میزان پروتئین کمتر از نیاز استاندارد است، رشد تومور دچار وقفه می شود. پس در مصرف پروتئین حد اعتدال آن مهم است (به طور میانگین در روز نیاز به پروتئین 18 درصد انرژی دریافتی است).
    ٤. شیرین کننده های مصنوعی
    دانشمندان در سال 1990 پی بردند که شیرین کننده های مصنوعی باعث افزایش تومور مثانه می شود. مصرف روزانه 2500 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باعث این مهم می شود. از این شیرین کننده ها می توان به ساخارین و سیکلامات اشاره کرد. در مورد آسپارتام هنوز نتیجه ای در ارتباط با سرطان مشاهده نشده است.
    ٥. نیتریت ها، نیتروزآمین ها
    نیتروزآمین ها کارسینوژن های بسیار قدرتمندی هستند. نیترات ها می توانند به نیتریت تبدیل شوند و نیتریت ها در بدن با مواد دیگر ترکیب و نیتروزآمین ها را تولید کنند که این فرآیند در بزاق، کولون و مثانه انجام می شود.
    نیترات ها در مواد غذایی مختلف وجود دارند ولی منبع اصلی آن آب آشامیدنی و سبزیجات است. از نیترات سدیم و پتاسیم در تهیه برخی مواد غذایی استفاده می شود از جمله ایجاد رنگ صورتی در سوسیس و کالباس. پس باید میزان مصرف این مواد را به حداقل رساند. نیتروزآمین ها در توتون و دود آن نیز وجود دارند.
    ٦. هورمون ها، داروها
    افزایش برخی هورمون های بدن در ایجاد سرطان و برخی داروها در پیشگیری از سرطان ها نقش دارند. برای مثال:
    * آندروژن ها در ایجاد سرطان پروستات نقش دارند.
    * پرولاکتین یکی از عوامل تسریع کننده بروز سرطان پستان است.
    * داروی تاموکسیفن و آنتی آستروژن، از سرطان پستان و کولون پیشگیری می کند.
    * فولات و رتینول از سرطان کارسینومای کولورکتال پیشگیری می کند.
    * شواهدی نیز مبنی بر اثر آسپرین و ضدالتهاب های غیر استروئیدی (NSAIDS) در پیشگیری از بعضی سرطان ها وجود دارد.
    ٧. روش طبخ غذا
    روش تهیه غذا نیز اهمیت خاصی دارد زیرا در صورت پخت نامناسب باعث وارد شدن مواد سرطان زا به خصوص هیدروکربن های آروماتیک (مانند بنزوپیرن) و آمین های آروماتیک به غذا می شوند. این عوامل در سرخ کردن غذا و یا دودی کردن گوشت به وجود می آیند که ممکن است باعث ایجاد سرطان معده و مری شوند.
    دانشمندان در سال 1990 پی بردند که شیرین کننده های مصنوعی باعث افزایش تومور مثانه می شود. مصرف روزانه 2500 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باعث این مهم می شود. از این شیرین کننده ها می توان به ساخارین و سیکلامات اشاره کرد٨. آکریلامید
    آکریلامید در غذاهای نشاسته ای که با حرارت زیاد (بالاتر از 120 درجه سانتی گراد) سرخ شوند، ایجاد می شود. در بررسی ها بیشترین میزان آن در چیپس، سیب زمینی سرخ شده، بیسکویت، اسنک، کراکر و نان تست یافت شد. چون آکریلامید در تمام بدن به طور یکنواخت پخش می شود نمی توان آن را در ایجاد نوع خاصی از سرطان دخیل دانست. در غذاهایی که به سرعت آماده می شوند (fast food) آکریلامید 300 برابر میزان مجازی است که توسط آژانس حفظ محیط زیست امریکا برای آب آشامیدنی تعیین کرده است. برای همین بهتر است مواد نشاسته ای در حرارت بالا سرخ نشوند.
    ٩. حشره کش ها و علف کش ها
    این مواد حاوی آرسنیک هستند. آرسنیک می تواند بعد از مدت طولانی (حداقل 13 سال) باعث بروز سرطان پوست شود. قبل از مصرف، میوه و سبزی باید به دقت شستشو شوند تا مواد شیمیایی آن از بین برود.
    ١٠. آهن
    در بررسی های تجربی دیده شده آهن اضافی، باعث تسریع تولید تومور می شود. آهن اضافی می تواند احتمال سرطان روده، کولون، ریه، کبد و پستان را بالا ببرد. البته مکانیسم دقیق آن نا شناخته است، شاید به دلیل تولید رادیکال های آزاد در بدن که یکی از عوامل ایجاد سرطان هستند باشد.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    سرطان سـ*ـینه شایع ترین سرطان در زنان است. احتمال ابتلا به سرطان سـ*ـینه در زنانی که بستگان درجه اول آن‌ ها به این بیماری مبتلا بوده اند، بسیار بیشتر است.
    فرآوری: مریم مرادیان نیری – بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    تغذیه در سرطان سـ*ـینه
    جهش در ژن های BRCA1 یا BRCA2 شایع ترین علت سرطان سـ*ـینه ارثی است که از والدین منتقل می شود. از هر هشت زن آمریکایی، یک نفر به سرطان سـ*ـینه مبتلا می شود. بر اساس پیش بینی انجمن سرطان آمریکا، در سال جاری حدود 232 هزار نفر در آمریکا به این بیماری مبتلا می شوند و بیش از 40 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.
    سابقه خانوادگی، قرار گرفتن در معرض اشعه، داشتن سطح بالای استروژن، شیوه نادرست زندگی، مصرف سیگار و الـ*کـل و استرس مهمترین عوامل بروز این بیماری هستند.
    محققان دریافته‌اند برای اینکه زنان دغدغه کمتری برای ابتلا به بیماری های سـ*ـینه داشته باشند با به کار بردن چند راهکار ساده از خطر ابتلا در امان‌ هستند.
    1- وزن خود را متعادل کنید. زنانی که از سن 18 سالگی به بعد، دچار اضافه وزنی بیشتر از 9 کیلوگرم بوده‌اند، احتمال ابتلا به سرطان سـ*ـینه در زمان یائسگی در آن‌ ها بیشتر است.
    2- مقدار زیادی میوه و سبزی مصرف کنید. سبزیجات شامل: هویج، گوجه فرنگی، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و انواع کلم (کلم بروکلی، کلم قرمز، کلم قمری، گل کلم، کلم پیچ). میوه ها شامل: مرکبات، انواع توت، توت فرنگی و گیلاس. نکته قابل توجه این است که سبزیجات را یا خام مصرف کنید و یا بخارپز کنید.
    یک پژوهش جدید نشان می ‌دهد خطر بازگشت سرطان سـ*ـینه در زنانی که غذاهای نشاسته دار مصرف می ‌کنند، بیشتر از دیگران است
    3- مرتب ورزش کنید. روزانه 30 دقیقه و یا بیشتر ورزش انجام دهید.
    4- چربی غذاها را از نوع خوب انتخاب کنید. چربی‌های خوب شامل چربی‌های غیر اشباع امگا 3 و امگا 6 است. چربی‌های اشباع و جامد مثل چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و روغن نباتی جامد مضر هستند. امگا 6 در روغن‌هایی از قبیل ذرت و آفتابگردان یافت می شود. امگا 3 در روغن‌هایی نظیر روغن ماهی سالمون، روغن ماهی قزل آلا و روغن ماهی ساردین یافت می‌شود. چربی‌های غیر اشباع در روغن های گیاهی نظیر: کانولا، زیتون، آجیل و دانه های روغنی یافت می شود.
    5- کربوهیدرات مناسب و خوب را مصرف کنید. نان‌ها و غلات سبوس دار، لوبیا، باقلا و بنشن را مصرف کنید.
    6- ویتامین C و E و سلنیوم را هر روز مصرف کنید. این مواد مغذی، خاصیت آنتی اکسیدانی قوی دارند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
    7- روحیه خود را بالا ببرید. نگاه مثبت به زندگی داشته باشید. با دوستان و خانواده باشید. خواب کافی داشته باشید (8-7 ساعت خواب در شب). استرس را از خود دور کنید.
    رژیم مدیترانه ای
    برای این که همه ی موارد بالا را با هم داشته باشید رژیم مدیترانه ای را در پیش بگیرید. نتیجه یک مطالعه در اسپانیا نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه ای احتمال ابتلا به سرطان سـ*ـینه را کاهش می دهد. در این مطالعه آمده است که رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش احتمال ابتلا به سرطان سـ*ـینه، موثرتر از رژیم غذایی کم چربی است. این مطالعه که حدود پنج سال به طول انجامیده، داوطلبان به طور تصادفی تحت رژیم های غذایی متفاوتی قرار گرفتند، نتیجه نشان می دهد زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای به همراه چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر (extra virgin) در روز استفاده می کنند، پنجاه درصد کمتر از داوطلبانی که رژیم غذایی کم چرب دارند، به سرطان سـ*ـینه مبتلا می شوند. رژیم مدیترانه ای به طور معمول شامل چربی های اشباع نشده مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو، همراه با سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و هویج است. ماهی نیز اهمیت ویژه ای در این رژیم غذایی دارد. این سبزیجات غنی از نیتریت و نیترات هستند و ترکیب این دو گروه غذایی سبب تشکیل اسیدهای چرب نیترو می شود. در رژیم غذایی مدیترانه ای جایی برای گوشت قرمز، غذاهای فرآوری شده و قندهای مصنوعی وجود ندارد.
    رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش احتمال ابتلا به سرطان سـ*ـینه، موثرتر از رژیم غذایی کم چربی استاز بازگشت سرطان جلوگیری کنید
    یک پژوهش جدید نشان می ‌دهد خطر بازگشت سرطان سـ*ـینه در زنانی که غذاهای نشاسته دار مصرف می ‌کنند، بیشتر از دیگران است. پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا دریافتند مصرف بیش از اندازه غذاهایی حاوی کربوهیدرات به ویژه غذاهای نشاسته دار چه بسا خطر بازگشت سرطان سـ*ـینه در زنان را افزایش دهد. جنیفر امنود، مسئول پژوهش و همکارانش مقادیر مصرف کربوهیدرات ‌ها به ویژه غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی توسط زنانی را که به سرطان سـ*ـینه مبتلا شده بودند، به مدت یک سال بررسی کرده و امکان بازگشت این بیماری را پیگیری کردند.
    امنود گفت: زنانی که میزان مصرف کربوهیدرات به ویژه غذاهای نشاسته دار را افزایش دادند، با خطر بیشتر بازگشت بیماری نسبت به زنانی که مصرف این غذاها را کم کردند، روبه رو شدند.
    پژوهشگران، زنان را بر اساس میانگین مصرف کربوهیدرات به 4 گروه تقسیم کردند و دریافتند برگشت سرطان در زنانی که خوردن غذاهای نشاسته دار را کاهش داده اند، 9.2 درصد است اما این درصد در بین کسانی که بالاترین میزان مصرف این غذاها را داشته اند، 14.2 درصد است.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    سالانه هزاران مورد سرطان پانکراس (لوزالمعده) جدید در سرتاسر دنیا تشخیص داده می شود. این بیماری معمولاً از سن 45 سالگی به سراغ انسان می آید و آمار مبتلایان در بین خانم ‌ها و آقایان برابر است.
    فاطمه مهدی پور – بخش تغذیه و آشپزی تبیان
    تغذیه در سرطان پانکراس
    متأسفانه سرطان پانکراس تا رسیدن به مرحله ی پیشرفته تشخیص داده نمی شود و بدون درد و علامت خاصی در بدن رشد می کند. از آنجایی که سلول‌ های سرطان در دستگاه گوارش قرار دارند علائم گوارشی این بیماری بیشتر نمایان می شود. از بین این علائم می توان به دل درد، نفخ، تهوع، اسهال، مدفوع کم رنگ و همچنین علائم عمومی مانند کاهش وزن بدون دلیل، خستگی و بی‌ حالی، بی اشتهایی، افزایش میزان قند خون و غیره نیز اشاره کرد. این سرطان در قسمت‌ های مختلفی از پانکراس بروز می کند و متناسب با آن نیز علائم مختلفی نشان می ‌دهد. در هر حال نتایج پژوهش ها نشان می دهند که تغذیه نقش موثری در پیشگیری و مقابله با این بیماری دارد. گوجه فرنگی، توت فرنگی، انبه و غیره جزو مواد غذایی مفیدی هستند که شما را از شر این بیماری نجات می دهند. با ما باشید تا بیشتر با این مواد غذایی آشنا شوید.
    توت فرنگی: برای تخریب سلول‌ های بیمار
    توت فرنگی حاوی میزان زیادی «اسید الاژیک» است که ترکیبی با خواص ضدسرطانی بالاست. این ترکیب در میوه های دیگری مانند انار نیز وجود دارد که با سرطان پانکراس مقابله می کند. نتایج بررسی های آزمایشگاهی که در دانشگاه کارولینای شمالی ایالات متحده ی آمریکا انجام شده است نشان می دهد که اسید الاژیک قادر است رشد سلول‌ های سرطانی را در عرض 72 ساعت متوقف کند. محققان معتقد هستند که باید در این زمینه آزمایش ‌های بیشتری انجام شود تا دز مورد نیاز برای استفاده در انسان را کشف کنند.
    کیوی جزو میوه هایی است که با سرطان پانکراس مقابله می کند؛ چون سرشار از لوتئین است. به عقیده ی متخصصان این ترکیب آنتی اکسیدانی باعث نابودی سلول‌ های آسیب دیده و سرطان در پانکراس و کبد می شودگوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان
    گوجه فرنگی جزو سبزیجات سرشار از لیکوپن است. این ترکیب شیمیایی همیشه مورد توجه محققان بوده است. در بین سال‌ های 1994 تا 1997، محققان برنامه ی غذایی 462 بیمار مبتلا به سرطان پانکراس را سرشار از لیکوپن کردند و به نتایج قابل تأملی رسیدند. آن‌ ها مشاهده کردند که سلول‌ های سرطانی به میزان 31 درصد کاهش پیدا کرده است. میزان لیکوپن افزوده به برنامه ی غذایی این افراد بر حسب عوامل متعددی مانند سابقه ی فامیلی، مصرف دخانیات، بیماری، اضافه وزن و غیره تنظیم شد.
    کلم: یک مرتبه در هفته کارساز است
    کلم ها خانواده ای پرخاصیت هستند. کلم چینی، بروکسل، بروکلی، کلم کیل و غیره برای مقابله با سرطان پانکراس فوق العاده عمل می کنند. به عقیده ی محققان مصرف کلم به میزان حداقل یک مرتبه در هفته خطر ابتلا به سرطان پانکراس را به میزان 40 درصد کاهش می دهد. اسید فولیک موجود در کلم ها نقش مهمی در محافظت از این ارگان دارد.
    کیوی برای نابودی سلول‌ های سرطانی
    تا چند روز دیگر بازار میوه و تره بار پر از کیوی می شود که بمب ویتامین است. کیوی جزو میوه هایی است که با سرطان پانکراس مقابله می کند؛ چون سرشار از لوتئین است. به عقیده ی متخصصان این ترکیب آنتی اکسیدانی باعث نابودی سلول‌ های آسیب دیده و سرطان در پانکراس و کبد می شود.
    انبه: قدرت خنثی کنندگی بالا
    انبه میوه ای باخاصیت و حاوی ترکیبی قوی به نام «لوپئول» است که شهرت ضدسرطانی بالایی دارد. محققان دانشگاه سوزو چین، لوپئول را به سلول‌ های سرطانی پانکراس تزریق کردند. در نهایت مشاهده شد که این ترکیب باعث توقف رشد و گسترش سلول‌ های سرطانی شده و آن‌ ها را خنثی می کند.
    در بین سال‌ های 1994 تا 1997، محققان برنامه ی غذایی 462 بیمار مبتلا به سرطان پانکراس را سرشار از لیکوپن کردند و به نتایج قابل تأملی رسیدند. آن‌ ها مشاهده کردند که سلول‌ های سرطانی به میزان 31 درصد کاهش پیدا کرده استزردچوبه برای توقف رشد تومورها
    زردچوبه با سلول‌ های سرطانی پانکراس مقابله می کند. محققان دانشگاه تگزاس ایالات متحده ی آمریکا ترکیبات این ادویه ی پرخاصیت را سه بار در هفته و به مدت یک ماه به بدن موش ‌های مبتلا به بیماری تزریق کردند. آن‌ ها مشاهده کردند که رشد سلول‌ های سرطانی به میزان 42 درصد متوقف شد. خوشبختانه مصرف زردچوبه هیچ عوارض جانبی ندارد و بدن را در برابر اکثر سرطان ها بیمه می کند.
    چای سبز: تومورها را کاهش می ‌دهد
    محققان دانشگاه اوزاکای ژاپن روی تأثیر چای سبز در متاستاز سرطان بررسی کردند و متوجه شدند که این نوع چای برای مقابله با سرطان پانکراس موثر است. آن‌ ها عصاره ی چای سبز را به 18 موش مبتلا به این نوع سرطان تزریق کردند و در پایان 13 هفته متوجه کاهش تومورها شدند؛ در حالی که این اتفاق در موش ‌هایی که چای سبز دریافت نکردند مشاهده نشد.
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    مصرف زیاد مواد غذایی حیوانی، مثل انواع گوشت‌ها به علت اینکه دارای استروژن حیوانی هستند، به شدت در ایجاد سرطان‌های هورمونی، مثل پروستات و سـ*ـینه موثر است...
    سرطان سـ*ـینه
    نخستین علائم سرطان سـ*ـینه با خستگی زیاد، افزایش و یا کاهش ناگهانی وزن، کم‌خونی، کاهش توانایی بلع غذا، مشکلات تنفسی و مشکلات گوارشی همراه است. کم‌کم حالت تهوع، استفراغ، اسهال و کم‌آبی بدن نیز بروز می‌کند.
    در مورد سرطان سـ*ـینه تنها چیزی که قابل‌تغییر نیست، مسئله وراثت است؛ ولی با تغذیه صحیح می‌توان خطر ابتلا به این بیماری را به میزان زیادی کاهش داد. یک رژیم غذایی متعادل سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات، حداقل تا 30 درصد این خطر را کاهش می‌دهد.
    داشتن وزن متناسب و ورزش کردن به طور مرتب نیز تأثیر این رژیم غذایی متعادل را دوچندان می‌کند.
    * مصرف غذاهای پر فیبر کمک زیادی به جلوگیری از سرطان سـ*ـینه می‌کنند. شاید فکر کنید به اندازه کافی فیبر دریافت می‌کنید؛ ولی این‌گونه نیست، خانم‌ها باید روزانه حداقل 25 گرم فیبر دریافت کنند. فیبر نه‌تنها به هضم غذا و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند، بلکه موجب تنظیم قندخون شده و چون خاصیت ایجاد احساس سیری دارد، موجب تناسب‌اندام می‌شود.
    * ایجاد تعادل در جذب روزانه چربی نیز خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه را کاهش می‌دهد. آلفالینولنیک و چربی‌های امگا 3، در گردو و ماهی‌ها به مقدار زیاد یافت می‌شوند. ذرت و سویا نیز حاوی چربی امگا 3 و لینولنیک هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن دو مشت گردو در روز، امکان بروز سرطان سـ*ـینه را به‌طور چشمگیری کاهش می‌دهد و در افرادی که سرطان سـ*ـینه دارند، خوردن گردو از رشد تومور جلوگیری می‌کند. فیتواسترول موجود در گردو، استروژن را بلوکه می‌کند و از آنجایی که استروژن موجب افزایش رشد بعضی از تومورهای سـ*ـینه می‌شود، کمک زیادی به متوقف ساختن آن می‌کند.
    تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن دو مشت گردو در روز، امکان بروز سرطان سـ*ـینه را به‌طور چشمگیری کاهش می‌دهد و در افرادی که سرطان سـ*ـینه دارند، خوردن گردو از رشد تومور جلوگیری می‌کند
    * غیر از گردو، دانشمندان و پزشکان سویا را نیز در بهبود سرطان سـ*ـینه موثر می‌دانند. مصرف سویا تأثیر زیادی در جلوگیری از سرطان پروستات و سرطان سـ*ـینه دارد، اگر روزانه 1 لیوان پر، سویای آب پز شده بخورید، از خاصیت ضدسرطانی آن بهره‌مند خواهید شد. سویا نقش ضدسرطانی در بدن زنان دارد. فیتواستروژن موجود در سویا ضداستروژن است. به عبارت دیگر فیتواستروژن‌ها با انسداد استروژن، عملاً از بدن زنان در برابر رشد سرطان محافظت می‌کنند.
    * مصرف زیاد مواد غذایی حیوانی، مثل انواع گوشت‌ها به علت اینکه دارای استروژن حیوانی هستند، به شدت در ایجاد سرطان‌های هورمونی، مثل پروستات و سـ*ـینه موثر است. استروژن‌های گیاهی در غذاهایی مثل سویا، باعث پر شدن جایگاه گیرنده‌های استروژنی در سطح بدن می‌شوند. استروژن‌های گیاهی و حیوانی، ساختمان فیزیکی و مولکولی مشابهی دارند؛ با این تفاوت که استروژن گیاهی خاصیت سرطان‌زایی ندارند. افزایش میزان چربی‌های حیوانی، مثل تری‌گلسیرید و کلسترول می‌تواند در ایجاد سرطان سـ*ـینه و سرطان پروستات نقش داشته باشد.
    * طبق تحقیقات جدید، سلنیوم، قدرت دفاعی بدن را افزایش می‌دهد و موجب کاهش بروز علائم سرطان سـ*ـینه می‌شود.
    * به طور کلی برای آنکه از خطر سرطان سـ*ـینه در امان باشید، بهتر است سلامی دوباره به اسفناج، کلم، سیب‌زمینی شیرین، کدوتنبل، توت‌ها و انبه کنید.

    در ادامه ١٠ فرمان پیشگیری از سرطان سـ*ـینه را ملاحظه می کنید:
    افزایش وزن
    از افزایش وزن خود جلوگیری کنید. چاقی خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه را افزایش می‌دهد؛ مخصوصاً بعد از یائسگی و یائسگی نیز دورانی است که سرطان سـ*ـینه در آن بیشتر شایع است. بنابراین سعی کنید چاق نشوید، چرا که زنان چاق میانسال بیشتر در معرض این خطر هستند.
    سرطان سـ*ـینه

    تغذیه سالم
    داشتن یک رژیم غذایی سالم سرشار از سبزیجات، میوه‌ها و کاهش مصرف نوشیدنی‌های شیرین، کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده و برخی غذاهای چرب، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
    سعی کنید از پروتئین های کم چرب، مثل ماهی و سـ*ـینه مرغ استفاده کرده و گوشت قرمز را نیز به اندازه لازم مصرف کنید.
    حبوبات بخورید و چربی گیاهی را جایگزین چربی حیوانی کنید.

    افزایش فعالیت فیزیکی
    براساس پژوهش‌های به عمل آمده، افزایش فعالیت‌های فیزیکی حتی اگر در میانسالی شروع به انجام این کار نموده باشید، خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه را 10- 30 درصد کاهش می‌دهد. تمام کاری که باید انجام دهید این است که دست‌کم هفته‌ای پنج بار و هر بار به مدت 30 دقیقه پیاده‌روی کنید.
    پرهیز از الـ*کـل
    مصرف الـ*کـل ارتباط مستقیمی با افزایش خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه دارد. در دین اسلام خوردن الـ*کـل حرام است و پیامبر اکرم همواره از مضرات آن سخن گفته‌اند. زنان باید به این مسئله اهمیت دهند و اگر سلامت فیزیکی‌شان مهم است، از مصرف الـ*کـل اکیداً خودداری کنند.
    خودداری از معالجات تعویض هورمونی
    درمان هورمون یائسگی، خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه را افزایش می‌دهد. اگر لازم است این هورمون‌ها را دریافت کنید، از مصرف هورمون‌هایی که حاوی «پروژسترون» هستند، خودداری کرده و یا مصرف آن‌ها را به کمتر از سه سال کاهش دهید. از مصرف هورمون‌های بیوآیدنتیکال و ژل‌ها و کرم‌های هورمونی نیز بپرهیزید، زیرا به اندازه هورمون پروژسترون خطرساز هستند.
    استفاده از داروی انسداد استروژن
    زنانی که در خانواده خود سابقه سرطان سـ*ـینه دارند؛ همچنین افراد بالای 60 سال، باید از پزشک خود راجع به مزایا و معایب استفاده از داروهای انسداد استروژن مثل تاموکسیفن و رالوکسیفن سوال کنند.
    مصرف زیاد مواد غذایی حیوانی، مثل انواع گوشت‌ها به علت اینکه دارای استروژن حیوانی هستند، به شدت در ایجاد سرطان‌های هورمونی، مثل پروستات و سـ*ـینه موثر است
    پرهیز از سیگار
    براساس پژوهش‌ها، سیگار کشیدن آن هم به مدت طولانی، خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه را در زنان افزایش می‌دهد. پس اگر عادت به سیگار کشیدن دارید، بهتر است آن را ترک کنید.
    تغذیه نوزاد با شیر مادر
    تغذیه نوزاد از شیر مادر نه‌تنها برای خود نوزاد مزایای بسیار زیادی دارد، بلکه براساس تحقیقات، زنانی که به فرزندان خود دست‌کم به مدت یک سال شیر می‌دهند، کمتر با خطر بروز سرطان سـ*ـینه مواجه هستند.
    شرکت در یک مطالعه تحقیقاتی
    وقتی‌که خودتان شروع به تحقیق و مطالعه می‌کنید، با راه‌های کاهش احتمال بروز این خطر بیشتر و راحت‌تر آشنا می‌شوید.
    به روز کردن اطلاعات
    همواره اطلاعات پیرامون پژوهش‌ها و تحقیقات جدید درمان‌های سرطان سـ*ـینه را پیگیری کنید تا بتوانید از آن‌ها برای سلامت خود و پیشگیری از این بیماری استفاده کنید.
    [BCOLOR=rgb(254, 254, 254)]
    [/BCOLOR]
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    در این مطلب تصمیم داریم انتخاب‌های صحیح تغذیه‌ای برای مقابله با سرطان پروستات را به صورت تیتروار برایتان ذکر کنیم؛ با ما همراه باشید...
    سبزیجات
    1- رژیم مبتنی بر گیاهخواری
    * مصرف مقدار زیادی میوه و سبزی (مصرف روزانه 3 عدد میوه و 1 لیوان سبزی)
    * مصرف فیبر غذایی با افزایش دریافت غلات کامل و حبوبات
    * مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها:
    - استفاده از منابع غذایی سلنیم مانند غذاهای دریایی
    - استفاده از منابع غذایی ویتامین ث مانند: مرکبات، انبه، توت‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و کلم بروکلی
    - استفاده از منابع غذایی ویتامین دی مانند تخم‌مرغ و شیر سویا
    - استفاده از منابع غذایی ویتامین ای مانند سبوس گندم، آجیل و آووکادو
    این رژیم به همراه استراتژی‌های کاهش استرس تا حد زیادی روند افزایش اندازه پروستات را به تأخیر می‌اندازد. این رژیم حاوی سبزیجات زیر است:

    ماده غذایی موثر
    منبع غذایی توصیه
    گروه سیر و پیاز سیر، پیاز، پیازچه، تره‌فرنگی هر روز از این سبزیجات در رژیم خود استفاده کنید.
    بتاکاروتن (ویتامین A) هویج، کدو، طالبی، انبه هر روز از این سبزیجات و میوه‌ها در رژیم خود استفاده کنید.
    گروه کلم کلم، گل‌کلم، کلم بروکسل، کلم دکمه‌ای، کلم‌برگ، کلم قرمز، کلم‌قمری، شلغم، ترب، تره تیزک هر روز از این سبزیجات در رژیم خود استفاده کنید.
    لیکوپن رب، گوجه‌فرنگی، سس گوجه، هندوانه جذب لیکوپن در حضور چربی بیشتر است و 300 میلی‌گرم لیکوپن در روز مفید است که این مقدار لیکوپن از آب گوجه‌فرنگی یا رب آن تأمین می‌شود.

    * انار و آب انار اثر مفید در کاهش رشد سلول‌های سرطانی پروستات دارد. قبل از مصرف آب انار با پزشک خود مشورت کنید زیرا ممکن است با داروهای شما تداخل داشته باشد.
    * از محصولات غذایی ارگانیک استفاده نمایید. درصورتی‌که به این محصولات دسترسی ندارید شستن سبزی‌ها و میوه‌ها یا پوست کندن آن‌ها باعث کاهش میزان سموم آفت‌کش موجود در آن‌ها می‌شود. جدول زیر مواد غذایی دارای بیشترین و کمترین میزان آلودگی سموم دفع آفات را نشان می‌دهد:

    محصولات دارای بیشترین مقدار سموم آفت‌کش محصولات دارای کمترین مقدار سموم آفت‌کش
    هلو پیاز
    سیب آووکادو
    فلفل دلمه‌ای ذرت
    کرفس آناناس
    شلیل انبه
    توت‌فرنگی مارچوبه
    آلبالو کیوی
    کاهو بادمجان
    انگور هندوانه
    هویج نخودفرنگی
    گلابی کلم پیچ
    کلم‌برگ خربزه درختی


    2- رژیم غذایی کم‌چرب با تأکید بر چربی‌های سالم
    * از چربی‌های امگا 3 از منابع دریایی (ماهی) 2 بار یا بیشتر در هفته در رژیم خود استفاده نمایید.
    * مصرف چربی‌های حیوانی را به حداقل برسانید.
    * از روغن‌های جامد استفاده نکنید.
    * از روغن‌زیتون، روغن کلزا، روغن آووکادو، یا بادام برای غذا و سالاد استفاده نمایید.

    نوع چربی منابع غذایی توصیه‌ها
    اسیدهای چرب اشباع گوشت قرمز، پوست مرغ و ماکیان، محصولات غذایی پخته آماده، لبنیات پرچرب مانند کره، پنیر پرچرب، بستنی گوشت قرمز و لبنیات پرچرب را کاهش دهید یا از رژیم خود حذف کنید.
    اسیدهای چرب ترانس مارگارین، غذاهای سرخ‌شده، روغن بادام‌زمینی، سس سالاد، مواد غذایی فرآیند شده مانند نان، کراکر، و بیسکوییت از مصرف چربی‌های ترانس و یا جامد پرهیز کنید.
    اسیدهای چرب امگا 9 روغن‌زیتون، روغن کلزا، روغن آووکادو، یا بادام این چربی‌ها را روزان مصرف کنید.
    اسیدهای چرب امگا 3
    (EHA, DHA)

    ALA
    ماهی‌های آب‌های سرد (مانند سالمون، ساردین، کاد، قزل‌آلا، و شاه‌ماهی)

    تخم کتان، گردو، و تخم کدو
    بهتر است این چربی‌ها را از طریق غذا یا مکمل غذایی در رژیم روزانه خود یا حداقل 2 بار در هفته مصرف کنید.
    از مصرف گوشت شمشیر ماهی، کوسه، ماهی خال‌مخالی و کاشی ماهی پرهیز شود زیرا دارای جیوه زیاد هستند.
    اسیدهای چرب امگا 6:
    آراشیدونیک
    لینولئیک
    گوشت قرمز، کره، زرده تخم‌مرغ، لبنیات پرچرب
    روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن دانه کتان، روغن گلرنگ و غذاهای تهیه شده با آن‌ها
    گوشت قرمز و لبنیات پرچرب را از رژیم غذایی خود حذف کنید یا مقدار آن‌ها را به حداقل برسانید.
    مصرف روغن‌های غنی از لینولئیک را محدود کنید.
    از اسیدهای چرب امگا 9 بجای امگا 6 استفاده کنید.


    3- پرهیز از مصرف غلات، شکر، آرد سفید، ماکارونی، الـ*کـل، سودا، آب‌نبات، شکلات، نوشیدنی‌های شیرین، شیرینیجات

    4- مصرف زیاد مایعات

    5- مصرف لبنیات به اندازه حداقل مورد نیاز (2 لیوان شیر یا ماست کم‌چربی)

    6- رعایت موارد زیر در مصرف گوشت
    * مصرف محدود گوشت قرمز به یکبار در هفته
    * گرفتن تمام چربی‌های گوشت قبل از پخت آن
    * استفاده از ماکروویو برای گرم کردن سطح گوشت قبل از پخت آن
    * استفاده از قطعه‌های کوچک گوشت
    * پرهیز از کبابی کردن یا سرخ کردن گوشت
    * پرهیز از مصرف قهوه به همراه گوشت و بجای آن مصرف چای سبز و محصولات پروبیوتیک

    7- افزایش فعالیت بدنی برای دستیابی به وزن مناسب و یا حفظ وزن ایده آل

    8- مصرف پودر بذر کتان به میزان 2 قاشق غذاخوری در روز

    9- مصرف روزانه 1 تا 4 لیوان چای سبز (ترجیحاً بدون کافئین)

    10- مصرف روزانه سویا

    11- استفاده از گیاه خار مریم، نخل اره‌ای، زردچوبه
     

    ღ motahareh ღ

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/03/18
    ارسالی ها
    14,789
    امتیاز واکنش
    46,711
    امتیاز
    1,286
    محل سکونت
    تهــــران
    متاسفانه هر ساله آمار مبتلایان به سرطان پوست در جهان بالاتر می رود. ملانوم که مرگبارترین نوع سرطان پوست می باشد، مخصوصا در مردان روز به روز بیشتر افزایش می یابد. متاسفانه مردان کمتر از زنان به مراقبت از پوست خود اهمیت می دهند.

    زینب حکیمی - بخش سلامت تبیان



    سرطان پوست از شایع ترین سرطان هاست

    تعداد زیادی از مردم جهان به سرطان پوست مبتلا هستند که درصد کمی از آنان دچار نوع ملانوم می باشند. پیش بینی شده که تقریبا در هر ساعت، یک نفر به سرطان پوست مبتلا می شود.

    انواع مختلفی از این بیماری وجود دارد

    سه نوع اصلی از سرطان پوست وجود دارد: سرطان پوست از نوع سلول بازال و سنگفرشی، سرطان پوست ملانوم که کشنده ترین نوع می باشد و سوم سرطان پوست غیر ملانوم .

    ملانوم شیوع کمتر، ولی تهاجمی بیشتر

    ملانوم مرگبارترین نوع سرطان پوست است و دلیل بروز آن قرار گرفتن مستقیم در معرض نور خورشید می باشد. حدود 755 درصد از مرگ و میر ناشی از سرطان پوست، مربوط به نوع ملانوم است.

    برخی از افراد بیشتر در معرض خطرند

    ملاتونین رنگدانه ای است که باعث تیره رنگ شدن پوست و حفاظت از آن در برابر بیماری سرطان پوست می شود.

    علاوه بر کرم ضدآفتاب استاندارد و با حداقل اس پی اف 30، بهتر است از عینک آفتابی، لباس مناسب و کلاه لبه دار برای محافظت از پوست خود در برابر نور خورشید استفاده نمایید

    افراد دارای پوست روشن، موهای بلوند یا قرمز، چشم آبی یا سبز و کک و مک به طور طبیعی ملاتونین کمتری در بدن شان دارند. بنابراین بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست هستند.

    به طور کلی، سفید پوستان بیشتر در معرض خطرند.

    نشانه های اولیه

    هر گونه تغییر در پوست مانند رنگ، خط و خال و رشد ضایعه حتی اگر بدون رنگ باشد، می تواند نشانه ای از سرطان پوست باشد. سایر علائم شامل جرم گرفتگی، زبری، ترشح، خونریزی یک تغییر در مساحت پوست، زخمی که بهبود نمی یابد، گسترش رنگدانه فراتر از مرز خود از قبیل خط و خال و یا علامتی که گسترش یافته و تغییر در حس، مانند خارش، حساسیت به لمس، یا درد می باشند که باید جدی گرفته شوند.

    سیگار کشیدن خطر ابتلا را افزایش می دهد

    استعمال سیگار یکی از بدترین ظلم هایی است که می توانید در حق بدنتان بکنید. سیگار خطر ابتلا به هر نوع سرطان را افزایش می دهد. سلول های سنگفرشی پوست در لب پایین، دهان و زبان، به علت قرار گرفتن در معرض مستقیم نیکوتین سرطانی می شوند.

    دیگر عوامل خطر

    افراد دارای سابقه ی خانوادگی ابتلا به سرطان پوست و سابقه ی مول آتیپیک (خال های غیرعادی) متعدد، بیشتر در معرض خطر قرار دارند، به خصوص افراد مسن که اشعه ی ماورای بنفش بیشتری در بدن شان انباشته شده است.

    با این وجود آمار جوانان مبتلا به سرطان پوست هم بالاست و شاید دلیلش این است که وقت بیشتری را نسبت به سایرین در خارج از خانه می گذرانند. ضعف سیستم ایمنی، التهاب طولانی مدت و ژنتیک از عوامل خطر زای دیگر هستند.



    استفاده از کرم ضدآفتاب کافی نیست

    تحقیقات زیادی نشان می دهند که کرم های ضد آفتاب نمی توانند تا حد زیادی مانع سرطان پوست شوند. همچنین خطر آفتاب سوختگی را هم افزایش می دهند. به نظر می رسد اغلب مردم نمی دانند که خورشید دو نوع اشعه ی مضر ماورای بنفش دارد: نوع A و نوع BB.

    اغلب کرم های ضد آفتاب فقط در برابر نوع بی از پوست محافظت می کنند. اشعه ی یو وی آ موجب آفتاب سوختگی می شود و حتی می تواند به عمق سلول ها وارد شده و به دی ان آ (ماده ی وراثتی سلول) آسیب برساند. بسیاری از کرم های ضد آفتاب بی اثرند و یا حاوی مواد شیمیایی مضر هستند. پزشکان توصیه می کنند افراد از لوسیون های ضد آفتاب با اس پی اف حداقل 30 و هر دو ساعت یک بار استفاده کنند.

    از حمام آفتاب مصنوعی یا طبیعی دور شوید

    حمام آفتاب بسیار خطرناک است، چه با نور خورشید و چه با دستگاه سولاریوم. برخی مردم برای برنزه کردن پوست از سولاریوم استفاده می کنند که اشعه ی خطرناک یو وی را به پوست ساطع می کند. استفاده از حمام آفتاب خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 75 درصد افزایش می دهد.

    بیشتر سرطان های پوست به اشعه ماورای بنفش مربوط هستند و برخی نه

    خورشید مسبب 90 درصد از سرطان های پوست است، اما جهش ها هم می تواند منجر به بروز سرطان پوست شوند.

    از ابزارها کمک بگیرید

    علاوه بر کرم ضد آفتاب استاندارد و با حداقل اس پی اف 30، بهتر است از عینک آفتابی، لباس های مناسب و کلاه های لبه دار نیز برای محافظت از خود در برابر نور مضر خورشید استفاده نمایید.

    تشخیص زودهنگام می تواند زندگی تان را نجات دهد

    سرطان سلول سنگفرشی و سلول بازال که نوع شایع سرطان پوست هستند، اگر زود تشخیص داده شوند، به راحتی قابل درمان هستند. تشخیص و درمان ملانوم قبل از گسترش یا متاستاز آن به غدد لنفاوی تا 98 درصد میزان زنده ماندن افراد را تا پنج سال افزایش می دهد.

    قانون ABCDE

    این قانون یک روش خوب برای شناسایی سرطان پوست است. به خال های روی پوست تان نگاه کنید. آیا آنها اشکال نامنظمی دارند و یا به هم متصل اند؟ به لبه آن ها دقت نمایید لبه هایی که خشن، رشته رشته و یا بریده بریده شده اند ممکن است خبر از مشکل دهد.

    اکثر خال های قهوه ای، سیاه و سفید و یا صورتی هستند و تغییر رنگ در آن ها مهم است. ملانوم بسیار کوچک است و با قطر می توان آن را تشخیص داد. پزشکان توصیه می کنند که اگر تغییری در هر کدام از خال ها دیدید؛ آن را جدی بگیرید.

    احتمال ابتلای مردان به برخی انواع این سرطان بیشتر است

    مردان اغلب بیشتر از زنان در معرض نور آفتاب قرار دارند، بنابراین احتمال ابتلای آنان به ملانوم 50 درصد بیشتر است. دلیل دیگر هم این است که مردان کمتر از زنان به پوست خود اهمیت می دهند. این افزایش شیوع تا جایی است که سرطان ملانوم یکی از سه سرطان رایج و کشنده در بین مردان در کشورهایی همچون امریکاست.

    داروهای حساس کننده نسبت به خورشید را بشناسید

    آنتی بیوتیک ها، داروهای بیماری های قلبی و برخی داروهای خاص موجب افزایش حساسیت فرد نسبت به نور خورشید می شوند و امکان ابتلا به سرطان پوست را بالا می برند. داکسی سایکلین که یک آنتی بیوتیک برای درمان آکنه و ضد پیری است و برخی از داروهای فشار خون از این قبیل است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا