استیک با سس انگور

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 88
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
استیک، ‌جزو غذاهای پرطرفدار در میان دوست‌داران گوشت و غذاهای کم‌کالری است. از این رو، در دستور آشپزی امروز با استیکی کاملا متفاوت از نظر طرز تهیه و مواد اولیه آشنا می‌شویم.
برای تهیه این استیک خوش‌طعم برای ۴ نفر به حدود ۶۰۰ گرم گوشت استیکی، نصف قاشق چای‌خوری نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، ۱ فنجان انگور قرمز بدون هسته، یک‌چهارم فنجان پیازچه خردشده، یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد کامل، یک‌چهارم فنجان سرکه سیب، یک‌چهارم فنجان آب گوشت کم‌نمک و ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن نیاز داریم. برای آماده کردن استیک با سس انگور، ابتدا گوشت‌ها را ۴ قسمت و آنها را با نمک و فلفل، طعم‌دار کنید.

۱ قاشق روغن را در تابه بزرگ و نچسبی گرم کنید. هر طرف از استیک‌ها را حدود ۴ دقیقه در روغن تفت دهید. استیک‌ها را از روغن خارج کنید و داخل فویل بپیچید تا گرم بمانند. باقی روغن را داخل تابه بریزید. بعد از گرم شدن روغن،‌ انگورها را به تابه بیفزایید. حدود ۴ تا ۶ دقیقه آنها را تفت بدهید. حالا، پیازچه‌ها را اضافه‌ کنید و ۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید. آرد را به سایر مواد بیفزایید. سپس، سرکه، نمک، آب گوشت و آویشن را هم اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. اجازه بدهید تا سس غلیظ شود و آن را روی استیک‌های آماده سرو بکشید.

هر وعده از این غذا حاوی ۲۴۶ کیلوکالری انرژی، ۱۰ گرم چربی، ۶۱ میلی‌گرم کلسترول، ۱۱ گرم کربوهیدرات، ۲۳ گرم پروتئین، ۱ گرم فیبر،‌۲۱۷ میلی‌گرم سدیم و ۴۱۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. ضمن اینکه می‌تواند ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به روی را هم تامین کند.

salamdr_55ac85d88d63c.jpeg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا