![steak-khame-jafari.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/goshti/steak-khame-jafari.jpg)
استیک با سس مخصوص
گوشت 600 گرم . آب گوشت 1 لیوان . آب میوه 1/4 لیوان . روغن 2 قاشق غذاخوری
خامه 1/4 لیوان . پیاز یا موسیر خرد شده 1/4 لیوان . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
![steak-khame-jafari-1.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/goshti/steak-khame-jafari-1.jpg)
طرز تهیه : گوشت را به 4 تکه برش بزنید ، دو طرف ها خوب نمک بپاشید و 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید ( استفاده از نمک برای خروج آب اضافی گوشت و جلوگیری از سفت شدن استیک پس از پخت است ).
2 قاشق روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد گوشت ها را داخل آن قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر گوشت نیز برشته شود سپس کناری قرار دهید (دقت کنید که حرارت زیاد باشد تا گوشت اب نیندازد ).
![steak-khame-jafari-2.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/goshti/steak-khame-jafari-2.jpg)
داخل همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید پیاز یا موسیر خرد شده بریزید و تفت دهید تا نرم شود سپس آب گوشت و آب میوه را اضافه کنید ، اجازه دهید سس کمی بجوشد سپس خامه را اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس غلیظ شود.
جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ، را در ظرف بگذارید و سس را روی ان بریزید و سرو کنید.
نکته ها : اندازه استاندارد استیک 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر 3 سانتیمتر است ، میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوشت راسته گوساله یا هر گوشتی که میزان چربی خوبی دارد استفاده کنید
نوش جان