طرز پخت استیک با سس مخصوص

  • شروع کننده موضوع AvinHf
  • بازدیدها 201
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

AvinHf

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/27
ارسالی ها
154
امتیاز واکنش
1,026
امتیاز
436
محل سکونت
طهران
steak-khame-jafari.jpg

استیک با سس مخصوص

گوشت 600 گرم . آب گوشت 1 لیوان . آب میوه 1/4 لیوان . روغن 2 قاشق غذاخوری

خامه 1/4 لیوان . پیاز یا موسیر خرد شده 1/4 لیوان . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
steak-khame-jafari-1.jpg

طرز تهیه : گوشت را به 4 تکه برش بزنید ، دو طرف
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ها خوب نمک بپاشید و 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند سپس با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید ( استفاده از نمک برای خروج آب اضافی گوشت و جلوگیری از سفت شدن استیک پس از پخت است ).



2 قاشق روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد گوشت ها را داخل آن قرار دهید ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر گوشت نیز برشته شود سپس کناری قرار دهید (دقت کنید که حرارت زیاد باشد تا گوشت اب نیندازد ).
steak-khame-jafari-2.jpg

داخل همان ماهیتابه که گوشت را سرخ کرده اید پیاز یا موسیر خرد شده بریزید و تفت دهید تا نرم شود سپس آب گوشت و آب میوه را اضافه کنید ، اجازه دهید سس کمی بجوشد سپس خامه را اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس غلیظ شود.



جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ،
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را در ظرف بگذارید و سس را روی ان بریزید و سرو کنید.



نکته ها : اندازه استاندارد استیک 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر 3 سانتیمتر است ، میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوشت راسته گوساله یا هر گوشتی که میزان چربی خوبی دارد استفاده کنید

نوش جان
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا