طرز پخت کیک سیب

  • شروع کننده موضوع تانیا80
  • بازدیدها 151
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

تانیا80

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/30
ارسالی ها
163
امتیاز واکنش
329
امتیاز
206
محل سکونت
Sweet dream home
  • apple-cake.jpg
    سیب= عدد
  • تخم مرغ= 3 عدد
  • شکر= 5/1 لیوان
  • مارگارین= 100 گرم
  • شیر = نصف لیوان
  • بکینگ پودر= 1 قاشق غذا خوری (سر خالی)
  • آرد = 2 لیوان
  • وانیل= 1 ق چ
  • پوست لیمو= (رنده شده) 1 ق چ
  • پودر دارچین =1 ق م
  • مغز فندق = 2 ق س
  • کشمش= 2 ق س

طرز تهیه کیک سیب :
(اول 2 قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.)
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها 2 ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر 180 درجه به مدت 50-60 دقیقه قرار دهید.
 
  • پیشنهادات
  • Unidentified

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/03/17
    ارسالی ها
    848
    امتیاز واکنش
    7,688
    امتیاز
    561
    سن
    23
    محل سکونت
    اتوپیـــا
    upload_2016-9-8_20-15-42.jpeg
    طرز تهیه کیک خانگی سیب (اختصاصی انجمن نگاه دانلود)
    امتیاز کیک: 2.9/5
    بازدید: 9
    طرز تهیه این کیک 1 ساعت و 30 دقیقه پیش منتشر شده است...
    + بنظر من کیک سیب فقط با دارچین خوشمزه میشه! می توانید این کیک را با دارچین طبخ کنید...

    • زمان آماده سازی
    • 30 دقیقه

      • زمان پخت
      • 60 دقیقه
      • برای
      • 6 نفر
      • سطح مهارت
        متوسط
    مواد لازم
    • آرد 1 و 1/3 لیوان
    • شکر 1 لیوان
    • کره 200 گرم
    • وانیل 1 قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ 3 عدد
    • سیب 5 عدد
    • شکر 2 قاشق غذاخوری
    + می تونید از آب سیب هم استفاده کنید اما حتما باید تکه های سیب داخلش باشه. فقط مراقب باشین از آب سیب زیاد استفاده نکنید تا مایع کیک شل نشه.
    + اگر موقع مخلوط کردن مواد مایعتون خیلی سفت و مثل خمیر نون شد، جوری ک موقع ریختنش داخل قالب بسختی ریختینش توی قالب به نکات زیر باید دقت کنید:
    هم به نوع آرد بستگی داره و هم به اندازه تخم مرغ ، بار بعد موقع ریختن آرد اونو کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسبی برسه و آرد اضافی نریزید… البته مایع کیک سیب کمی سفت هست اما نه اینکه به شکل خمیر باشه
    simple-smile.png
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا