- تخم مرغ= 3 عدد
- شکر= 5/1 لیوان
- مارگارین= 100 گرم
- شیر = نصف لیوان
- بکینگ پودر= 1 قاشق غذا خوری (سر خالی)
- آرد = 2 لیوان
- وانیل= 1 ق چ
- پوست لیمو= (رنده شده) 1 ق چ
- پودر دارچین =1 ق م
- مغز فندق = 2 ق س
- کشمش= 2 ق س
طرز تهیه کیک سیب :
(اول 2 قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.)
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها 2 ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر 180 درجه به مدت 50-60 دقیقه قرار دهید.