اگر اهل شام خوردن نیستید(نان بادامي و سالاد میوه )

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 159
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
اگر اهل شام خوردن نيستيد بهتر است عصرانه مقوي و خوبي بخوريد که بتوانيد تا صبح فردا دوام بياوريد. بهترين عصرانه براي آدمهايي كه شام نميخورند عصرانهای سرشار از ويتامين، پروتئين و مواد معدني است؛ درست مثل همين نانهاي بادامي و ميوههاي خرد شده.

573457_167.jpg


مواد لازم براي 15 عدد نان


  • 5/3 پيمانه آرد
  • 4 قس شكر
  • 4/1 پيمانه آب ولرم
  • 1 ق چ نمك
  • 2 عدد تخممرغ كامل
  • 2 /1 پيمانه شير ولرم
  • 1 ق س پودر خمير ترش
  • 60 گرم كره آب شده
  • 1 قس روغن مایع

موادلازم براي رويه نان


  • 1 عدد زرده تخممرغ
  • 2 ق س زعفران دم كرده
  • 1 ق چ پودر قند
  • 1 ق س روغن مايع

موادلازم براي مواد میانی


  • 250 گرم خمير مارسيپان
  • 1 عدد سفيده تخممرغ
  • 2/1 ق چ هل آسيابشده

طرز تهیه:

1. آب ولرم را با يك قاشق شكر و پودر خميرترش مخلوط كنيد، بعد روي آن را با كيسه بپوشانيد و كنار بگذاريد تا عمل بیاید و پف كند. آرد را الك كنيد و در كاسهاي بريزيد. به آرد، نمك و 3 قاشق شكر باقيمانده را اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد.حالا وسط آرد را گود كنيد و شير ولرم، تخممرغها، كره آب شده و مايه خمير آماده را داخل آن بريزيد. حالا مواد را مخلوط كرده و خمير را جمع كنيد.

2. خمير را 5 دقيقه ورز دهيد. حالا كاسهاي دو برابرحجم خمير برداريد، يك قاشق روغن مايع داخل آن بريزيد و خمير را در آن بغلتانيد. روي آن را بپوشانيد و كناري بگذاريد تا حجمش دو برابر شود. سفيده تخممرغ، خمير مارسيپان و هل را مخلوط كنيد تا مواد مياني آماده شود.

3. خمير آماده را برداريد و با فشار دست پف آن را بگيريد. حالا چونههايي به اندازه نارنگي از خمير برداريد و كف دست باز كنيد. مقداري از مواد مياني را داخل آن قرار دهيد، بعد خمير را جمع كنيد، به شكل نانهاي كوچك درآوريد و در سيني فر چربشده با فاصله از هم قرار دهيد. روي نانهاي آماده را با چاقو 3ـ2 برش بزنيد تا مواد داخل نان پيدا باشد. روي سيني را با دستمال حولهاي به مدت 20 دقيقه بپوشانيد تا نانها استراحت كنند، حالا مواد رويه نان را با هم تركيب كرده، باقلممو روي نانها بماليد.

4. سيني را در فر از پيش گرمشده، با حرارت200 درجه سانتيگراد به مدت 35 ـ 30 دقيقه قرار دهيد تا زير و روي نانها طلايي شود. اگر ديديد در اين مدت روي نانها برشته نشد چند دقيقه گريل(حرارت بالاي فر) را روشن كنيد. بعد از برشته شدن نانها، حرارت را خاموش كرده، آنها را روي توري بگذاريد تا خنك شوند.

5. بهتر است در كنار اين نان از سالاد ميوه و خرما هم استفاده كنيد. توتفرنگي، سيب و آناناس خردشده را با چند تکه چیپس خرما و آب آناناس یا آب پرتقال مخلوط كرده، با نان بادامي سرو كنيد.

نکته:

آيا ميدانستيد چربي موجود در بادام از جنس همان چربيای است كه در روغن زيتون وجود دارد؛ به همين دليل پزشكان آن را براي سلامتي قلب مفيد ميدانند. به گفته متخصصان بادام ميتواند سطح كلسترول بد خون را پايين بياورد و از اين طريق ريسك بيماريهاي قلبي را كم
كند.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
209
بالا