شاید بهتر بود میمونی ایران و از کشور خودتون دفاع میکردین خانوادش الان با اون فیلم چه زجری میکشن زنی که تا ابد داغداره و توی جامعه امروز باید خودشو از گزند گرگها خلاص کنه بچه ای ک هیچ خاطره ای از پدر نداره و ی عمر حسرت پدر داره آیا درسته؟
میشه بگی کجا زندگی می کردی؟تو چه فضایی؟......میشه بگی چیکار کردی که اینقدر خدا دوست داشت؟......چیکار کردی که چشات داد محکم بودن میزنه؟.......چیکار کردی که حتی نمی تونم یه لحظه هم خودمو جات تصور کنم؟اصلا نمی تونم خودمو باهات مقایسه کنم.........واقعا تو این دوره زمونه زندگی میکردی؟تو این دوره که پسرا بیشتر شبیه دخترا هستن،تو چطور مرد بودنو به دنیا نشون دادی؟......امیدوارم برای اولین بار برای تو خاک سرد نباشه و زمان مرهم زخمت نباشه......
بله اگر اونا برای دفاع از حرم نمیرفتند مجبور بودیم توی کوچه های شهر خودمون باهاشون بجنگیم
علاوه بر اون ما مسلمانیم و شیعه برای حفظ اعتقاداتمون باید دست به هر کاری بزنیم شده از جان گذشتن
در راه حسین رفتی
شهادتت حسینی بود
رفتنت حسینی بود
حسینی شدی
حسینی شدنت مبارک باد ای جوان ناکام
شهادتت مبارک ای پدر جوان
شهادتت مبارک ای حسینی
شهادتت مبـارک
دلم نیومد فیلم شهادتتون رو ببینم نمیدونم شایدم قدرتش رو نداشتم همون شنیدنش برای گریه کردنم کافی بود راستی چه ارامشی داشتید تو چشماتون خدای مهربونمون به زن جوونو و بچه ی هفت ماهت صبر بده هر کسی مقامتت رو مسخره میکنه بدون بهت حسودی میکنه شهادت کار هرکسی نیست چیزی هم نیست که افرادی که ایمانشون کمه قضاوتش کنن یا نقدش شما به خدا نزدیکی برای ایرانمون دعا کن که داره تو خفا و پنهانی از دست میره و هیچ کی متوجه نیست میگن چرا برا ایرانمون نجنگیدی متوجه نیستن هدف اصلی ایرانه دارن از طریق کشور های همسایش عرصه رو بهش تنگ می کنند تا در اخر به راحتی از بین ببرنش متاسفم برا ادم های بی اطلاعی که کارت رو بی ارزش جلوه میکنند التماس دعا