این اسکون‌های کم شیرین را با خیال راحت بخورید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 237
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
اسکون لیمو و کرنبری از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. اسکون (Scone) هم نوعی شیرینی و هم نوعی نان محسوب می شود که شیرینی کمی دارد. آن را به شکل دایره یا مثلثی می پزند و ترجیحا باید در همان روز خورده شود.

مواد لازم:

  • آرد ۲ پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱/۲ پیمانه
  • خامه ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۴ تکه
  • تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • کرنبری ۱ پیمانه
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری

1234741_623.jpg



طرز تهیه:

1-از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

2- آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک در کاسه ی بزرگی الک کنید. رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

3- تکه های کره (سرد) را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید. تکه های کوچک کره در خمیر دیده می شود و به همین دلیل خمیر یکدستی نخواهید داشت.

4-در کاسه ای دیگر، خامه را با شیر، تخم مرغ و وانیل بزنید. آن ها را به ترکیب آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

5- خمیر را روی سطح کار گذاشته و با دست کمی ورز دهید. سپس آن را پهن کنید. کرنبری ها را در خمیر فشار داده و چندین بار خمیر را جمع کرده و دوباره پهن کنید.

6-خمیر را به شکل دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر باز کرده و آن را مانند برش های پیتزا به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.

7- اسکون ها را با فاصله در سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها کمی شیر بمالید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا از رو کمی قهوه ای شوند، بپزید. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

8-پودر قند و آبلیمو را با هم بزنید و با کمک چنگال روی اسکون ها بریزید. اسکون ها را برای ۱ ساعت قبل از سرو کنار بگذارید تا رویه سفت شود.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی اسکون لیمو و کرنبری:

1- کره را به شکل قطعات کوچک تر برش دهید.

2- اگر دسترسی دارید به جای وانیل، از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

3- از کرنبری تازه، یخ زده و یا خشک استفاده کنید.

4- با این میزان مواد ۸ عدد اسکون بزرگ خواهید داشت.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا