این جمعه‌، ناهار پاستا بزن!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
یک پاستای لذیذ و خوشبو، با طعم سبزیجات متنوع و نشاط آور که مناسب گیاه خواران نیز می‌باشد. با این میزان مواد، می‌توان برای 4 نفر پاستا سرو نمود. در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا می‌توانید از پاستای تورتلیونی استفاده کنید. در غیر این صورت از هر گونه پاستای فرم دار می‌توانید استفاده کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • پاستای تورتلیونی 450 گرم
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد‌شده نصف یک پیاز
  • سیر ریز خرد‌شده 3 حبه
  • گوجه‌فرنگی ساتوری‌شده 800 گرم
  • ریحان ساتوری‌شده ¼ پیمانه
  • بادنجان خرد‌شده 3 عدد کوچک
  • روغن برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • پنیر فیلا فیلای رنده‌شده 60 گرم
  • ریحان تازه برای تزئین
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1086514_976.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-در یک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی خرد‌شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

2- پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجان‌های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می‌گذاریم تا روغن‌های اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم. سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می‌کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می‌ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا