- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]یک پاستای لذیذ و خوشبو، با طعم سبزیجات متنوع و نشاط آور که مناسب گیاه خواران نیز میباشد. با این میزان مواد، میتوان برای 4 نفر پاستا سرو نمود. در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا میتوانید از پاستای تورتلیونی استفاده کنید. در غیر این صورت از هر گونه پاستای فرم دار میتوانید استفاده کنید.
[/BCOLOR]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- پاستای تورتلیونی 450 گرم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خردشده نصف یک پیاز
- سیر ریز خردشده 3 حبه
- گوجهفرنگی ساتوریشده 800 گرم
- ریحان ساتوریشده ¼ پیمانه
- بادنجان خردشده 3 عدد کوچک
- روغن برای سرخ کردن
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
- پنیر فیلا فیلای رندهشده 60 گرم
- ریحان تازه برای تزئین
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1086514_976.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/9/16/1086514_976.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-در یک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه میکنیم و باز هم کمی تفت میدهیم. سپس گوجهفرنگی خردشده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و قدری نمک اضافه میکنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجانهای خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ میکنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجانها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر میگذاریم تا روغنهای اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجانها را به سس اضافه میکنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و قدری نمک اضافه میکنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجانهای خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ میکنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجانها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر میگذاریم تا روغنهای اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجانها را به سس اضافه میکنیم.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش میکنیم. پاستا را در یک تابه میریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن میریزیم. سپس آن را روی حرارت میگذاریم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب میکشیم و باقیمانده سس را روی آنها میریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده میکنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو میکنیم.
[/BCOLOR]