این 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 103
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
: رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های آشپزی و شخصیت تلویزیونی معروفی است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش آموخت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات با خویشاوندانش در لندن بیشتر شد. در اینجا این سرآشپز معروف طرز تهیه دو غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

خوراک بادنجان

مواد لازم:
  • بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد
  • سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه
  • فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

1114220_602.jpg


طرز تهیه:

1. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت 2.5 سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت 10 الی 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.

2.روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و بادنجان را در آن سرخ کنید.

3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.

4. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.



بقچه گوشت و بادنجان
مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی: 2 کیلوگرم
  • بادنجان (پوست کنده و نگینی خردشده): 5 عدد
  • سیب زمینی (پوست کنده و نگینی خردشده): 3 عدد
  • پیاز (ریز خردشده): یک عدد
  • فلفل سبز (خردشده): یک عدد
  • سیر: یک بته
  • رب گوجه فرنگی: یک ق س
  • سس چیلی: یک ق س
  • آب جوش: یک پیمانه
  • خمیر یوفکا: به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

1114221_833.jpg


طرز تهیه:

1. گوشت را به ابعاد کوچک برش داده و در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شده و رنگ آن تغییر کند. بادنجان و سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و سپس هر یک را جداگانه در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز خردشده را در یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. فلفل سبز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.

2. رب گوجه فرنگی و سس چیلی را اضافه و مخلوط کنید. یک پیمانه آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید. گوشت تفت داده شده، حبه های سیر، نمک و فلفل سیاه پودرشده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند و آب آن کاملا گرفته شود. سیب زمینی سرخ شده و بادنجان سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید و مواد را تفت دهید.

3. خمیر یوفکار را به چهار قسمت برش دهید. یک برش آن را در پیاله یا کاسه کوچکی قرار دهید و داخل ظرف را با آن بپوشانید (می توانید اضافه های خمیر را جدا کنید.) برش دیگری از خمیر داخل ظرف قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را در آن بریزید، طوری که پر شود.

4. سپس با لبه های خمیر آویزان دور ظرف روی آن را کاملا بپوشانید. ظرف را به آرامی برگردانید و بقچه خمیر را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

5. زرده تخم مرغ و 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع را با هم مخلوط کرده و با برس روی بقچه های خمیر بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.


مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 دسامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری سوئدی – فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. مدت هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذراند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه از این شف معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

کیک سیب زمینی و ماست

مواد لازم:
  • سیب زمینی: 4 الی 5 عدد
  • ماست: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 100 میلی لیتر
  • آرد: 6 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

1167480_894.jpg



طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه حلقه برش دهید. تخم مرغ ها، روغن مایع، ماست، آرد، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.

2. ظرف فر را با روغن چرب کرده و برش های سیب زمینی را در آن قرار دهید و مقداری را کنار بگذارید و مخلوط ماست را روی آنها بریزید.

3. برش های سیب زمینی را کنار گذاشته و روی مواد بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود. سپس آن را برش داده و در صورت تمایل با ماست موسیر سرو کنید.

بورک گوشت و گردو

مواد لازم:
  • خمیر یوفکا: 4 ورقه
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
  • گردو (خرد شده): یک پیمانه
  • بلغور گندم (پخته) یک پیمانه
  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر سوخاری: به مقدار لازم

1167481_807.jpg


طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. بقیه روغن را اضافه کنید. مقدار کمی آب داغ اضافه کنید و در ظرف بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. بلغور پخته، نمک، فلفل سیاه پودر شده، ریزه پودر شده و گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

2. برگ جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. یک ورقه خمیر را روی سطح کار پهن کرده و روی آن مقدار کمی مخلوط آب و روغن بریزید. سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن پهن کنید.

3. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برش خمیر قرار داده و آن را رول کنید. رول های خمیر را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و سپس در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند
 
آخرین ویرایش:

برخی موضوعات مشابه

بالا