باربیکیو سرطان زاست

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
محققان می‌گویند مصرف زیاد گوشت قرمز به شکل کبابی و باربیکیو می‌تواند سبب افزایش میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک شود که مسبب استرس اکسیداتیو هستند و از فاکتورهای افزایش دهنده بیماریهای مزمن از جملهبیماریهای قلبی عروقی و سرطان محسوب می‌شود. طبق تحقیقی که در مجله British Journal of Nutrition منتشر شده است محققان عادات غذایی یک میلیون نفر را زیر نظر گرفتند و به این نتیجه رسیدند که مصرف بیش از ۵۰ گرم گوشت قرمز گریل شده می‌تواند خطر ابتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی را ۴۲ درصد و احتمال ابتلا به دیابت را تا ۱۹ درصد افزایش دهد. به گفته متخصصان مصرف ۱۱۰ گرم گوشت قرمز در روز احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را ۲۷ درصد بالا می‌برد در حالی که تنها ۵۰ گرم گوشت باربیکیو این احتمال را ۲۹ درصد افزایش می‌دهد. محققان می‌گویند میزان اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک آزاد شده از گوشت قرمز به روش پخت گوشت و میزان دمایی که می‌بیند و حتی مدت زمان پخت بستگی دارد. در طول روند متابولیسم اسید‌آمینه‌های هتروسیکلیک، چربی، پروتیین و DNA اکسید می‌شود واسترس اکسیداتیو به وجود آمده باعث ایجاد اختلال در فعالیت‌های بیولوژیک شده و احتمال ابتلا به ناراحتیهای قلبی عروقی و سرطان را بالا می‌برد.


منبع:سلامتیسم
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
17
بازدیدها
210
پاسخ ها
11
بازدیدها
221
پاسخ ها
6
بازدیدها
121
بالا