جالب و دانستنی با ترسناک‌ترین غذاهای دنیا آشنا شوید

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 161
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
با ترسناک‌ترین غذاهای دنیا آشنا شوید
آیا تا به حال شده غذایی انقدر خوشمزه باشه که بخواید زندگی خودتون رو به خاطرش به خطر بندازید؟ خوراکی های بسیار لذیذ خطرناکی در دنیا وجود داره که اگه درست پخته نشن می تونن به سلامت تون آسیب های جدی برسونن. در این جا با چند نمونه از این خوراکی های خوشمزه و در عین حال خطرناک آشنا شویم.

عنکبوت سرخ شده

1329063_316.jpg


تارانتولای سرخ شده سرمایه ملی صنعت آشپزی در کشور کامبوج به حساب میاد و یکی از لذیذترین و مطبوع ترین غذاهای بومیان این کشوره. بومیان و توریست ها در صف های طولانی می ایستن تا گوشت نرم و پوست شیرین و ترد این جانور که در روغن سیر سرخ شده رو تست کنن. هنگام خوردن این غذا باید خیلی مراقب باشید چون در نیش های این عنکبوت سم خطرناکی هست که اگه درست و حرفه ای پخته نشده باشه ممکنه منجر به مرگ شما بشه.


میوه های سمی

1329064_499.jpg


میوه Ackee یکی از غذاهای سنتی در جامائیکاست. فقط مغز این میوه قابل خوردنه. اونو میجوشونن، سرخ میکنن و همراه با سالاد سرو میکنن. طعم این میوه شبیه نوعی املت هندی است. خوردن این میوه ها به صورت خام خیلی خطرناکه چون سمی هست و اگه درست پخته نشه منجر به مرگ میشه.


گیاهی دارویی داتوره

1329065_307.jpg


قرن هاست که از این گیاه به عنوان گیاه دارویی و پزشکی استفاده میشه. در واقع داتوره یک گیاه مسموم و خیلی خطرناکه. استفاده نادرست از تخمه این گیاه، چای برگ ها و آب داتوره باعث دیوانگی، از دست دادن حافظه، بالا رفتن ضربان قلب و توهم میشه. مصرف زیاد این دارو باعث کشته شدن مصرف کننده میشه.


اختاپوس زنده

1329066_378.jpg


San-nakji یکی از خوشمزه ترین و گران قیمت ترین غذاهای کره ای هاست. اختاپوس ها رو زنده زنده تکه تکه میکنن و سر میز غذا میارن. طعم اختاپوس های خام خیلی بهتر و لذیذتر از پخته شده اون هاست. از خطرات اختاپوس زنده اینه که ممکنه شاخک ها باعث خفگی بشن. پس حتما باید قبل از قورت دادن اون رو خوب بجوید. روی اختاپوس معمولا دانه کنجد میریزن و با انواع سس میل می کنن.


تندترین فلفل دنیا

1329067_470.jpg


فلفل Naga Jolokia در مجله گینس به عنوان تندترین فلفل دنیا ثبت شده. کپسایسین موجود در این فلفل اون رو بسیار خطرناک و کشنده کرده. در آشپزی به مقدار خیلی خیلی کم ازش استفاده میشه و حتی یک گرم اضافه ممکنه باعث مرگ فرد بشه. کشاورزها از این فلفل برای دور کردن فیل ها از زمین ها و محصولاتشون استفاده میکنن.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا