بفرمایید ساندویچ های خوشمزه (1)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 78
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
قرار نیست همیشه ساندویچ ها به عنوان یک غذای حاضری و فوری در ذهن ما جا بیفتند، خیلی از ساندویچ ها هستند که حتی بیشتر از غذاهای دیگر زمان بر و حتی پرخرج تر هستند. اما به هرحال، خوب است که دستور تهیه انواع ساندویچ را بلد باشیم. حالا چه ساندویچ های فوری و چه سخت و پر دردسر.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پنینی مرغ و پستوی ریحان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

ستایش پاکدل
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • نان باگت: 2 عدد
  • سـ*ـینه مرغ (بدون استخوان): یک عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
  • پنیر ماتزرلا: 100 گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • ریخان خشک: به مقدار لازم (در صورت تمایل)
  • پستوی ریحان: به مقدار لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1100539_362.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. فلفل دلمه ای را از وسط دو نیم کرده و هسته های آن را جدا کنید. آن را در ظرف مناسبی گذاشته و حدود 25 دقیقه یا بیشتر در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پوست آن تیره و چروک خورده شود. پس از خنک شدن پوست آن را جدا کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. سـ*ـینه مرغ را شسته و از طول به دو قسمت برش دهید و روی آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و ریحان خشک بپاشید. هر دو برش را در تابه کاملا گریل کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. پنیر ماتزرلا را به ابعاد بزرگ برش دهید. نان های باگت را از بغـ*ـل برش داده و باز کنید. روی یک طرف آنها پستوی ریحان بمالید و فلفل دلمه ای کباب شده، سـ*ـینه مرغ و پنیر ماتزرلا را قرار دهید. هر دو طرف ساندویچ ها را در تابه گریل کنید.​
نکته: برای تهیه یک پیمانه پستوی ریحان، 2 پیمانه برگ ریحان تازه را 6 حبه سیر، یک قاشق چای خوری نمک و یک دوم پیمانه پنیر پارمزان در غذاساز مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. به تدریج یک سوم پیمانه روغن زیتون اضافه و مخلوط کنید. می توانید پستو را در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

ساندویچ یونانی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

بیتا منوچهری
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • سـ*ـینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 2 عدد
  • سیر (ریز خردشده): 4 حبه
  • آب لیمو سنگی: یک عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • سرکه بالزامیک: 2 ق چ
  • ارگانوی خشک: یک ق چ
  • نمک: یک ق چ
  • برگ کاهو: برای سرو
  • گوجه فرنگی (خردشده): برای سرو
  • پیاز قرمز (خردشده): برای سرو
  • خیار (خردشده): برای سرو
  • نان پیتا: به مقدار لازم
  • مواد لازم سس:
  • خیار (پوست کنده و رنده شده): یک عدد
  • ماست یونانی: 2 پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): 2 حبه
  • سرکه بالزامیک: 2 ق چ
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • شبت خشک: یک دوم ق چ
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1100540_355.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. سیر، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، ارگانوی خشک و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سـ*ـینه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. سپس آنها را به ابعاد کوچکتر برش داده و در تابه گریل کنید تا کاملا بپزد.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. برای تهیه سس، خیار را پوست کنده و رنده کنید و کاملا آب اضافی آنها را بگیرید. ماست، خیار رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک و شبت خشک پودرشده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و سس را حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. نان های پتیا را گرم کرده و مرغ گریل شده، سس، برگ کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و خیار را در آن قرار داده و به همراه برش های لیموترش سرو کنید.​
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

ساندویچ قارچ و پنیر
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

ستایش پاکدل
مواد لازم:​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • روغن زیتون: یک ق چ
  • قارچ (خردشده): یک الی 2 پیمانه
  • کره: به مقدار لازم
  • پیاز (نازک خردشده): نصف یک عدد
  • نان تست: 4 عدد
  • پنیز ماتزرلا: 3 الی 4 ورقه
  • روغن: به مقدار لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1100541_319.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود. قارچ را از ظرف خارج کنید و یک قاشق سوپ خوری کره به ظرف اضافه کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. مقداری کره نرم شده روی نان های تست بمالید. تابه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. نان های تست را در تابه قرار دهید. روی آنها قارچ، پیاز و ورقه های پنیر ماتزرلا بگذارید. دو عدد نان تست باقی مانده را روی آنها بگذارید. پس از اینکه یک طرف آنها طلایی و برشته شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز برشته شده و پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید.​
تاکوی گل کلم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

راضیه عمادی
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • گل کلم (کوچک): یک عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • فلفل قرمز (پودرشده): یک دوم ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • زیره (پودرشده): یک چهارم ق چ
  • پاپریکا: یک چهارم ق چ
  • ارگانوی خشک: یک چهارم ق چ
  • فلفل سیاه (نگینی خردشده): نصف یک عدد
  • آب لیمو شیرازی: یک عدد
  • ماست یونانی: یک چهارم پیمانه
  • سس چیلی: یک الی 3 ق چ
  • نان تورتیا: 6 عدد
  • فلفل قرمز (نگینی خردشده): برای سرو
  • برگ گشنیز: برای سرو
  • لیمو شیرازی (برش داده شده): برای سرو
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1100542_735.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. ابتدا دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید. گل کلم را به ابعاد کوچک برش دهید و با روغن زیتون، فلفل قرمز پودرشده، نمک، زیره، پاپریکا، ارگانوی خشک و فلفل سیاه پودرشده کاملا مخلوط کنید. سپس آن را به سینی فر انتقال داده و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شوند (هر 15 دقیقه یکبار گل کلم را مخلوط کنید).​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. پیاز قرمز نگینی خردشده، آب لیمو ترش و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا مزه دار شوند. ماست یونانی و سس چیلی را نیز با هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نان های تورتیا را گرم کنید و سپس با گل کلم برشته شده، پیاز مزه دار شده، مخلوط ماست، فلفل قرمز، برگ گشنیز و برش های لیمو سرو کنید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا