ترش و شیرین با «کِرم کیوی»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 80
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه کرم کیوی را به شما آموزش داده ایم که دسر خوبی برای مهمانی ها محسوب می شود.

مواد لازم:

  • کیوی 400 گرم
  • شکر یک دوم پیمانه
  • خامه قنادی 400 گرم
  • ژلاتین 4 قاشق مرباخوری
  • وانیل یک هشتم ق.م
  • پودر ژله کیوی 1 بسته

867589_712.jpg


طرز تهیه:

1-کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا 5-6 دقیقه بجوشد.

2-پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.

3-کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.

4- ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.

5- پس از سرد شدن کیوی، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.

6-سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

7- یک بسته پودر ژله را با دو لیوان آب، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.

نکات:

1- در صورت استفاده از ورق ژلاتین، به ازای هر یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین از یک ورق ژلاتین استفاده کنید.

2- می توان از انواع میوه ها مانند توت فرنگی، هلو و انبه به جای کیوی استفاده کرد.

3 - می توانید این دسر را با خامه ی فرم گرفته و انواع ترافل تزیین نمایید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
6
بازدیدها
157
پاسخ ها
2
بازدیدها
196
بالا