طرز تهیه خوراکی‌هایی با لیمو ترش تازه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 88
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
لیموترش چاشنی خوش خوراکی است. کافی است چند قطره از آن را به هر غذایی اضافه کنید تا طعمش برگردد. آب لیموترش که به جای خودش، از رنده پوست لیموترش هم می توان هم برای خوش عطر و طعم کردن بسیاری از خوراکی ها، از سوپ تا انواع کیک و پای استفاده کرد. چند قطره لیموترش تازه می تواند رنگ نامناسب بسیاری از غذاها را نیز برگرداند و رنگ و روی خوبی به آنها بدهد.

کافی است یک لیوان شربت آبلیمو بنوشید و حال تان از این رو به آن رو شود. خلاصه این که لیموترش نعمت بهار است، اما گاهی لیموترش ها تمام نمی شوند و دور ریختن آنها هم حیف است. بنابراین بهترین کار درست کردن انواع خوراکی ها با لیموترش هایی است که حتی پوست آنها باقی مانده است.

سس لیمو

برای 4 نفر

مواد لازم:

  • لیموترش: 3 عدد
    شکر: یک و نیم پیمانه
    کره: 125 گرم
    تخم مرغ: 4 عدد
    برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه
    آب لیمو ترش: نصف پیمانه
    نمک: به مقدار لازم
1684073_894.jpg


طرز تهیه:

  1. پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
  2. به آن شکر افزوده داخل غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. کره را بیفزایید و مخلوط کنید.
  4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید.
  5. آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
  6. همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید.
  7. هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
  8. وقتی کاملا مخلوط و غلیظ شدند، ظرف را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود.
  9. بعد از این که خنک شد، ریحان های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحان های خرد شده با سس مخلوط شوند.
نکته:

رنگ سس ها ممکن است بسته به رنگ کره، زرده تخم مرغ و حرارت متفاوت باشد.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    خوراک مرغ و لیمو با زیتون

    برای 6 نفر

    مواد لازم:

    • سـ*ـینه مرغ: هشت تکه
      لیمو: 2 عدد
      پیاز: 2 عدد
      سیر: 4 حبه
      زیتون سبز: یک پیمانه
      آب مرغ: 2 پیمانه
      آویشن: یک قاشق چایخوری
      فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
      روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
    1684069_931.jpg


    طرز تهیه:

    1. تکه های سـ*ـینه مرغ را پاک کرده و بشویید.
    2. روی تکه های سـ*ـینه مرغ نمک و فلفل بریزید.
    3. روغن را داخل ماهیتابه بریزید.
    4. مرغ ها را به تدریج به ماهیتابه منتقل کرده و با حرارت مناسب سرخ کنید.
    5. بعد از این که همه مرغ ها سرخ شد، آنها را در ظرف دیگری بگذارید.
    6. لیموها را شسته و به شکل طولی برش بزنید.
    7. پیازها و سیرها را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
    8. سپس آنها را با افزودن روغن به ماهیتابه سرخ کنید. باید خامی آنها برطرف شده و طلایی شوند.
    9. بعد از برطرف شدن خامی پیاز و سیر و در مرحله بعدی، طلایی شدن آنها، زیر شعله را ملایم کنید تا مواد دیگر را هم بعد از مخلوط کردن، اضافه کنید.
    10. آب مرغ، برش های لیموترش، دو پیمانه آب و زیتون را با هم مخلوط کنید. بعد از این که کاملا مخلوط شدند، آنها را به ماهیتابه اضافه کنید.
    11. زیر شعله را کمی زیاد کنید تا این مخلوط با پیاز و سیر طلایی شده، بجوشد. بعد از این که جوشید، زیر شعله را کم کنید تا در دمای ملایم اصطلاحا قل بزند.
    12. تکه های مرغی را که کمی مزده دار و سرخ کرده بودید، داخل ماهیتابه گذاشته و روی آن فلفل قرمز و آویشن بریزید.
    13. در ماهیتابه را بگذارید تا به مدت 15 دقیقه مرغ به آرامی با مواد پخته و مزه دار شود.
    نکته:

    میزان ادویه اضافه شده بستگی به ذائقه شما دارد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    نوشیدنی موهیتو

    برای 2 نفر

    مواد لازم:

    • آب لیموی تازه: 60 میلی لیتر
      شکر: دو و نیم قاشق غذاخوری
      برگ نعناع تازه: 15 عدد
      یخ: دو و نیم لیوان
    1684070_152.jpg


    طرز تهیه:

    1. نعناع را پاک کنید. سپس آن را خیس کرده و بشویید. بگذارید آب آن برود.
    2. بعد از این که آب نعناع ها کاملا رفت، برگ نعناع ها را کف یک دست تان بگذارید و با دست دیگر برگ نعناع ها را بسابید تا بوی آنها دربیاید. می توانید آنها را داخل نعلبکی ریخته و با کف استکان نیز این کار را انجام دهید.
    3. برگ های کمی ساییده شده نعناع، آب، آبلیمو و شکر را همزمان داخل مخلوط کن بریزید.
    4. دستگاه را روشن کنید. باید دو دقیقه دستگاه روشن باشد تا همه مواد با هم مخلوط شده، شکر آب شود و نعناع ها هم کاملا خرد شده و رنگ مایع داخل مخلوط کن، سبز شود.
    5. یخ ها را اضافه کرده و دستگاه را دوباره روشن کنید.
    6. نوشیدنی را داخل لیوان ریخته و با برگ نعناع و لیمو آن را تزئین کنید.
    نکته:

    برای این که از نظر بهداشتی نیز نوشیدنی سالمی باشد می توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.

    60 میلی لیتر آبلیموی تازه معادل دو عدد لیموی بزرگ است.

    دقیقا در زمان افزودن یخ به مخلوط کن، یخ ها را از فریزر در آورید که نوشیدنی آب نیندازد.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ماهی با لیموترش

    برای 4 نفر

    مواد لازم:

    • ماهی: 6 تکه
      آب گوجه فرنگی: یک فنجان
      عسل: یک قاشق غذاخوری
      جعفری خرد شده: یک و نیم فنجان
      برش لیموترش: 20 برش
      پیاز: 2 عدد
      سیر: 3 حبه
      روغن مخصوص سرخ کردن: 2 قاشق غذاخوری
      نمک: به مقدار دلخواه
    1684071_394.jpg


    طرز تهیه:

    1. ماهی ها را پاک کرده، بشویید و بگذارید آب آنها برود.
    2. سیر و پیاز را پوست کنده، بشویید و پیاز را حلقه کرده و سیرها را خرد کنید.
    3. کف ماهیتابه، پیازها و سیرها را بریزید. سپس ماهی ها را روی سیر و پیاز گذاشته و نمک بپاشید.
    4. زیر شعله را کم کنید تا ماهی به تدریج بپزد.
    5. در این فاصله جعفری ها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید. بگذارید آب آنها برود و سپس ریز خرد کنید.
    6. عسل را کمی حرارت دهید تا کمی روان شود.
    7. سپس آن را به آب گوجه فرنگی اضافه کنید.
    8. جعفری ها را هم اضافه کرده و هم بزنید تا جعفری های خرد شده با مخلوط آب گوجه و عسل مخلوط شوند.
    9. بعد از این که آب ماهی تمام شد، روغن را اضافه کرده و ماهی را زیر و رو کنید تا طلایی شود.
    10. سپس سسی را که آماده کرده اید، اضافه کنید.
    11. لیموترش ها را شسته و باریک حلقه کنید.
    12. آنها را هم روی ماهی ها بچینید.
    13. زیر شعله را دوباره روشن کرده و روی حرارت پایین بگذارید تا ماهی با سس پخته و مزه دار شود.
    نکته:

    می توانید عسل را از دستور تهیه سس حذف کنید. در این صورت طعم سس کاملا طعم گوجه فرنگی را خواهد داشت.

    به همین روش می توانید گوشت و مرغ را هم مزه دار کرده و از آنها خوراک همراه با لیمو تهیه کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    147
    بالا