- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
لیموترش چاشنی خوش خوراکی است. کافی است چند قطره از آن را به هر غذایی اضافه کنید تا طعمش برگردد. آب لیموترش که به جای خودش، از رنده پوست لیموترش هم می توان هم برای خوش عطر و طعم کردن بسیاری از خوراکی ها، از سوپ تا انواع کیک و پای استفاده کرد. چند قطره لیموترش تازه می تواند رنگ نامناسب بسیاری از غذاها را نیز برگرداند و رنگ و روی خوبی به آنها بدهد.
کافی است یک لیوان شربت آبلیمو بنوشید و حال تان از این رو به آن رو شود. خلاصه این که لیموترش نعمت بهار است، اما گاهی لیموترش ها تمام نمی شوند و دور ریختن آنها هم حیف است. بنابراین بهترین کار درست کردن انواع خوراکی ها با لیموترش هایی است که حتی پوست آنها باقی مانده است.
سس لیمو
برای 4 نفر
مواد لازم:
طرز تهیه:
رنگ سس ها ممکن است بسته به رنگ کره، زرده تخم مرغ و حرارت متفاوت باشد.
کافی است یک لیوان شربت آبلیمو بنوشید و حال تان از این رو به آن رو شود. خلاصه این که لیموترش نعمت بهار است، اما گاهی لیموترش ها تمام نمی شوند و دور ریختن آنها هم حیف است. بنابراین بهترین کار درست کردن انواع خوراکی ها با لیموترش هایی است که حتی پوست آنها باقی مانده است.
سس لیمو
برای 4 نفر
مواد لازم:
- لیموترش: 3 عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
کره: 125 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
برگ ریحان خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: نصف پیمانه
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
- به آن شکر افزوده داخل غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند.
- کره را بیفزایید و مخلوط کنید.
- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور تند هم بزنید.
- آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
- همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید.
- هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
- وقتی کاملا مخلوط و غلیظ شدند، ظرف را از روی گاز برداشته و بگذارید سس خنک شود.
- بعد از این که خنک شد، ریحان های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا برگ ریحان های خرد شده با سس مخلوط شوند.
رنگ سس ها ممکن است بسته به رنگ کره، زرده تخم مرغ و حرارت متفاوت باشد.