تغذیه در سرطان پستان

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
سرطان پستان جزء سرطان های نسبتاً شایع و خطرناک در بین زنان می باشد. درمان موفقیت آمیز این سرطان بستگی به تشخیص اولیه و مراقبت های پزشکی دارد.
معاینه ی سـ*ـینه به صورت ماهیانه توسط فرد، برای تمامی خانم ها امکان پذیر است. بهترین زمان برای معاینه بعد از دوران قاعدگی است؛ زیرا در آن زمان دردناکی سـ*ـینه که مربوط به هورمون ها است وجود ندارد.

طریقه ی معاینه ی پستان ها
1- روبروی آینه ایستاده و به هر دو سـ*ـینه نگاه کنید؛ اختلاف اندازه و یا شکل سـ*ـینه ها را بررسی نمایید.
2- در حالی که دراز کشیده و سر خود را روی یک بالش گذاشته اید، با نوک انگشتان سـ*ـینه هایتان را لمس کنید. سطح سـ*ـینه ها را فشار دهید و زیر انگشتان بچرخانید ( از نوک سـ*ـینه ها شروع کنید). دورتادور آن را لمس کنید تا به زیر بغـ*ـل برسید.
3- به پهلوها خوابیده و بررسی سـ*ـینه ها را مجدداً انجام دهید.
4- نوک سـ*ـینه ها را فشار دهید و دقت کنید که خون یا ترشح از آن بیرون می آید یا خیر.
گودی ها و یا فرورفتگی های غیر طبیعی مانند پوست پرتقال نیز ممکن است در سـ*ـینه ها پدید آید.در صورت لمس برجستگی و یا هر علامت غیر طبیعی دیگر در سـ*ـینه ها به پزشک مراجعه کنید. مطمئن باشید که بسیاری از برجستگی ها و ترشحات سـ*ـینه سرطانی نیست ولی به هر حال بهتر است زمان را از دست ندهید.

عوامل خطرزا در مورد سرطان پستان
عوامل خطرزای شناخته شده در بروزاین سرطان به شرح زیر می باشند:
بالا رفتن سن؛عوامل ژنتیکی؛ سابقه ی خانوادگی سرطان پستان، عوامل هورمونی، یائسگی دیررس،عدم سابقه ی زایمان یا زایمان اول تا سن 30 سالگی،عوامل محیطی از جمله عوامل تغذیه ای ونحوه ی زندگی ، استفاده از بعضی از داروهای هورمونی، اختلال درکارسینوس های تخمدان و اندومتر.
شناسایی این عوامل خطرزا و پیگیری بالینی هر بیمار درمان سریع و بهتر را امکان پذیر می سازد.
سرطان شایع در زنان

تو صیه های تغذیه ای به منظور جلوگیری ازبروز سرطان پستان:
یک رژیم غذایی بر پایه ی منابع گیاهی در مقایسه با رژیم های پرچرب و حاوی منابع حیوانی می تواند تا حد زیادی در پیشگیری از این سرطان مؤثر باشد.
1- برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سـ*ـینه ، مصرف
میوه و سبزی تازه و مواد غذایی حاوی فیبرهای گیاهی را افزایش دهید.
2- مقدار کل چربی های رژیم و به خصوص چربی های اشباع را کاهش دهید.
3- افزایش فعالیت بدنی به مدت حداقل 4 ساعت در هفته
4- به حداقل رساندن
اضافه وزن و چاقی
5- کاهش مصرف غذاهای حیوانی به خصوص گوشت قرمز
6- استفاده از منابع غذایی حاوی
اسید فولیک ( سبوس ، جوانه ی گندم، مارچوبه، کلم بروکلی، اسفناج، لیمو، موز ، طالبی و توت فرنگی )
 

برخی موضوعات مشابه

بالا