خاطره نویسی روزانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بشارت

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
ارسالی ها
743
امتیاز واکنش
10,589
احساس خستگی می کنم اگه قبلا روحی بود الان جسمی هم بهش اضافه شده...
و یه احساسه دیگه که برام خیلی عجیبه اینکه تا یه هفته پیش داشتم برا حرف زدن باهاش فقط برا یه لحظه خودکشی می کردم ولی الان با یه غریبه اصلا برام فرقی نداره یعنی دیگه هیچ شوق و اشتیاقی نسبت بهش ندارم ...
و خب یه احساس دوگانه دیگه که داره دیونم میکنه اینکه خب الان شاید این بی احساسی به نعفم باشه ولی اگه در ایندم هم ادامه پیدا کنه اصلا به نعف زندگیمون نیس...

• پیشنهادات
  • گیسو3

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    543
    امتیاز واکنش
    2,946
    چه روز بدی بود از صبح با سردرد میگرنی روزمو گذروندم محل کارم شده شکنجه گاه همش استرس همش ناراحتی بیشتر روزا حمله میگرنی دارم با اون درد وحشتناک باید جوابگوی خانوادههایی باشم که خیلیشون حتی نمیدونن چرا بچه هاشون تو picu بستری هستن گاهی اوقات میگم قید این 7سالو بزنم خودمو باز خرید کنم اما واقعا دلم نمیاد خسته ام دلم ارامش میخواد گاهی اوقات به خاطر وخامت حال بچه ها مجبوریم 72ساعت شیفت باشیم نمیگم نمیخوابیم ولی خواب همراه با تنش به چه دردی میخوره تو این 23 سال که پرستار بودم فهمیدم بزرگترین اشتباه کاریم قبول کردن کار تو picu هست الانم که عادت کردم نمیتونم برم جای دیگه نمیدونم ولی خیلی دلم برای این طفلکا میسوزه مخصوصا که امروز بچه ای اوردن که بخاطر کتکای پدرش دکترا مشکوک به مرگ مغزی هستن تا تشخیصشون کامل بشه فقط 6سال داره خدایی این گریه نداره یا بچه ای که چند روز پیش توسط پدرو مادر معتادش تو ای سی یو موند هنوزم خبری ازشون نیست ماهم به بهزیستی اطلاع دادیم حالش که بهتر شد اونا ببرنش اونم 1سال داره روزای بدی شده ادما بد شدن این تازه اتفاقات خوبه

Charis

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    218
    امتیاز واکنش
    844
    صبح کبلند شدم گفتم امروزم مثل روزای دیگس..
    شاید غروب نظرم عوض شه

Na_fas

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    288
    امتیاز واکنش
    4,357
    ى روزه ديگه با دوووستااى خوووب

خورشید فروزان، در دل آسمان خود نمـایی می کرد، نسیم دل انگیز بهاری گلبرگ ها را به ر*ق*ص در می آورد،
    آن سو تر رودخانه ای در زیر پای درختان سر به فلک کشیده روان بود، سبزه ها را بنگر! چه با طنازی عشـ*ـوه ها برای طبیعت می آید؟!
    به راستی این همه شور و غوغا نشان از چیست؟! خبری در راه است؟! پچ پچ های باد در گوش طبیعت از چیست؟! آن درختی که در آیینه آب هود را می نگرد نشان از چیست؟!
    گویا خبری است! فصلی از جنس بهار! فصلی از سبزه نو، فصلی که با خود شور و نشاط می آورد، فصلی که لباس سبز رنگ با زمینه های رنگی بر تن درختان می کند!
    به راستی که چنین فصلی زیباست!

انشـــــــام!!!! Hanghead

:aiwan_light_blumf:

من و هيما همين امروووز يهويى

نارینه

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    3,432
    امتیاز واکنش
    39,881
    خوب اول چهار دبه ترشی لیته درست کردیم....پنج تا قرص مسکن انداختم بالا تا این سردردهای وحشتناک ساکت شن......بعدشم خستم

*REIHANEH*

کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    ارسالی ها
    2,399
    امتیاز واکنش
    24,204
    كلى درس دارم :aiwan_light_girl_cray2: ولى خستم :aiwan_light_cray::aiwan_light_cray2:

soheila.b

کاربر اخراجی
    ارسالی ها
    183
    امتیاز واکنش
    2,476
    یه روز خوب که یه امتحانمو خوب دادیم و پر از انرژی :campeon4542:.البته کلی درس برا فردا.Bokmal
    خدایا شکرت که حواست به منه:aiwan_light_tender:

آخرین ویرایش:
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

برخی موضوعات مشابه

بالا