خواص قیسی و طرز تهیه پرک زردآلو

гคђค1737

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
7,959
امتیاز واکنش
45,842
امتیاز
1,000
محل سکونت
زیر خاک
خواص : زردآلو Apricot
نام علمی Armeniaca bulgar


زردآلو میوه ای کوهستانی است که در ییلاقات به عمل می آید. میوه ی زردآلو دارای طبیعتی سرد و تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرم تری دارد.زردالو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم می شوند و دارای ویتامین های A ، C ، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین(B3) می باشد. این میوه مقوی و لذیذ سرشار از ویتامین های A، C و گروه B است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی نیز دارد.

با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه پرک زردآلو آشنا شوید.



A3qA7.jpg




سایر خواص درمانی زردآلو
  • خواص زرد آلوتصفیه کننده خون است.
  • عروق را باز می کند .
  • ملین است .
  • بوی بد دهان را رفع می کند.
  • تب بر است.
  • به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است .
  • التهاب مفاصل را برطرف می کند.
  • ضد نرمی استخوان است .
  • برای قلیایی کردن بدن مفید است.
همچنین :

  • زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک ، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است.
  • زردآلو، خنک و اشتها آور است.
  • زردآلو، باعث رفع تشنگی و عطش می شود.
  • برای رفع یبوست و بواسیر مفید است.
  • مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میكند.
  • برای مصرف برگه ، ابتدا آن را با آب بشویید .
  • سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند.
  • سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است.
  • حرارت درونی بدن را پایین میآورد.
  • برگه زردآلو باعث هضم غذا می شود و برای یبوست مفید است.

روش تهیه قیسی | طرز تهیه قیسی خانگی

بهترین قیسی زرد آلو، از نوع تهیه و خشک کردن بهداشتی و همینطور نوع میوه ی مورد استفاده برای این کار به دست می آید.یکی از عواملی که در مرحله ی فروش انواع خشکبار و از جمله قیسی زرد الو تأثیر زیادی دارد، طرز تهیه و تولید آن می باشد به گونه ای که اگر این فرآیند به طرز صحیح انجام نشود، محصول پایانی علی رغم هزینه ی صورت گرفته، مطلوب نیست و فروش مناسبی نخواهد داشت .
بنابراین برای این که در مرحله ی فروش توفیق خوبی بدست آید، توجه به عوامل مؤثر در تهیه ی ارقام درجه یک از قیسی زرد الو امری انکار نشدنی است.

در طرز تهیه به روش آفتابی که یک روش سنتی و معمول می باشد باید توجه داشت که محیطی مناسب و با حداقل آلودگی های ناشی از حشرات و یا گرد و غبار گزینش شود تا محصول پایانی به علت عدم کیفیت ارزش ریالی خود را از دست ندهد.در روش دودی هم علاوه بر توجه به محل خشک شدن، توجه به مقدار گوگرد استفاده شده جهت دود کردن و تماس دادن با برگه و زرد آلو امری بسیار مهم تلقی می شود به گونه ای که اگر از اندازه ی معمول تجـ*ـاوز کند بدون شک کیفیت قیسی زردآلو از دست میرود و به ویژه در مورد کشورهای پیشرفته ای که به آنالیز محصول اهمیت فراوانی می دهند، محصول دچار مشکل می شود.به هر حال هر کدام از روش های درست کردن انواع قیسی زردآلو هنگامی مناسب خواهد بود که در شرایط ایده آل و استاندارد به کار گرفته شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا