دستور پخت املت ذرت؛ مقوی و انرژی زا

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 577
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
املت ذرت یه ورژن از هزاران مدل املت هست که گزینه ی خوبی برای تست یه طعم جدید میتونه باشه. مخصوصا این روزها توی ماه رمضون واسه سحر یا افطار بسیار سادس و با کمترین مواد موجود میتونین بپزین و لـ*ـذت ببرین. یه غذای بسیار مقوی و انرژی زا برای کودکان و نوجوانان هم میتونه به حساب بیاد.

مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت

  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • ذرت مکزیکی : یه پیاله یا بیشتر
  • روغن مایع : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • ادویه ی چاشنی پیتزا : برای تزیین روی املت
  • گوجه گیلاسی و کلم بروکلی و یا(سبزیجات دلخواه) : به مقدار دلخواه
1946770_787.jpg


مواد لازم جهت تهیه ی املت ذرت

1. مقدار روغنمون رو داخل تابه میریزیم و ذرت هارو داخلش تفت میدیم. توجه داشته باشین که ذرت نباید سرخ بشه. فقط تا حدی که بپزه.

1946771_184.jpg


2. تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم و خوب هم میزنیم و تخم مرغ هارو به ذرت اضافه میکنیم.

1946773_819.jpg


3. نمک و فلفل رو اضافه میکنیم ( لازم به ذکره که بگم مقدار فلفل رو بسته به ذائقتون میتونین کم و زیاد کنین).

1946774_306.jpg


4. حالا قشنگ هم میزنیم تا تخم مرغ ها با ذرت خوب مخلوط بشن.

1946775_707.jpg


5. حالا املت آماده شدمون رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بشقابمون رو با گوجه و بروکلی دورچین میکنیم و پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خودش بگیره.

1946777_197.jpg


6. املت ذرت آمادس. میتونین با نون و یا خالی با سبزیجات دلخواهتون سرو کنین،نوش جان.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا