دستور پخت بادمجان عثمانی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
دستور پخت بادمجان عثمانی




مجله سرآشپز - ریما بردی:

بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لـ*ـذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.

مواد مورد نیاز

  • گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
  • گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
  • سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
  • ماست پرچرب: 1 پیمانه
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

1570753_353.jpg


روش پخت

1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا