دستور پخت کاپ کیک شکلات و پنیر

nika_beramiriha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/15
ارسالی ها
1,175
امتیاز واکنش
2,472
امتیاز
426
مواد لازم:
  • آرد =195 گرم (1/5 پيمانه)
  • شكر قهوه‌اي= 210 گرم (يك پيمانه)
  • پودر كاكائو =30 گرم ( 1/3پيمانه)
  • جوش‌شيرين= يك قاشق چايخوري
  • نمك= 1/8 قاشق چايخوري
  • وانيل =نصف قاشق چايخوري
  • مواد رويه پنيری:
  • پنير خامه‌اي= 227 گرم (به دماي محيط رسيده باشد)
  • شكر= 65 گرم
  • تخم مرغ= يك عدد
  • وانيل= نصف قاشق چايخوري
  • مواد مايع:
  • روغن مايع=1/3 پيمانه (80 ميلي‌ليتر)
  • آب= يك پيمانه (250 ميلي‌ليتر)
  • سركه سفيد= يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه کاپ کیک:

مواد خشك را مخلوط و در ظرف ديگر نيز مواد مايع را با هم مخلوط كنيد. وسط مواد خشك را گود كرده، مواد مايع را به آرامي داخل آن ريخته و خوب با هم مخلوط كنيد. دقت كنيد زياد مايه را هم نزنيد فقط مخلوط كنيد. بعد روي قالب‌هاي مافين (12 عدد) كاغذ انداخته و آنها را چرب كنيد و هر قالب را از مواد پر كنيد و در مركز هر كدام يكي، دو قاشق از مواد رويه پنيري، بريزيد. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد، قرار دهيد و به مدت 25 دقيقه بپزيد. براي اطمينان از پخت، يك خلال چوبي را در قسمت كاكائويي فرو ببريد. اگر از مواد چيزي به خلال نچسبيد، پخته است.

طرز تهيه رويه پنيري:
پنير خامه‌اي كه قبلا آن را به دماي محيط رسانده بوديد را با همزن بزنيد تا كمي نرم شود. بعد شكر، تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد تا رنگ كرم مانندي پيدا كند. و آن را كنار بگذاريد.

نكته: در صورت در دسترس نبودن شكرقهوه‌اي، مي‌توان از شكر سفيد استفاده كرده و همچنين در صورت نداشتن سركه‌سفيد مي‌توان از سركه قرمز استفاده كرد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا