- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]ساندویچ استیک از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]این ساندویچ به راحتی تهیه می شود. تنها لازم است که فیله ی گاو را پخته و به همراه چاشنی گوجه ی خانگی، سس مایونز و خردل و چند برگ کاهو، بین ۲ برش نان میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]این ساندویچ به راحتی تهیه می شود. تنها لازم است که فیله ی گاو را پخته و به همراه چاشنی گوجه ی خانگی، سس مایونز و خردل و چند برگ کاهو، بین ۲ برش نان میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک بوته
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گوشت ۷۰۰ گرم
- سیر ۱ بوته
- آویشن ۴ شاخه
- کره قدری
- پیاز قرمز ۱/۲ عدد
- فلفل چیلی قرمز ۲ عدد
- گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
- سرکه بالزامیک ۱ قاشق چای خوری
- برگ ریحان ۱ مشت
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۲ قاشق چای خوری
- نان ایتالیایی ۱۲ برش
- کاهو به میزان لازم
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1206547_661.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/1/14/1206547_661.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- در ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، کمی روغن ریخته و آن را روی گاز با حرارت بالا گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- روی سطح کار به مقدار فراوان نمک و فلفل سیاه بپاشید و فیله ی گوشت را روی آن بغلتانید. آن را در ظرف روی گاز برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف و همچنین از سر و ته سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-سیر و شاخه های آویشن را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه گرم کنید. بعد فیله را روی آن قرار دهید و مقداری کره روی فیله بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-ظرف را در فر گذاشته و برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر کبابی کنید. آن را از فر خارج کنید با فویل روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود (هر از گاهی از آب جمع شده در ظرف روی گوشت بدهید).[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-در این میان ، مقداری روغن در ماهیتابه ای گرم کرده، پیاز و فلفل چیلی را در آن ریخته و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، به آن ها کمی نمک و فلفل زده و برای ۶ تا ۸ دقیقه تا گوجه ها نرم شوند تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-سرکه بالزامیک را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای ۶ دقیقه ی دیگر پخته و غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و برگ های ریحان را اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه هم بزنید. چاشنی تند گوجه فرنگی را در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-سس مایونز و سس خردل را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9- برای برشته کردن نان ها، ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. روی برش های نان کمی روغن زیتون بپاشید، به آن ها کمی نمک و فلفل بزنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، برشته کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]10-برای سرو، فیله ی گوشت را خیلی نازک برش دهید. آن ها را به همراه نان های برشته شده، چاشنی تند گوجه فرنگی، ترکیب سس مایونز و خردل و برگ های کاهو میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی ساندویچ استیک:
1- از گوشت فیله ی گاو استفاده کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- بوته ی سیر را افقی از وسط نصف کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4- دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و سپس آن را خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6- برگ های ریحان را خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7- از ۱۲ برش نان به پهنای یک و نیم سانتی متر استفاده کنید[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- در ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، کمی روغن ریخته و آن را روی گاز با حرارت بالا گرم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- روی سطح کار به مقدار فراوان نمک و فلفل سیاه بپاشید و فیله ی گوشت را روی آن بغلتانید. آن را در ظرف روی گاز برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف و همچنین از سر و ته سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-سیر و شاخه های آویشن را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه گرم کنید. بعد فیله را روی آن قرار دهید و مقداری کره روی فیله بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-ظرف را در فر گذاشته و برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر کبابی کنید. آن را از فر خارج کنید با فویل روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود (هر از گاهی از آب جمع شده در ظرف روی گوشت بدهید).[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-در این میان ، مقداری روغن در ماهیتابه ای گرم کرده، پیاز و فلفل چیلی را در آن ریخته و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، به آن ها کمی نمک و فلفل زده و برای ۶ تا ۸ دقیقه تا گوجه ها نرم شوند تفت دهید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-سرکه بالزامیک را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای ۶ دقیقه ی دیگر پخته و غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و برگ های ریحان را اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه هم بزنید. چاشنی تند گوجه فرنگی را در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8-سس مایونز و سس خردل را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها بزنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9- برای برشته کردن نان ها، ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. روی برش های نان کمی روغن زیتون بپاشید، به آن ها کمی نمک و فلفل بزنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، برشته کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]10-برای سرو، فیله ی گوشت را خیلی نازک برش دهید. آن ها را به همراه نان های برشته شده، چاشنی تند گوجه فرنگی، ترکیب سس مایونز و خردل و برگ های کاهو میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی ساندویچ استیک:
1- از گوشت فیله ی گاو استفاده کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- بوته ی سیر را افقی از وسط نصف کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4- دانه های فلفل چیلی را جدا کرده و سپس آن را خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6- برگ های ریحان را خرد کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7- از ۱۲ برش نان به پهنای یک و نیم سانتی متر استفاده کنید[/BCOLOR]