- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طاجین گوشت با لیمو و زیتون و ادویه
مواد لازم :
4 تکه گوشت گوسفند(سردست یا ران)
گشنیز خرد شده کمی
تخم گشنیز آسیاب شده یک ق چ
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
سه حبه سیر رنده شده
رب گوجه فرنگی
نیم کیلو گوجه فرنگی خرد شده
پودر دارچین
پودر فلفل قرمز
زنجبیل رنده شده کمی
زیتون بدون هسته سبز و سیاه نصف پیمانه
زعفران دم کرده دو ق س
آب لیموترش یکعدد
سیب زمینی چند تکه
نمک
روغن زیتون چند ق س
چند ساقه کرفس جوان و تردطرز تهیه : ابتدا تکه های گوشت ها رو با کمی رو غن زیتون و زعفران دم کرده تفت بدین تا رنگش کمی عوض بشه . سپس کنار بذارین .اکنون پیاز و سپس زنجبیل رنده شده را داخل روغن زیتون را ریخته و تفت بدین .سپس سیر و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنین و کمی تفت بدین .سپس ادویه جات و تمام مواد تفت داده شده رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف با کمی آب که روی گوشت رو بگیره بریزین و مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بذارین تا بپزه . در انتها سیب زمینی ها رو اضافه کنین . بعد آب لیموترش رو هم بهش اضافه و نمکش رو اندازه کنین .در ظرف مناسب کشیده و با کمی گشنیز خرد شده و پیاز خلال تزیین کنین .این غذا رو میشه با کوسکوس و پلو و نان سرو کرد .
نکات :
در فرهنگ مراکشی غذاها باید کاملا ادویه داشته باشه . در واقع یه جورایی فرهنگ غذایی اونها به فرهنگ ما هم نزدیکه .غذا داخل همان ظرف طاجین تهیه میشود . کف ظرف چند ساقه کرفس قرار بدین . باید قبل از شروع ظرف رو حرارت ملایم گرم شود .
مواد لازم :
4 تکه گوشت گوسفند(سردست یا ران)
گشنیز خرد شده کمی
تخم گشنیز آسیاب شده یک ق چ
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
سه حبه سیر رنده شده
رب گوجه فرنگی
نیم کیلو گوجه فرنگی خرد شده
پودر دارچین
پودر فلفل قرمز
زنجبیل رنده شده کمی
زیتون بدون هسته سبز و سیاه نصف پیمانه
زعفران دم کرده دو ق س
آب لیموترش یکعدد
سیب زمینی چند تکه
نمک
روغن زیتون چند ق س
چند ساقه کرفس جوان و تردطرز تهیه : ابتدا تکه های گوشت ها رو با کمی رو غن زیتون و زعفران دم کرده تفت بدین تا رنگش کمی عوض بشه . سپس کنار بذارین .اکنون پیاز و سپس زنجبیل رنده شده را داخل روغن زیتون را ریخته و تفت بدین .سپس سیر و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنین و کمی تفت بدین .سپس ادویه جات و تمام مواد تفت داده شده رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف با کمی آب که روی گوشت رو بگیره بریزین و مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بذارین تا بپزه . در انتها سیب زمینی ها رو اضافه کنین . بعد آب لیموترش رو هم بهش اضافه و نمکش رو اندازه کنین .در ظرف مناسب کشیده و با کمی گشنیز خرد شده و پیاز خلال تزیین کنین .این غذا رو میشه با کوسکوس و پلو و نان سرو کرد .
نکات :
در فرهنگ مراکشی غذاها باید کاملا ادویه داشته باشه . در واقع یه جورایی فرهنگ غذایی اونها به فرهنگ ما هم نزدیکه .غذا داخل همان ظرف طاجین تهیه میشود . کف ظرف چند ساقه کرفس قرار بدین . باید قبل از شروع ظرف رو حرارت ملایم گرم شود .