![10531525315928409235-1.jpg 10531525315928409235-1.jpg](https://negahdll.top/data/attachments/228/228538-bf505f45f29bdf41ed34e78405fb6cb1.jpg)
(این مقدار خیلی زیاده میتونین برای بار اول مواد رونصف کنین)
600 گرم بیسکوییت پتی بور
600 گرم شیرعسل یا سس دولسه دو لچ
-
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
وانیل
3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره
4 زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری صاف آرد
5 قاشق غذاخوری صاف نشاسته
-
600 گرم خامه قنادی
100 گرم شکلات تلخ
-
داخل قالب 30 در 40 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یک لایه بیسکوییت روش بچینین.بعد شیرعسل یا سس دولسه دو لچ رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا روان شه و مدام هم بزنین، بعد روی بیسکوییت ها بریزین و پخش کنین، بعد یک لایه دیگه بیسکوییت هم روی اون بچینین.
برای پودینگ، 2 پیمانه از شیر، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و بجوشونین، تا کره و شکر حل شن، بعد در یک قابلمه دیگه، 1 پیمانه شیر باقیمانده، زرده های تخم مرغ، آرد و نشاسته رو هم بزنین و با سرعت هم بزنین و به آرامی مخلوط گرم رو اضافه کنید، بعد روی حرارت ملایم بزارین و بپزین تا حباب حباب شه و غلیظ شه.بعد که از داغی افتاد ولی هنوز گرمه، روی بیسکوییت ها که هنوز گرمه بریزین و یک لایه دیگه بیسکوییت بچینین و روش سلفون بکشید و یک شب بزارین یخچال.
روز بعد خامه رو فرم بدین و روی اون بصورت یکنواخت پخش کنین، بعد روی اون شکلات رنده کنین.
بهتره سرد سرو بشه و به دمای اتاق نرسه.