طرز تهیه دسر بیسکوییت پودینگ

  • شروع کننده موضوع ma98ha
  • بازدیدها 135
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ma98ha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/03/18
ارسالی ها
243
امتیاز واکنش
1,798
امتیاز
346
سن
26
محل سکونت
مشهد
10531525315928409235-1.jpg

(این مقدار خیلی زیاده میتونین برای بار اول مواد رونصف کنین)
600 گرم بیسکوییت پتی بور
600 گرم شیرعسل یا سس دولسه دو لچ
-
برای پودینگ:
3 پیمانه شیر
وانیل
3/4 پیمانه شکر
125 گرم کره
4 زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری صاف آرد
5 قاشق غذاخوری صاف نشاسته
-
600 گرم خامه قنادی
100 گرم شکلات تلخ
-
داخل قالب 30 در 40 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین و یک لایه بیسکوییت روش بچینین.بعد شیرعسل یا سس دولسه دو لچ رو داخل قابلمه کوچک گرم کنین تا روان شه و مدام هم بزنین، بعد روی بیسکوییت ها بریزین و پخش کنین، بعد یک لایه دیگه بیسکوییت هم روی اون بچینین.
برای پودینگ، 2 پیمانه از شیر، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و بجوشونین، تا کره و شکر حل شن، بعد در یک قابلمه دیگه، 1 پیمانه شیر باقیمانده، زرده های تخم مرغ، آرد و نشاسته رو هم بزنین و با سرعت هم بزنین و به آرامی مخلوط گرم رو اضافه کنید، بعد روی حرارت ملایم بزارین و بپزین تا حباب حباب شه و غلیظ شه.بعد که از داغی افتاد ولی هنوز گرمه، روی بیسکوییت ها که هنوز گرمه بریزین و یک لایه دیگه بیسکوییت بچینین و روش سلفون بکشید و یک شب بزارین یخچال.
روز بعد خامه رو فرم بدین و روی اون بصورت یکنواخت پخش کنین، بعد روی اون شکلات رنده کنین.
بهتره سرد سرو بشه و به دمای اتاق نرسه.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا