مواد لازم
طرز تهیه : سیب ها را پوست کنده و رنده کنید. آنها را در یک قابلمه نسوز بریزید و آب روی آن بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی سیبها نیم پز شدند، شکر و رنگ سبز را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند. سیبها را در ظرف سرو بریزید تا خنک شوند.
آرد برنج، نشاسته، وانیل، شیر و پشمک را روی حرارت قرار دهید و همینطور هم بزنید تا در آخر مانند فرنی نرم و صاف شوند.
مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط کرم را روی سیبها بریزید.
پس از اینکه کرم روی سیبها کمی خنک شد، پشمک را روی دسر قرار دهید. می توانید دسر را سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لـ*ـذت ببرید.
- سیب 6 عدد
- آب 2 لیوان
- شکر 6 قاشق
- رنگ خوراکی سبز چند قطره
- پنیر خامه ای 1 قاشق
- آرد برنج 1 قاشق
- نشاسته 1 قاشق
- وانیل 1/8 قاشق چایخوری
- شیر 2 لیوان
- پشمک به میزان لازم
طرز تهیه : سیب ها را پوست کنده و رنده کنید. آنها را در یک قابلمه نسوز بریزید و آب روی آن بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا بپزد. وقتی سیبها نیم پز شدند، شکر و رنگ سبز را اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند. سیبها را در ظرف سرو بریزید تا خنک شوند.
آرد برنج، نشاسته، وانیل، شیر و پشمک را روی حرارت قرار دهید و همینطور هم بزنید تا در آخر مانند فرنی نرم و صاف شوند.
مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه ای را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط کرم را روی سیبها بریزید.
پس از اینکه کرم روی سیبها کمی خنک شد، پشمک را روی دسر قرار دهید. می توانید دسر را سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لـ*ـذت ببرید.
![-سیب-و-پشمک-1.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/دسر-سیب-و-پشمک-1.jpg)