طرز تهیه دسر شارلوت

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 191
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
1487759388-charlotte.jpg

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شارلوت خوشمزه در منزل
مواد لازم دسر شارلوت

رولت خامه ای :•: 20 عدد
ژلاتین :•: 10 ورق
شیر :•: 500 میلی لیتر
زرده تخم مرغ :•: 6 عدد
شکر :•: 220 گرم
آرد گندم :•: 5 قاشق غذاخوری
وانیل :•: یک قاشق چای خوری
line03.gif

1487759389-charlotte.jpg

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شارلوت خوشمزه در منزل
طرز تهیه دسر شارلوت

برای تهیه شالوت ابتدا شروع میکنیم به تهیه کرم پاتی،زرده های تخم مرغ را یک به یک ابتدا در پیاله ای بشکنید و در صورت سالم بودن به کاسه ای بزرگ منتقل کنید
پس از شکستن تمامی تخم مرغ ها ،شکر و وانیل را نیز به روی آن بپاشید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کرده و وقتی با قاشق مایع را بلند میکنید کش دار شده باشد
آنگاه آرد را به همراه مقداری از شیر به آن بیفزایید و با همزن،هم بزنید تا خوب در یکدیگر مواد حل شوند و مایع یکدستی داشته باشید و مایع رقیق شود.
سپس توسط یک همزن چوبی باقی شیر را تماما اضافه کنید و هم بزنید و در مایع را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بمرور زمان مایع شما غلیظ شود
آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را در ظرفی بریزید و به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
در این زمانی که کرم پاتی در یخچال در حال آماده شدن است شارلوت را آماده کنید در کف یک قالبی که شبیه نیمکره باشد سلفون پهن کنید و رولت خامه ای ها را دور تا درو دیواره قالب مرتب بچینید
و کمی فشار دهید تا اگر حفره ای خالی است پر شود سپس ورق ژلاتین ها را در داخل آب سرد قرر دهید تا نرم شوند
سپس از داخل آب بیرون بیاورید و داخل قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
کرم پاتی را پس از 1 ساعت از یخچال خارج کنید و ژلاتین ذوب شده را با آن مخلوط کنید و بعد این کرم را در داخل رولت ها چیده شده بریزید
و خوب روی سطح آن را صاف کنید و به مدت 6 الی 8 ساعت اجازه دهید در یخچال بماند تا شارلوت دلخواهتان خودش را بگیرد و در سینی آن را برگردانید و نوش جان کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا