طرز تهیه دسر شیر و نارنگی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 195
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها در فصل پاییز و زمستان مناسب است.

* میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • آب نارنگی: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم پودینگ:

  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
  • شیر: 2 پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق چای خوری
  • ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری

1491906_916.jpg


طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه پودینگ، تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا قوام یابند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودینگ را در ظرف های سرو بریزید. ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا این لایه سرد شده خودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه رویی:

تمامی مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و پس از گذشت 2 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شده و سپس در ظرف های سرو روی لایه پودینگ بریزید. دوباره ظرف ها را در یخچال قرار دهید تا لایه رویی خودش را بگیرد. دسرها را با برگ نعناع تزئین کرده و سرو نمایید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا