طرز تهیه دسر موز با سس کارامل

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
البته توجه داشته باشید که به دلیل وجود خامه در دسر چربی آن هم بالاست و به افرادی که چربی خون بالایی دارند پیشنهاد نمی‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر
½ لیوان کره
1 لیوان شکر با کیفیت
1 و ¼ لیوان خامۀ پر چرب
4 دانه موز، پوست کنده و طولی نصف شده
دستورالعمل
کره را در یک ماهیتابۀ بزرگ روی شعلۀ متوسط آب کنید. شکر را درون ظرف بریزید و آن را بپزید، آن را هم بزنید تا زمانی که شکر آب شده و به رنگ قهوه‏ای روشن در بیاید. به آرامی خامه را نیز اضافه کنید (این همراه با جلز و ولز است).
بگذارید این ترکیب برای 1 دقیقه بجوشد، سپس شعلۀ آن را پائین بیاورید. قطعات موز را اضافه کنید و تا زمانی که درون آنها گرم بشود، به پختن ادامه دهید. این چیزی حدود 2 دقیقه طول می کشد. این دسر را گرم سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا