طرز تهیه دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 188
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
774243_933.jpg
[/BCOLOR]​

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم

  • 1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو
  • ۲ پیمانه شیر
  • 2 /1 پیمانه شیرین کننده ماردین
  • 8 /1 پیمانه ق چ وانیل
  • ۲ ق س پودر کاکائو
  • 2 /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم خامه
  • به میزان لازم پودر شکلات
  • به میزان لازم سس شکلات

طرز تهیه:

1. زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا