![shirini-sib-roz.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz.jpg)
شیرینی رز سیب با خمیر هزارلا
سیب قرمز 2 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . مربا یا عسل 6 قاشق غذاخوری
پودر دارچین برای تزیین . پودر قند برای تزیین . خمیر هزارلا مقدار لازم
![shirini-sib-roz-1.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-1.jpg)
طرز تهیه : سیب را بشویید و از وسط نصف کنید ، هسته سیب را خارج کنید و سیب را با پوست به صورت باریک برش بزنید سپس با آبلیمو و مقداری آب مخلوط کنید و 3 دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید تا نرم شوند ( میتوانید چند دقیقه روی حرارت مستقیم هم بجوشانید ).
![shirini-sib-roz-2.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-2.jpg)
خمیر هزارلا را بخرید یا خودتان آماده کنید ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس به صورت نوارهایی به اندازه 5 سانتیمتر در 20 سانتیمتر برش بزنید ( خمیر را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد ).
![shirini-sib-roz-3.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-3.jpg)
روی هر خمیر مقداری مربا یا عسل بزنید ، بخش بالایی هر خمیر را برش های سیب قرار دهید سپس بخش پایینی خمیر را به سمت بالا تا بزنید ( دقت کنید سیب ها را به صورتی قرار دهید که بعد از تا زدن نصف برش های سیب بیرون از خمیر باشد ).
![shirini-sib-roz-4.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-4.jpg)
پس از تا زدن خمیر را از چپ به راست با دقت رول کنید تا در نهایت به شکل گل رز زیبایی شود ( لبه های ابتدایی و انتهایی خمیر را با فشار دست دهید به هم بچسبانید ).
![shirini-sib-roz-5.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-5.jpg)
داخل قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب یک رز سیب قرار دهید سپس قالب را داخل فری که از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 – 45 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها آماده شوند.
![shirini-sib-roz-6.jpg](http://irancook.ir/upload/shirini/shirini/shirini-sib-roz-6.jpg)
پس از آماده شدن شیرینی ها قالب را از فر خارج کنید ، کمی صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس شیرینی ها را از قالب خارج کنید و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینی ها بپاشید و سرو کنید.