طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

  • شروع کننده موضوع f.sh79
  • بازدیدها 138
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

f.sh79

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/10/04
ارسالی ها
1,028
امتیاز واکنش
1,993
امتیاز
750
بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم یا کمی بیشتر
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده یک دوم پیمانه
خلال پسته در صورت تمایل مقداری


طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر :

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره آب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم و به کره و کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم می ریزیم.



اگر مواد شل بود می شود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد می شود پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل شود من این مقدار را داخل 2 تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت در فریزر گذاشتم.



موقع برش زدن به دلخواه می توانیم در پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم شکلات بسیار خوشمزه ای است و طرفدار زیاد دارد.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    german2-chocolate2-chip-withoutoven1.jpg

    طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر



    مواد لازم برای شیرینی شکلات آلمانی :

    بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم یا کمی بیشتر
    تخم مرغ 1 عدد
    شکر یک دوم پیمانه
    کره 120 گرم
    پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
    رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
    گردو خرد شده یک دوم پیمانه
    خلال پسته در صورت تمایل مقداری


    طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر :

    کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره آب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم و به کره و کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم می ریزیم.



    اگر مواد شل بود می شود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد می شود پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل شود من این مقدار را داخل 2 تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت در فریزر گذاشتم.



    موقع برش زدن به دلخواه می توانیم در پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم شکلات بسیار خوشمزه ای است و طرفدار زیاد دارد.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا