- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه شیرینی عسلی
نکات مهم
مواد لازم برای پخت شیرینی عسلی (برای ۴۰ عدد شیرینی)
کره نرم شده
دو سوم فنجان یا ۱۵۰ گرم
شکر قنادی
دو سوم فنجان یا ۷۵۰ گرم
زرده تخم مرغ
یک عدد
نمک
نوک قاشق چایخوری
مربای تمشک (ویا هر مربای دیگری)
به میزان لازم
طرز تهیه کره نرم شده
دو سوم فنجان یا ۱۵۰ گرم
شکر قنادی
دو سوم فنجان یا ۷۵۰ گرم
زرده تخم مرغ
یک عدد
نمک
نوک قاشق چایخوری
مربای تمشک (ویا هر مربای دیگری)
به میزان لازم
- کره نرم شده را درون یک کاسه بریزید و سپس شکر، آرد، زرده تخم مرغ و نمک را اضافه کنید.
- ابتدا این مواد را با یک همزن دستی مخلوط کنید و بعد با دست خوب ورز دهید. (تا زمانی که به یک خمیر به دستهایتان نچسبد، ورز دادن را ادامه دهید.)
- بعد از ورز دادن کامل، خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی کف سینی فر قرار دهید.
- روی یک سطح صاف را آردپاشی کنید.
- نیمی از خمیر را بردارید و با وردنه به ضخامت ۲ میلیمتر پهن کنید.
- از یک قالب گرد با قطر ۶ سانتیمتر استفاده کنید و خمیر را قالب بزنید.
- از یک قالب کوچکتر استفاده کنید و وسط شیرینی خود را قالب بزنید.
- خمیر باقیمانده را طبق روالی که گفتیم پهن کرده و قالب بزنید. (در اینجا نیازی نیست وسط شیرینیها را سوراخ کنید.)
- خمیرهای قالب زده شده را در سینی فر بچینید.
- سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
- بعد از گذشت ۱۰ دقیقه شیرینیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
- مربای تمشک را درون ظرفی بریزید، آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- بعد از به جوش آمدن، مربا را از صافی عبور دهید تا شیره آن جدا شود.
- اجازه بدهید ۵ دقیقه بگذرد تا شیره مربا سرد شود.
- مقدار کمی از شیره مربا (حدود یک قاشق چایخوری) را روی شیرینیهایی که وسطشان قالب نزدید بریزید.
- در این مرحله شیرینیهایی که وسطشان قالب زدید را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید.
- پودر قند را روی شیرینیها الک کنید و اجازه دهید یکساعت در دمای محیط باشند و سپس درون ظرف بسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
- در هنگام قرار دادن خمیر قالبزده درون سینی فر باید خیلی مراقب باشید؛ به آرامی آنها را جا به جا کنید تا فرم آن به هم نریزد.
- برای پخت این شیرینی ده دقیقه زمان استانداردی است؛ بنابراین پخت با مدت زمان بیشتر باعث خشک شدن و به اصطلاح بیسکویتی شدن شیرینی میشود.
- شیرینی عسلی ماندگاری زیادی دارد اما به خاطر داشتن مربا، ممکن است زودتر از آنچه فکر کنید تازگیاش را از دست بدهد؛ به همین خاطر نیاز است که آن را درون یک ظرف در بسته درون یخچال نگه داری کنید. با این روش شیرینی شما با همان کیفیت و تازگی روز اول باقی خواهد ماند.