طرز تهیه شیرینی لبکوشن آلمانی | شیرینی بدون لبنیات

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
Lebkuchen-Bar.jpg


شیرینی لبکوشن آلمانی ساده

عسل 1 و 1/3 لیوان . شکر قهوه ای 1/3 لیوان . آرد 2 لیوان . بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری . میوه خرد شده 1 لیوان . روغن کنجد 1 قاشق
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر هل 1/2 قاشق چایخوری . دارچین 2 قاشق چایخوری
پودر گردو 1 قاشق چایخوری . آرد 1 و 1/2 لیوان . پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری


Lebkuchen-Bar1.jpg


طرز تهیه: قالب شیرینی را کمی چرب کنید. فر را از پیش تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرفی مناسب عسل و شکر را با هم مخلوط کنید و 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در عسل ذوب شود.

بیکینگ پودر و آرد و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید و به عسل اضافه کنید. سپس میوه، روغن و ادویه جات را در داخل مخلوط بریزید و میکس کنید. در صورت لزوم 1/2 تا 1 لیوان دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر خوبی بدست آید.

خمیر را در قالب پهن کنید و آن را را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و بپزید. بعدا با چاقو شیرینی را ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا