كیك گل آفتابگردان با خمیر مارسیپان

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 168
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این مطلب می خواهیم یکی از آن کیک های زیبا که با خمیر مارسیپان درست شده اند را به شما آموزش دهیم. کیک گل آفتابگردان را به راحتی درست کنید و با این خمیر تزیین کنید. حتما از آن لـ*ـذت می برید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • تخم‌مرغ 6 عدد (درشت)
  • شكر 150 گرم
  • آب جوش 1 قاشق سوپخوری
  • وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • آرد 200 گرم
  • بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری
  • خامه‌ی فرم گرفته 700 گرم
  • رنگ خوراكی سبز چند قطره
  • پودر كاكائو 2-3 قاشق سوپخوری
  • خمیر مارسیپان 300 گرم
  • رنگ خوراكی زرد چند قطره
919032_538.jpg
طرز تهیه:
1-​
ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك می‌باشد.​
2-​
ما در اینجا به 2 عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازه‌ها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.​
3-​
برای تهیه‌ی كیك اول زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.​
4-​
حالا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه باقیمانده‌ی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.​
5-​
سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.​
6-​
به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.​
7-​
اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر كه چرب كرده‌اید و كاغذ روغنی انداخته‌اید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.​
8-​
كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیك‌ها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید.​
9-​
یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیواره‌های آن را با خامه بپوشانید.​

919033_939.jpg
10-​
اكنون لایه‌ی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامه‌ی سبز رنگ و با ماسوره‌ی برگ، خامه بزنید.​
11-​
سپس با خامه‌ی شكلاتی و ماسوره‌ی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.​
12-​
اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگ‌هایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگ‌های مارسیپانی تزئین كنید.​
919034_110.jpg
یادآوری:
می‌توانید به جای پودر كاكائو، از كمی شكلات آب كرده برای شكلاتی كردن خامه استفاده نمائید.​
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا