- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
در این مطلب می خواهیم یکی از آن کیک های زیبا که با خمیر مارسیپان درست شده اند را به شما آموزش دهیم. کیک گل آفتابگردان را به راحتی درست کنید و با این خمیر تزیین کنید. حتما از آن لـ*ـذت می برید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
- تخممرغ 6 عدد (درشت)
- شكر 150 گرم
- آب جوش 1 قاشق سوپخوری
- وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
- آرد 200 گرم
- بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
- خامهی فرم گرفته 700 گرم
- رنگ خوراكی سبز چند قطره
- پودر كاكائو 2-3 قاشق سوپخوری
- خمیر مارسیپان 300 گرم
- رنگ خوراكی زرد چند قطره
![919032_538.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/27/919032_538.jpg)
طرز تهیه:
1-
ابتدا گفتن این نكته ضروری است كه این میزان مواد برای تهیه یك عدد كیك میباشد.
2-
ما در اینجا به 2 عدد كیك با این ابعاد احتیاج داریم، پس با همین اندازهها یك عدد كیك دیگر نیز تهیه كنید.
3-
برای تهیهی كیك اول زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید و سفیدههای تخممرغ را همراه با نیمی از شكر با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
4-
حالا زردههای تخممرغ را همراه باقیماندهی شكر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود.
5-
سفیده را آرام به زرده اضافه كنید، آرد و بیكینگ پودر را به مخلوط تخممرغ اضافه كنید و با قاشق چوبی، آرام و دورانی هم بزنید.
6-
به حدی كه مواد با هم مخلوط شوند.
7-
اكنون مایه را درون قالب گردی با قطر 23 سانتیمتر كه چرب كردهاید و كاغذ روغنی انداختهاید بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
8-
كیك دوم را نیز به همین طریق تهیه نمائید. پس از خنك شدن، كیكها را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید.
9-
یك قسمت را كنار بگذارید و سه قسمت دیگر را با خامه به هم بچسبانید. روی كیك و دیوارههای آن را با خامه بپوشانید.
![919033_939.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/27/919033_939.jpg)
10-
اكنون لایهی كنار گذاشته را روی كیك قرار دهید و اطراف آن را با خامهی سبز رنگ و با ماسورهی برگ، خامه بزنید.
11-
سپس با خامهی شكلاتی و ماسورهی شكوفه، مانند شكل تمام سطح كیك را تزئین كنید.
12-
اكنون خمیر مارسیپان را به رنگ زرد در آورید و گلبرگهایی از آن آماده سازید. دور تا دور كیك را با گلبرگهای مارسیپانی تزئین كنید.
![919034_110.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/4/27/919034_110.jpg)
یادآوری:
میتوانید به جای پودر كاكائو، از كمی شكلات آب كرده برای شكلاتی كردن خامه استفاده نمائید.