سوپ فلفل قرمزِ کشور همسایه!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 158
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین, گوجه فرنگی, فلفل قرمز و ریحان, طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود, بسیار دلچسب خواهد بود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • فلفل دلمه ای قرمز , دانه گرفته و خرد شده : 255 گرم
  • پیاز , خرد شده : 1 عدد
  • سیر له شده : 2 حبه
  • فلفل سبز چیلی , خرد شده : 1 عدد
  • پوره گوجه فرنگی صاف شده : 300 میلی لیتر
  • عصاره سبزیجات : 600 میلی لیتر
  • ریحان بازل , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین : مقداری
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
947384_469.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. فلفل ها را به همراه پیاز , سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند , مواد را خوب هم بزنید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. حرارت را کم نمایید تا به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند . آن را آبکش نمایید . آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید . ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود . سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد , اگر سرد و به همراه 150 میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده , تزیین و سرو گردد .
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
101
بالا